- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Sadi konuk korona hast ondan olablrNeden acibadem de yakalanip, sadi konukta vefat etti acaba. Sahip cikmadilar mi calisanlarinaEn iyi sekilde tedavi etmeleri gerekirdi.. cok genc rabbim ailesine sabirlar versin.
Neden kiAnksiyete hastaları daha çok risk altında imiş ahahahaha sinirim bozuldu
Not.Bbc yabancı kaynaklarda geçiyormuş bu haber
Hemsiremi hasta Kabul muDoğru maalesef KOAH hastası imiş
Stresden dolayı galiba bağışıklıgi kötü etkiliyorNeden ki
Onu bilmiyorumHemsiremi hasta Kabul mu
Amin internette ödeme kaygıları yüzünden mi acaba diyorlar ama kimbilir kanser tedavisi görüyormuş zatenNeden acibadem de yakalanip, sadi konukta vefat etti acaba. Sahip cikmadilar mi calisanlarinaEn iyi sekilde tedavi etmeleri gerekirdi.. cok genc rabbim ailesine sabirlar versin.
Ben yanlış anladım o zaman, hastanede 8 bin küsur vaka duydum gibi geldi banaHayır sağlık bakanının verdiği bilgiler hastalarla ilgili, cumhurbaşkanı hastalık şüphesiyle takibe alınıp negatif sonuçlarla taburcu edilenlerin sayısını açıkladı anladığım kadarıyla çelişen birşey yok aslında
Karantina bence şimdi en doğru karar. Tabihergun açıp dinliyorum ama hala karantina yok italya bundan yakınıyor ilk zamanlar devlet uyarmış kimse takmamış ayni bizde ki senaryo sonra bakmis vaka yukseliyor karantinaya gecmisler yahu hindistan bile gecmis ve polislere vurma yetkisi verilmis hintli bir arkadaşım var ondan ögrendim 3 hafta karantinada olacaklarmış
Bizzde ayni durumdayiz benim cocugum var onu dusunyrm ikimiz ayni anda hastalanacak Allah korusun. Ama bende birakmak istemyrm cunku gercekten cok stresli isi bizde gidersek daha cok uzulwcek ayni sekilde bende uzakta olmak.istemyrm sokaga cikma yasagi gwlse napariz onsuz herseyi dusunuyrmMormenekse89 Aa evet size özelden yazılamıyor neden anlayamadım, burdan yazayım :) çalıştığı hastanede ilk virüslü hasta çıktığında eşim ailemin yanına göndermek istedi beni farklı bi şehire. Cocuğum yok o yüzden eşimi yalnız bırakmak istemedim ama olay o kadar büyüdü ki, bütün arkadaşları eşlerinden ayri yaşıyor suanda. Bir tek ayni evde yasayan biziz. Ailemin akli bende kaldi, hergun arayip istediğin zaman gelelim alalim seni diyorlar ama esim tek basina kalacak o zaman psikolojisi cok kötü olur. Zaten hastane berbat evde bari mutlu olsun istiyorum. Buarada ayri odalarda uyuyoruz ve yanyana cok vakit gecirmiyoruz. Ama hala ısrar ediyor gitmem konusunda ne yapicam bilmiyorum
Hemsiremi hasta Kabul mu
18. Ay aşılarıNe asisi
Ben böyle birseye inanmıyorum açıkçası , korku yaratmak için yapılıyor gibi geliyorYere düşüp aniden ölen insanlar böyle olabilir
Nereye yazmis merak ettimHasta kabul. Eski sevgilisi yazmış zaten sağlığı iyi değildi diye. Allah ailesine dayanma gücü versin. Gidenin aklı burda kalır mı bilmiyorum ama geride kalanlara çok zor.
Allah sevenlerine sabır versin. Başka rahatsızlığı varmıydı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?