- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.782
- 158
Sizce sinavlar nasil olacak? yaz aylarinda mi yaparlar ? yoksa ogrenciler bu sekilde sonraki sinifa mi gecerlerAlıştıra alıştıra uzatacaklar.
30 Nisan'ı Haziran sonu diye anlayın.
Bu yıl dönemi kapatacağız gibi görünüyor.
Ben sözelciyim. 2 haftadır yüzdelik artışlara, ortalamalara vurdum kendimi. Yanlışlıkla sayısalcı olacağım diye korkuyorum, çok analitik oldum.
Gugıl-parabol-enter seviyesindeki matematiğimle yorum yapmayayım, kesirlerden sonrası yok bendeSayısalcıların yüz karasıyım, dört işlemle üni. bitirdim ben ne diyon. Parabolsüz üni. sınavı kazanan gördün mü sayısaldan, bitiren gördün mü? Regresyon kat sayısı hesapladım ben be parabol bilmeden. Hesap makineleri ve ezberci eğitim sağ olsun.Neyse. Linç yiyebilirim, ben bu konudan uzaklaşıyorum. Sayısalcılar tenhada kıstırıp dövebilir.
Benım yerime de iç ben bütün evdeki alkolleri dkdkkd ne olur ne olmaz belki dezenfektan yaparımGugıl-parabol-enter seviyesindeki matematiğimle yorum yapmayayım, kesirlerden sonrası yok bende
Neyse arkadaşım arıyor, kamera açıp bira&goygoy randevumuz vardı geç kalmayayım. Tüh keşke makyaj saç baş yapsaydım
Bir sayisalci olarak parabolun ikinci dereceden fonksiyon olduğunu şimdi mi öğrendim yoksa parabol nedir unutmuşum da ben de sayisalin 's' si mi kalmamis anlayamadım.Sayısalcıların yüz karasıyım, dört işlemle üni. bitirdim ben ne diyon. Parabolsüz üni. sınavı kazanan gördün mü sayısaldan, bitiren gördün mü? Regresyon kat sayısı hesapladım ben be parabol bilmeden. Hesap makineleri ve ezberci eğitim sağ olsun.Neyse. Linç yiyebilirim, ben bu konudan uzaklaşıyorum. Sayısalcılar tenhada kıstırıp dövebilir.
Sizce sinavlar nasil olacak? yaz aylarinda mi yaparlar ? yoksa ogrenciler bu sekilde sonraki sinifa mi gecerler
Bu pik neNormal be canım 1 ay ne ki. Anca pike ulaşacak da sabit seyredecek sonra azalacak.
BEn okul öncesi alanında çalıştığım için sınavlar gündemimde değil ama eşim üniversite hazırlık Matematik öğretmeni,Sizce sinavlar nasil olacak? yaz aylarinda mi yaparlar ? yoksa ogrenciler bu sekilde sonraki sinifa mi gecerler
Bu pik ne
2-3 aydan önce normal hayatınıza dönmeyi beklemeyin zaten. Bu olacak yani. Tablo çok kötü değil en azından. 238 hasta harici diğerleri hafif geçiriyor çok şükür. İnşallah daha kötüsü olmadan atlatırız bu süreci.Okullar bile 30 Nisan'a kadar kapalı kalacaksa biz ne zaman nasıl çıkacağız evden, valla kafayı yiycem ben.
iş yerinden geçtiğimiz sene global görevlendirmelerle çin'e atanan çok sevdiğim bir müdürümüz çin'de karantina altında başına hiçbir şey gelmeden süreci atlattı. babası bodrum'da corona virüse yakalanarak bugün vefat etti.
bu çevremden duyduğum 2. vefat haberi. ve çok etkilendim elimde olmadan.
amca zaten bodrum'da yaşıyordu. belki de kaçmak için istanbul'dan yazlıklarına akın eden güruh nedeniyle kaptı virüsü..
çok üzgünüm.
Halk eğitim merkezleri için bir şey dediler mi yoksa ben mi kaçırdım
Evet ben de.Özel kurslar için dedi.. halk eğitimler için duymadım.. ama onlar da 30 nisan'a kadar kapalıdır öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?