bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Okulların açılmasını baz alsam bile en az 1,5 ay var.
En az 1,5 ay daha böyle yaşayacağımızı düşündükçe daralıyorum, kafayı yiyeceğim herhalde ben.
simdiden basladik zaten ya evde bunaldigim zamanlar baska yerlerde insanlarin hayatlarini yasamasi bile guzel gelirdi:))simdi herkes ayni durumda:)

pik noktasi olmak degilde sonra dususe gecmek onemli heralde

İtalyanın her gun pik noktası onlar gibi olmaktan korkuyorum
Dışarı çıkmayalım

Pik noktasi oldugumu bile belli degil. Bu zor tahmin edilen birsey. Vakalar azalinca ancak geriye bakinca "bak su gün pik noktasiydi" diyebiliriz. Bügün 674 kisi ölmüs Italyada, dün 743 kisi ölmüs. Yani 1 günde.

Ancak bügün 4üncü günmüs enfekte sayisinin azaldigini gördükleri. Azda olsa bir umut. Ancak sanirim her gün halen yüzlerce insan ölecek tam pik noktasi geçmesi için. Cok korkutucu ve üzücü bir durum

%23 yaşlı oranı var italyanın malesef ölmeye devam edecekler gibi
Ayrıca yığılma var seçim olmak zorjnda

Türkiyede bari olmasaa

Türkiyede bari olmasaa
Bizim yaşlı nüfusumuz o kadar fazla değil.
Genç nüfusu yüksek olan bir ülkeyiz.
İtalya gibi olacağımızı düşünmüyorum.
Çünkü her iki ülkenin verilerini karşılaştırdığımda bizde ki ölüm sayısı İtalya'dakine oranla çok az

Hayır henüz pik noktasına ulaşmadı, hala ölüm sayısı hergün bir önceki günden fazla...
En son dünkü verilere baktım.
Nereden bakıyorsunuz evet İtalya maalesef iki haftası daha var?

Biz İtalya olmayacağız inşallah

Türkiyede bari olmasaa

Bu "sadece yaslilar ölüyor" iddiasi dogru degil ne yazikki. Yasadigim ülkede mesela hastanelik olan hastalarin çogu 50-60 yaslarinda. Bügün haber okudum sapasaglam 40 yasindaki adamin vefat ettigi. Ayni zamanda sanirim Japonyada mi Cinde mi 93 yasindaki kadin bu hastaligi yendi.

Bu hastalik (bana sorarsan, ki benim tibbi bir egitimim yok) birazda sans isi gibime geliyor. Bagisiklik sistemin ne kadar güçlü ise iste. Asi olana kadar bu sekilde devam sanirim. Tedbirimizi alarak, tedirgin olarak,..

Tek birsey biliyorum, artik hiçbirsey eskisi gibi olmayacak

Çok üzücü ya artık düşüşe geçsin nolur İtalyanlara da garip bir sempati duyuyorum o yüzden gerçekten üzülüyorum çok tatlı insanlar

Nereden bakıyorsunuz evet İtalya maalesef iki haftası daha var?

Biz İtalya olmayacağız inşallah

Karantinada sıkılmaya hiç fırsatı olmayan bir tek ben miyim?
günde 7 saat derse girip evde yemek vs koşturup idare edebilirken şu an iki çocuğa sonsuz hizmet döngüsü içerisinde akşam 5 gibi mutfak sandalyesinde uyuklarken buluyorum kendimi.

Nisanın 2. haftası gibi düşüş bekliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…