bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Böyle haberlerle canımızı değil ama akıl sağlığımızı kaybedebiliriz. Hiç belirti vermemesi bence kişinin bağışıklığının çok güçlü olduğunu gösterir. Yani kanser gibi gizli gizli ciğeri bitireceğini sanmıyorum ki zaten kanserde de son evrede belirti mutlaka çıkıyor.

Herkes bu kadar duyarlı olsa..

Güncellenmiş vakalar nereden yayınlanacak Ben tam anlayamadım dinledim açıklamayı ama.

Ama çocuklarım olsa giderdim heralde, çünkü ikinizde hastalanırsanız çocuklara kim bakar, dun akşam eşim nöbete giderken, aileni ara gelip alsinlar seni diyerek ayrildi. Sabaha gitmis olacaktım ama gitmedim. Eve gelince o kadar şaşırdı ama o kadar mutlu oldu ki, iyiki gitmemisim dedim bi taraftan korkuyorumda, ne yapicam bilmiyorum

Rapora göre, hastaneye kaldırıldıklarında vakaların yüzde 80'inde hiç semptom görülmediği veya hafif semptomlara rastlandığı, yüzde 20'sinde ise yeni tip koronavirüsün ağır belirtilerinin gözlendiği belirtildi. Bu kişilere yapılan bilgisayarlı tomografinin, hiç semptom göstermeyen veya hafif semptomlar görülenlerin yarısının akciğerlerinde virüsün yol açtığı anormallikler tespit edildi.
Ciğerlere zarar veriyormus ama

Peki hiç semptom göstermeyen ya da hafif semptom gösterenlerin öldüğü var mı raporda.

Ben böyle birseye inanmıyorum açıkçası , korku yaratmak için yapılıyor gibi geliyor
Bence korkmalıyızda zaten. Hastanede olan hastalar hatta Türk bir genç kız vardı 2 saat önce iyiydim şimdi ise nefes alamıyorum diyen. Bir anda olduğu söyleniyor. Hayır yani en çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? İtalyada yaşlı hastasından oksijen cihazını alıp genç hastaya takmak zorunda olan doktoru izledik. İtalya'daki gençler sokaklarda korkusuzca umursamazca gezdikleri için kimbilir kaç yaşlı hasta ölüme terk edilmek zorunda kaldı. İnsanlar laf dinleyip evde kalsaydı hastane koridorlarında yerde yatan hastalar belkide olmayacaktı. Belkide biraz korkmak hayat kurtarabilirdi.

Cumhurbaskaninin canli yayinini izleyen var mi?
Sosyal medyada yazilanlar doğru mu arkadaşlar?

O kız kim acaba haberi var mı ?

Bende korkuyrm. Ne yapablrm. Dua edyrm ama odalari Tam ayirsam hic gormesem olurmu sizce

Aksine korkmamalı çok tedbirli olmalıyız, korku bağışıklığı zayıflatır.
Onun dışında sizinle aynı fikirlere sahibim. Bende boğularak ölmek istemem, 29 yaşındayım ve mümkün oldukça dışarıya çıkmıyorum(ekmeğimi bile evde yapmaya başladım). Ne kadar geç yakalanırsak ne kadar artış hızını azalırsak o kadar iyi, korkmayıp sıkı tedbirler alarak , mümkün oldukça sokağa çıkmadan izole yaşarsak 7 den 70 e hasta tercihi(dediginiz gibi zorunlu ) yapılmadan tedaviye devam edilir.

Bende korkuyrm. Ne yapablrm. Dua edyrm ama odalari Tam ayirsam hic gormesem olurmu sizce
Eşiniz hastaneye gidince heryeri temizlerseniz olur, hemen gidince camları kapıları acin evi havalandirin, dolaştığı yerleri silin sirkeli suyla (ben öyle yapıyorum) o zaman sıkıntı olmaz inşallah. Dua edelim birşey olmasın, bu durumdan en cok etkilenen bizler olduk heralde psikolojim mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…