bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Birde odasına giriyor kısa sürede olsa aynı havayı soluyor

Yaa sizinle biraz konusalm mi esimde doktor be kafayi yicem. Bulasirni ona diye bide evdede sizin gibiyiz o bana annene git Dedi ama asla gonlum razi olmadi

Tüm sayılar çelişiyor gibi sağlık bakanlığı sayısıyla

Hayır sağlık bakanının verdiği bilgiler hastalarla ilgili, cumhurbaşkanı hastalık şüphesiyle takibe alınıp negatif sonuçlarla taburcu edilenlerin sayısını açıkladı anladığım kadarıyla çelişen birşey yok aslında

Ayy ne bileyim dosyaya dokunuyor kardeşimde aynı yere dokunup yüzüne falan dokunduysa diye düşündüm tek korkum annem içim hiç rahat değil
Korkmayın sanmıyorum oyle birşey olacağını, dediğiniz gibi dikkatli ve titizse bir problem olmaz. Zaten saglik çalışanları çalışırken elleri yüze götürmemeyi istem dışı öğreniyorlar

Anksiyete hastaları daha çok risk altında imiş ahahahaha sinirim bozuldu
Not.Bbc yabancı kaynaklarda geçiyormuş bu haber

Ben konuşuyorum, neyi yapabilecekleri ve neyi yapamayacaklarını anlatıyorum.
Ben de anlatıyorum, biliyor ancak çok meraklı olduğu için yine de yapıyor. Çocuk sonuçta. Ben güvenemem
Ama böyle de zor, işi bile bırakabilirim

Azaliyor mu Yani cok sevinirim insallah insallah italyada duzelsin artik

Enfekte olanlar azaliyormus. Yani bu 4.gün olmus azalmasi. Küçük bir umut ama tabiki (bence) hiç bilinmez, tekrar nüks ederse. Umarim Italyanlar iyicene farkina varmislardir ve evlerinden çikmiyorlardir. Orda yasananlar çok üzücü çok. Bergamoda ölüleri yakmak için yada defn etmek için yer kalmadigi için askeri araçlar ile ölüleri alip, Italyanin baska eyaletlerine götürdüler

Elini agzina burnuna goturmemistir maske kullaniyorsa. Maske kullanacak kadar bilincliyse gozune falan da goturmez. Insallah birsey yoktur. Bence danisma hattini arayip durumu anlatsin. Belki test yaparlar.
Aslında korunma amaclı değilde işi gereği günde 10 eldiven değiştiriyor laboratuarda inşallah yüzüne gözüne dokunmamıştır

33 yasında bir kadın vefat etmiş hasta kabulde çalışan öyle okudum bir yerde

Evet evde karantinaya alınan 53 bin kişiden bahsediyor bu rakamlar onlarla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…