Heh işte beni paranoyak yapan da bu ve testlerin 2 negatif bir pozitif vermesiHaklısın da
Ona kalırsa koronadan semptom vermeyip korona olanlarda var işte o kadar kombinasyon var kiiiii
Neyse pandemi görmedim demem
Alıştıra alıştıra uzatacaklar.30 nisan mı dedi
Boş açıklama derkenYasak yok boş boş açıklamalar var yine Devlet niye var sormak istiyorum Hindistan bile yasak ilan etti
Bağışıklığa dikkat edin kendinizi izlole edin gibiBoş açıklama derken
Biraz daha geniş dinleyin o haldeBağışıklığa dikkat edin kendinizi izlole edin gibi
nisan ortasindan umitliyim ben ya birden bire olmasada yavas yavas duzelir gibi boyle diye diye hazirana kalmayalim da:)Okullar bile 30 Nisan'a kadar kapalı kalacaksa biz ne zaman nasıl çıkacağız evden, valla kafayı yiycem ben.
nisan ortasindan umitliyim ben ya birden bire olmasada yavas yavas duzelir gibi boyle diye diye hazirana kalmayalim da:)
Daha pik noktasına ulaşmadık, önümüzdeki haftalar belirleyici olacak dedi. Herkes izole olmaya devam ederse pik noktasını daha erken yakalarmışız.
Beklenen önlemler yok alınan önlemler de yetersizBiraz daha geniş dinleyin o halde
Okulların açılmasını baz alsam bile en az 1,5 ay var.nisan ortasindan umitliyim ben ya birden bire olmasada yavas yavas duzelir gibi boyle diye diye hazirana kalmayalim da:)
Ben o piki bir yakalarsam çok fena yapacağımDaha pik noktasına ulaşmadık, önümüzdeki haftalar belirleyici olacak dedi. Herkes izole olmaya devam ederse pik noktasını daha erken yakalarmışız.
Aslın lyanna dikkat etmişsindir 30 nisanı sanki böyle en kötü durum gibi dediOkullar bile 30 Nisan'a kadar kapalı kalacaksa biz ne zaman nasıl çıkacağız evden, valla kafayı yiycem ben.
Ben sözelciyim. 2 haftadır yüzdelik artışlara, ortalamalara vurdum kendimi. Yanlışlıkla sayısalcı olacağım diye korkuyorum, çok analitik oldum.Parabollerde hiç iyi değildim lise birde, dersi dinlememiştim. Ama Corona'yı takip ederken öğrendim çözdüm ciddiyim.
Bir süre sonra başında huniyle sokaklarda Şener Şen misali paçalı donla koşan birini görürseniz ben olabilirim.Ben o piki bir yakalarsam çok fena yapacağımçocuklarla 1 ay daha dışarı çıkmadan yaşarsam, virüse gerek kalmayacak zaten
E haklı adam, millet dizini kırıp evinde oturmuyor ki.Aslın lyanna dikkat etmişsindir 30 nisanı sanki böyle en kötü durum gibi dedi
Ama gidişat iyi değil sanırım
Bakancığım kı.... nız kurtlu olmasaydı daha iyi durumda olurduk gibisine getırdı
Normal be canım 1 ay ne ki. Anca pike ulaşacak da sabit seyredecek sonra azalacak.30 nisan çok be durum o kadar mı vahim vahim yani ya da beklediklerinden daha çok artıyor
Öyle düşünüyorum
Bari üstüne sokağa çık yasağı koysalar güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?