bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben sözelciyim. 2 haftadır yüzdelik artışlara, ortalamalara vurdum kendimi. Yanlışlıkla sayısalcı olacağım diye korkuyorum, çok analitik oldum.

Sayısalcıların yüz karasıyım, dört işlemle üni. bitirdim ben ne diyon. Parabolsüz üni. sınavı kazanan gördün mü sayısaldan, bitiren gördün mü? Regresyon kat sayısı hesapladım ben be parabol bilmeden. Hesap makineleri ve ezberci eğitim sağ olsun. Neyse. Linç yiyebilirim, ben bu konudan uzaklaşıyorum. Sayısalcılar tenhada kıstırıp dövebilir.

Gugıl-parabol-enter seviyesindeki matematiğimle yorum yapmayayım, kesirlerden sonrası yok bende

Neyse arkadaşım arıyor, kamera açıp bira&goygoy randevumuz vardı geç kalmayayım. Tüh keşke makyaj saç baş yapsaydım

Yoğun bakımdaki hasta sayısı nasıl sizce az değil mi?

Solunum cihazıni üretiyor olmamız, Meslek liselerinin solunum cihazı üretebilecek potansiyelde olması, ilaç tedavisine başlanılması, malzeme üretimin halihazırda devam etmesi iyi haberler...

Benım yerime de iç ben bütün evdeki alkolleri dkdkkd ne olur ne olmaz belki dezenfektan yaparım

Bir sayisalci olarak parabolun ikinci dereceden fonksiyon olduğunu şimdi mi öğrendim yoksa parabol nedir unutmuşum da ben de sayisalin 's' si mi kalmamis anlayamadım.

iş yerinden geçtiğimiz sene global görevlendirmelerle çin'e atanan çok sevdiğim bir müdürümüz çin'de karantina altında başına hiçbir şey gelmeden süreci atlattı. babası bodrum'da corona virüse yakalanarak bugün vefat etti.
bu çevremden duyduğum 2. vefat haberi. ve çok etkilendim elimde olmadan.
amca zaten bodrum'da yaşıyordu. belki de kaçmak için istanbul'dan yazlıklarına akın eden güruh nedeniyle kaptı virüsü..
çok üzgünüm.

Sizce sinavlar nasil olacak? yaz aylarinda mi yaparlar ? yoksa ogrenciler bu sekilde sonraki sinifa mi gecerler
BEn okul öncesi alanında çalıştığım için sınavlar gündemimde değil ama eşim üniversite hazırlık Matematik öğretmeni,
ona sorayım.

Halk eğitim merkezleri için bir şey dediler mi yoksa ben mi kaçırdım

Okullar bile 30 Nisan'a kadar kapalı kalacaksa biz ne zaman nasıl çıkacağız evden, valla kafayı yiycem ben.
2-3 aydan önce normal hayatınıza dönmeyi beklemeyin zaten. Bu olacak yani. Tablo çok kötü değil en azından. 238 hasta harici diğerleri hafif geçiriyor çok şükür. İnşallah daha kötüsü olmadan atlatırız bu süreci.

Başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…