- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
Araştırmalara mi inanmiyorsunuzBen böyle birseye inanmıyorum açıkçası , korku yaratmak için yapılıyor gibi geliyor
Hiç belirti göstermesenizde hasta olabilirsiniz.İki farklı Kovid-19 araştırmasına göre, hastaların yüzde 40'ı hiç belirti göstermiyor
İzlanda ve Japonya'da yapılan iki farklı araştırmada koronavirüs tespit edilen hastalarının en az yüzde 40'ında hiçbir semptoma rastlanılmadığı ortaya çıktı.www.haberler.com
Ama çocuklarım olsa giderdim heralde, çünkü ikinizde hastalanırsanız çocuklara kim bakar, dun akşam eşim nöbete giderken, aileni ara gelip alsinlar seni diyerek ayrildi. Sabaha gitmis olacaktım ama gitmedim. Eve gelince o kadar şaşırdı ama o kadar mutlu oldu ki, iyiki gitmemisim dedimBizzde ayni durumdayiz benim cocugum var onu dusunyrm ikimiz ayni anda hastalanacak Allah korusun. Ama bende birakmak istemyrm cunku gercekten cok stresli isi bizde gidersek daha cok uzulwcek ayni sekilde bende uzakta olmak.istemyrm sokaga cikma yasagi gwlse napariz onsuz herseyi dusunuyrm
Yere düşüp aniden ölenlere, bizdede bir kaç görüntü yayılmıştı twitterdenAraştırmalara mi inanmiyorsunuz
Rapora göre, hastaneye kaldırıldıklarında vakaların yüzde 80'inde hiç semptom görülmediği veya hafif semptomlara rastlandığı, yüzde 20'sinde ise yeni tip koronavirüsün ağır belirtilerinin gözlendiği belirtildi. Bu kişilere yapılan bilgisayarlı tomografinin, hiç semptom göstermeyen veya hafif semptomlar görülenlerin yarısının akciğerlerinde virüsün yol açtığı anormallikler tespit edildi.Böyle haberlerle canımızı değil ama akıl sağlığımızı kaybedebiliriz. Hiç belirti vermemesi bence kişinin bağışıklığının çok güçlü olduğunu gösterir. Yani kanser gibi gizli gizli ciğeri bitireceğini sanmıyorum ki zaten kanserde de son evrede belirti mutlaka çıkıyor.
Bilemiyorum ama İtalya'da da var bu görüntülerYere düşüp aniden ölenlere, bizdede bir kaç görüntü yayılmıştı twitterden
Rapora göre, hastaneye kaldırıldıklarında vakaların yüzde 80'inde hiç semptom görülmediği veya hafif semptomlara rastlandığı, yüzde 20'sinde ise yeni tip koronavirüsün ağır belirtilerinin gözlendiği belirtildi. Bu kişilere yapılan bilgisayarlı tomografinin, hiç semptom göstermeyen veya hafif semptomlar görülenlerin yarısının akciğerlerinde virüsün yol açtığı anormallikler tespit edildi.
Ciğerlere zarar veriyormus ama
Nedense hep kameranın olduğu yere denk geliyor, bu nedenle inanmıyorum açıkçası. Insanlar malûm korkutmayı severler ellerine ne geçiyorsaBilemiyorum ama İtalya'da da var bu görüntüler
Bence korkmalıyızda zaten. Hastanede olan hastalar hatta Türk bir genç kız vardı 2 saat önce iyiydim şimdi ise nefes alamıyorum diyen. Bir anda olduğu söyleniyor. Hayır yani en çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? İtalyada yaşlı hastasından oksijen cihazını alıp genç hastaya takmak zorunda olan doktoru izledik. İtalya'daki gençler sokaklarda korkusuzca umursamazca gezdikleri için kimbilir kaç yaşlı hasta ölüme terk edilmek zorunda kaldı. İnsanlar laf dinleyip evde kalsaydı hastane koridorlarında yerde yatan hastalar belkide olmayacaktı. Belkide biraz korkmak hayat kurtarabilirdi.Ben böyle birseye inanmıyorum açıkçası , korku yaratmak için yapılıyor gibi geliyor
Onu bende merak ediyorum ama bilgi bulamadımPeki hiç semptom göstermeyen ya da hafif semptom gösterenlerin öldüğü var mı raporda.
Ne olmuş? Görmedim benCumhurbaskaninin canli yayinini izleyen var mi?
Sosyal medyada yazilanlar doğru mu arkadaşlar?
O kız kim acaba haberi var mı ?Bence korkmalıyızda zaten. Hastanede olan hastalar hatta Türk bir genç kız vardı 2 saat önce iyiydim şimdi ise nefes alamıyorum diyen. Bir anda olduğu söyleniyor. Hayır yani en çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? İtalyada yaşlı hastasından oksijen cihazını alıp genç hastaya takmak zorunda olan doktoru izledik. İtalya'daki gençler sokaklarda korkusuzca umursamazca gezdikleri için kimbilir kaç yaşlı hasta ölüme terk edilmek zorunda kaldı. İnsanlar laf dinleyip evde kalsaydı hastane koridorlarında yerde yatan hastalar belkide olmayacaktı. Belkide biraz korkmak hayat kurtarabilirdi.
YouTube videosu var dur bulursma atayımO kız kim acaba haberi var mı ?
Bende korkuyrm. Ne yapablrm. Dua edyrm ama odalari Tam ayirsam hic gormesem olurmu sizceAma çocuklarım olsa giderdim heralde, çünkü ikinizde hastalanırsanız çocuklara kim bakar, dun akşam eşim nöbete giderken, aileni ara gelip alsinlar seni diyerek ayrildi. Sabaha gitmis olacaktım ama gitmedim. Eve gelince o kadar şaşırdı ama o kadar mutlu oldu ki, iyiki gitmemisim dedimbi taraftan korkuyorumda, ne yapicam bilmiyorum
O kız kim acaba haberi var mı ?
Aksine korkmamalı çok tedbirli olmalıyız, korku bağışıklığı zayıflatır.Bence korkmalıyızda zaten. Hastanede olan hastalar hatta Türk bir genç kız vardı 2 saat önce iyiydim şimdi ise nefes alamıyorum diyen. Bir anda olduğu söyleniyor. Hayır yani en çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? İtalyada yaşlı hastasından oksijen cihazını alıp genç hastaya takmak zorunda olan doktoru izledik. İtalya'daki gençler sokaklarda korkusuzca umursamazca gezdikleri için kimbilir kaç yaşlı hasta ölüme terk edilmek zorunda kaldı. İnsanlar laf dinleyip evde kalsaydı hastane koridorlarında yerde yatan hastalar belkide olmayacaktı. Belkide biraz korkmak hayat kurtarabilirdi.
Eşiniz hastaneye gidince heryeri temizlerseniz olur, hemen gidince camları kapıları acin evi havalandirin, dolaştığı yerleri silin sirkeli suyla (ben öyle yapıyorum) o zaman sıkıntı olmaz inşallah. Dua edelim birşey olmasın, bu durumdan en cok etkilenen bizler olduk heraldeBende korkuyrm. Ne yapablrm. Dua edyrm ama odalari Tam ayirsam hic gormesem olurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?