- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
Her bir yerimiz korona yani kaçış yok, atıyorum belki Bitlis’te yoktur ya da Çorum’da.Bizimkiler sayıya bakar djdjd en az yere gider haydaaaa oluruz sonra
saglik calisanimiydi bilmemde fmf hastasi bir kadinin vefat ettigi haberi vardi o kisi sanirimkizlar 33 yasinda bir saglik çalışanı coronadan vefat etmiş bir bilgisi olan var mi kaçtır önüme çıkıyor
Gitmeyin benceankarada oldugu kesindir dedisciye gidemiycem korkumdan ya
Ohoo yüzlercesi Ankara’da.ankarada oldugu kesindir dedisciye gidemiycem korkumdan ya
Başka bir ülkede yaşıyor olsam ben açıklansın isterdim ama burada ters teper bencede.Yaaa şehirler mi söylenecekmiş ben buna karşıyım cidden sokağa çıkma yasağı ya da şehirler arası yolculuk kısıtlama sonrası söylense daha iyi
Çünkü biz de geri teper bence
agri sizi yasamam umarim zaten kapaniyormus bazi yerler digerleride sadece acillere bakiyormusGitmeyin bence
Bize işlemez ya dediğinde haklısın ama bizler korona testi için sıraya giren insanlarızHer bir yerimiz korona yani kaçış yok, atıyorum belki Bitlis’te yoktur ya da Çorum’da.
Çevresinde olduktan sonra ne farkeder olmaması?
Ben de bunu diyorum bencede iyileşenler açıklansın da en azından motive olurnu mutlu olunurBaşka bir ülkede yaşıyor olsam ben açıklansın isterdim ama burada ters teper bencede.
Ama yine de bir yönden açıklansın da istiyorum. İyileşenlerin olduğu bölgeler de açıklansın.
Evet, sayıları akşamları açıklıyorlar.guzel haberler gelmeye baslamis ama aksama vefat edenler aciklanir heralde
Yoğunbakımdakilere veriyoruz dedi bakan. İşe yarıyordur herhalde ki taa Çin'den getirmişler. İnşallah yani.İşe yarıyor muymuş
Bence bu ilaç erken dönem için daha faydalıdır
Halka yayılması makul zaten, kimin yurtdışı bağlantısı olduğunu bilmiyoruz ki.Halka yayıldı, bağlantı bitti desene...
Göçü muhtemelen düşünmüşlerdir ki bu süreye kadar açıklanmadı.Bize işlemez ya dediğinde haklısın ama bizler korona testi için sıraya giren insanlarız
Çok çelişkideyiz
Yani bir şeyleri akıl edemiyoruz
esim ise gidip geliyor sanki an meselesi bizede bulasmasiOhoo yüzlercesi Ankara’da.
Malum karantina hastaneleri ilk olarak burası seçildi ve akın akın insan geldi.
İşte burada devreye önlem giriyor.esim ise gidip geliyor sanki an meselesi bizede bulasmasi
Ben o kadar positif bakmadım açıkcasıBen de bunu diyorum bencede iyileşenler açıklansın da en azından motive olurnu mutlu olunur
Onu görmedim ama 21 yaşında bir kız ölmüş İngiltere de herhangi bir kronik hastalığı da yokmuşkizlar 33 yasinda bir saglik çalışanı coronadan vefat etmiş bir bilgisi olan var mi kaçtır önüme çıkıyor
Sen ona Eylül de, yeni dönemle hayatımız olağan şekile geri dönecek.30 nisan mı dedi
Umarım gitmek zorunda kalmazsınızagri sizi yasamam umarim zaten kapaniyormus bazi yerler digerleride sadece acillere bakiyormus
Haklısın daBen o kadar positif bakmadım açıkcasıİyileşenlerin yüzde yüz iyileştiğinden emin olmadığım için o kişilerin sağlıklı gibi aramızda dolaşmasını istemem. Şu durumda izolasyondayız ama hala çalışan insanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?