bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kizlar 33 yasinda bir saglik çalışanı coronadan vefat etmiş bir bilgisi olan var mi kaçtır önüme çıkıyor
saglik calisanimiydi bilmemde fmf hastasi bir kadinin vefat ettigi haberi vardi o kisi sanirim

Yaaa şehirler mi söylenecekmiş ben buna karşıyım cidden sokağa çıkma yasağı ya da şehirler arası yolculuk kısıtlama sonrası söylense daha iyi

Çünkü biz de geri teper bence
Başka bir ülkede yaşıyor olsam ben açıklansın isterdim ama burada ters teper bencede.
Ama yine de bir yönden açıklansın da istiyorum. İyileşenlerin olduğu bölgeler de açıklansın.

Şu videoyu izleyebilirsiniz. Diğer ülkelerde durumları öğrenmek için. Video kime ait bilmiyorum. Siyasi görüşlerini falan bilmiyorum yani. Desteklemek için falan buraya yazmıyorum. Sadece faydalı geldi bana.
çin salgını nasıl hızlı baskıladı. Bu videodan sonra biraz daha iyi anladım.

Başka bir ülkede yaşıyor olsam ben açıklansın isterdim ama burada ters teper bencede.
Ama yine de bir yönden açıklansın da istiyorum. İyileşenlerin olduğu bölgeler de açıklansın.
Ben de bunu diyorum bencede iyileşenler açıklansın da en azından motive olurnu mutlu olunur

guzel haberler gelmeye baslamis ama aksama vefat edenler aciklanir heralde
Evet, sayıları akşamları açıklıyorlar.
Bundan sonra vaka ve ölümlerin detaylı tablosunu da vereceklermiş.

İşe yarıyor muymuş
Bence bu ilaç erken dönem için daha faydalıdır
Yoğunbakımdakilere veriyoruz dedi bakan. İşe yarıyordur herhalde ki taa Çin'den getirmişler. İnşallah yani.

Halka yayıldı, bağlantı bitti desene...
Halka yayılması makul zaten, kimin yurtdışı bağlantısı olduğunu bilmiyoruz ki.

Bize işlemez ya dediğinde haklısın ama bizler korona testi için sıraya giren insanlarız
Çok çelişkideyiz

Yani bir şeyleri akıl edemiyoruz
Göçü muhtemelen düşünmüşlerdir ki bu süreye kadar açıklanmadı.
Artık 81 ilin belki 70 inde var, diğerlerinde de karantina hastaları.
Kaçacak yer yok deyip açıklayacaklardır.

esim ise gidip geliyor sanki an meselesi bizede bulasmasi
İşte burada devreye önlem giriyor.
Komşumuzun hasta olup olmadığını ya da market çalışanının sağlık durumumu bilemiyoruz.
Bu sebeple o el yıkanacak, temas kurulmayacak, en üst seviyede eve girilince temizlenilecek.
Bu kadar, başka da bir şey kalmıyor bize.

Ben de bunu diyorum bencede iyileşenler açıklansın da en azından motive olurnu mutlu olunur
Ben o kadar positif bakmadım açıkcası İyileşenlerin yüzde yüz iyileştiğinden emin olmadığım için o kişilerin sağlıklı gibi aramızda dolaşmasını istemem. Şu durumda izolasyondayız ama hala çalışan insanlar var.

Haklısın da
Ona kalırsa koronadan semptom vermeyip korona olanlarda var işte o kadar kombinasyon var kiiiii

Neyse pandemi görmedim demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…