bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
nisan ortasindan umitliyim ben ya birden bire olmasada yavas yavas duzelir gibi boyle diye diye hazirana kalmayalim da:)

Yani Çin örneğini görünce şahsen benim ümidim falan kalmıyor Haziran'a kadar.Aralıktı sanırım başladığı zaman,üstelik onlar sıkı sıkıya tedbir aldılar ona rağmen yeni yeni toparladılar.

hergun açıp dinliyorum ama hala karantina yok italya bundan yakınıyor ilk zamanlar devlet uyarmış kimse takmamış ayni bizde ki senaryo sonra bakmis vaka yukseliyor karantinaya gecmisler yahu hindistan bile gecmis ve polislere vurma yetkisi verilmis hintli bir arkadaşım var ondan ögrendim 3 hafta karantinada olacaklarmış

Daha pik noktasına ulaşmadık, önümüzdeki haftalar belirleyici olacak dedi. Herkes izole olmaya devam ederse pik noktasını daha erken yakalarmışız.

Parabollerde hiç iyi değildim lise birde, dersi dinlememiştim. Ama Corona'yı takip ederken öğrendim çözdüm ciddiyim.

nisan ortasindan umitliyim ben ya birden bire olmasada yavas yavas duzelir gibi boyle diye diye hazirana kalmayalim da:)
Okulların açılmasını baz alsam bile en az 1,5 ay var.
En az 1,5 ay daha böyle yaşayacağımızı düşündükçe daralıyorum, kafayı yiyeceğim herhalde ben.

Bir müddet daha evde sıkılacağız,hasta olmamak için, hastalığın yayılmaması için, sevdiklerimizi, başkalarının sevdiklerini korumak için sıkılacağız, sağlık çalışanlarının yükünü fazlalaştırmamak için sıkılacağız, durumun ciddiyetini anlayarak sıkılacağız, çünkü başka yolu yok...

Daha pik noktasına ulaşmadık, önümüzdeki haftalar belirleyici olacak dedi. Herkes izole olmaya devam ederse pik noktasını daha erken yakalarmışız.
Ben o piki bir yakalarsam çok fena yapacağım çocuklarla 1 ay daha dışarı çıkmadan yaşarsam, virüse gerek kalmayacak zaten

Okullar bile 30 Nisan'a kadar kapalı kalacaksa biz ne zaman nasıl çıkacağız evden, valla kafayı yiycem ben.
Aslın lyanna dikkat etmişsindir 30 nisanı sanki böyle en kötü durum gibi dedi
Ama gidişat iyi değil sanırım
Bakancığım kı.... nız kurtlu olmasaydı daha iyi durumda olurduk gibisine getırdı

Parabollerde hiç iyi değildim lise birde, dersi dinlememiştim. Ama Corona'yı takip ederken öğrendim çözdüm ciddiyim.
Ben sözelciyim. 2 haftadır yüzdelik artışlara, ortalamalara vurdum kendimi. Yanlışlıkla sayısalcı olacağım diye korkuyorum, çok analitik oldum.

Ben o piki bir yakalarsam çok fena yapacağım çocuklarla 1 ay daha dışarı çıkmadan yaşarsam, virüse gerek kalmayacak zaten
Bir süre sonra başında huniyle sokaklarda Şener Şen misali paçalı donla koşan birini görürseniz ben olabilirim.

Aslın lyanna dikkat etmişsindir 30 nisanı sanki böyle en kötü durum gibi dedi
Ama gidişat iyi değil sanırım
Bakancığım kı.... nız kurtlu olmasaydı daha iyi durumda olurduk gibisine getırdı
E haklı adam, millet dizini kırıp evinde oturmuyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…