simdiden basladik zaten yaOkulların açılmasını baz alsam bile en az 1,5 ay var.
En az 1,5 ay daha böyle yaşayacağımızı düşündükçe daralıyorum, kafayı yiyeceğim herhalde ben.
Tepe noktası demek. Bu durumda, vaka sayısının ulaşacağı en üst nokta.Bu pik ne
İtalyanın her gun pik noktası onlar gibi olmaktan korkuyorumTepe noktası demek. Bu durumda, vaka sayısının ulaşacağı en üst nokta.
İtalyanın her gun pik noktası onlar gibi olmaktan korkuyorum
Dışarı çıkmayalım
%23 yaşlı oranı var italyanın malesef ölmeye devam edecekler gibiPik noktasi oldugumu bile belli degil. Bu zor tahmin edilen birsey. Vakalar azalinca ancak geriye bakinca "bak su gün pik noktasiydi" diyebiliriz. Bügün 674 kisi ölmüs Italyada, dün 743 kisi ölmüs. Yani 1 günde.
Ancak bügün 4üncü günmüs enfekte sayisinin azaldigini gördükleri. Azda olsa bir umut. Ancak sanirim her gün halen yüzlerce insan ölecek tam pik noktasi geçmesi için. Cok korkutucu ve üzücü bir durum
Önce bir pik noktası olur, sonra inişe geçer..pik noktasi olmak degilde sonra dususe gecmek onemli heralde
Pikin anlamı o zaten, ondan sonra düşmek zorunda. Gidecek başka yön yok.pik noktasi olmak degilde sonra dususe gecmek onemli heralde
Bizim yaşlı nüfusumuz o kadar fazla değil.%23 yaşlı oranı var italyanın malesef ölmeye devam edecekler gibi
Ayrıca yığılma var seçim olmak zorjnda
Türkiyede bari olmasaa
itlaya daha cikmadi ozaman hergun artisdaPikin anlamı o zaten, ondan sonra düşmek zorunda. Gidecek başka yön yok.
İtalya henüz ulaşmadı mi yani bu noktaya?Önce bir pik noktası olur, sonra inişe geçer..
Hergün yavaş yavaş artan vaka sayısı, en üst sayıya ulaştıktan sonra düşmeye başlar ve giderek azalarak biter.
Maalesef ama bence iki hafftasi varİtalya henüz ulaşmadı mi yani bu noktaya?
Hayır henüz pik noktasına ulaşmadı, hala ölüm sayısı hergün bir önceki günden fazla...İtalya henüz ulaşmadı mi yani bu noktaya?
Nereden bakıyorsunuz evet İtalya maalesef iki haftası daha var?Hayır henüz pik noktasına ulaşmadı, hala ölüm sayısı hergün bir önceki günden fazla...
En son dünkü verilere baktım.
%23 yaşlı oranı var italyanın malesef ölmeye devam edecekler gibi
Ayrıca yığılma var seçim olmak zorjnda
Türkiyede bari olmasaa
Nereden bakıyorsunuz evet İtalya maalesef iki haftası daha var?
Biz İtalya olmayacağız inşallah
Pik noktasi oldugumu bile belli degil. Bu zor tahmin edilen birsey. Vakalar azalinca ancak geriye bakinca "bak su gün pik noktasiydi" diyebiliriz. Bügün 674 kisi ölmüs Italyada, dün 743 kisi ölmüs. Yani 1 günde.
Ancak bügün 4üncü günmüs enfekte sayisinin azaldigini gördükleri. Azda olsa bir umut. Ancak sanirim her gün halen yüzlerce insan ölecek tam pik noktasi geçmesi için. Cok korkutucu ve üzücü bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?