bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Neden acibadem de yakalanip, sadi konukta vefat etti acaba. Sahip cikmadilar mi calisanlarina En iyi sekilde tedavi etmeleri gerekirdi.. cok genc rabbim ailesine sabirlar versin.
Amin internette ödeme kaygıları yüzünden mi acaba diyorlar ama kimbilir kanser tedavisi görüyormuş zaten

Mormenekse89 Aa evet size özelden yazılamıyor neden anlayamadım, burdan yazayım :) çalıştığı hastanede ilk virüslü hasta çıktığında eşim ailemin yanına göndermek istedi beni farklı bi şehire. Cocuğum yok o yüzden eşimi yalnız bırakmak istemedim ama olay o kadar büyüdü ki, bütün arkadaşları eşlerinden ayri yaşıyor suanda. Bir tek ayni evde yasayan biziz. Ailemin akli bende kaldi, hergun arayip istediğin zaman gelelim alalim seni diyorlar ama esim tek basina kalacak o zaman psikolojisi cok kötü olur. Zaten hastane berbat evde bari mutlu olsun istiyorum. Buarada ayri odalarda uyuyoruz ve yanyana cok vakit gecirmiyoruz. Ama hala ısrar ediyor gitmem konusunda ne yapicam bilmiyorum

Yeni yapılan araştırmalar hastaların yüzde 40inin belirti göstermediği ama enfekte olduğunu söylüyor

Ben yanlış anladım o zaman, hastanede 8 bin küsur vaka duydum gibi geldi bana

Karantina bence şimdi en doğru karar. Tabi
Kimse kimseyi bu yüzden vurmamalı Hindistan doğru bir karantina uygulamalı. Tabi cahil toplumlara laf anlatmak zor oluyor ama vurmak doğru değil. ama karantina gelmeli evet. Gelmese bile herkes evinde kalmalı . Mecbur olanlar hariç. İtalyadan beter olacağız bu gidişle.

Bizzde ayni durumdayiz benim cocugum var onu dusunyrm ikimiz ayni anda hastalanacak Allah korusun. Ama bende birakmak istemyrm cunku gercekten cok stresli isi bizde gidersek daha cok uzulwcek ayni sekilde bende uzakta olmak.istemyrm sokaga cikma yasagi gwlse napariz onsuz herseyi dusunuyrm

İşin kötüsü son raddeye gelene kadar hasta olduğunu anlamıyorsun ve ciğerleri bitiriyo sanki bi silah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…