- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
Birde odasına giriyor kısa sürede olsaBenim eşim acilde çalışıyor, calisma arkadaşından pozitif cikanlar var. Ve çalıştığı hastanede 2 kat karantina altinda. Eşimle hala ayni evdeyiz, ben napiyimdosya verdi diye virüs bulaşmıyor bildiğim kadariyla o kadar basit değil. Yoksa dünyada insan kalmazdi ki
Yaa sizinle biraz konusalm mi esimde doktor be kafayi yicem. Bulasirni ona diye bide evdede sizin gibiyiz o bana annene git Dedi ama asla gonlum razi olmadiBenim eşim acilde çalışıyor, calisma arkadaşından pozitif cikanlar var. Ve çalıştığı hastanede 2 kat karantina altinda. Eşimle hala ayni evdeyiz, ben napiyimdosya verdi diye virüs bulaşmıyor bildiğim kadariyla o kadar basit değil. Yoksa dünyada insan kalmazdi ki
Tüm sayılar çelişiyor gibi sağlık bakanlığı sayısıyla
Korkmayın sanmıyorum oyle birşey olacağını, dediğiniz gibi dikkatli ve titizse bir problem olmaz. Zaten saglik çalışanları çalışırken elleri yüze götürmemeyi istem dışı öğreniyorlarAyy ne bileyim dosyaya dokunuyor kardeşimde aynı yere dokunup yüzüne falan dokunduysa diye düşündümtek korkum annem içim hiç rahat değil
Benim büyük kızımın aşısı geldi yaptırmadık doktorumuza sordum 1 2 ay sonra olsa sorun olmaz bugün durum bunu gerektiriyor dedi hemşire de öyle dediÇocuğunu aşıya götüren var mı bu aralar? Zaman yaklaştıkça daralıyorum. Götürsem bir dert götürmesem başka dert.
Ben de anlatıyorum, biliyor ancak çok meraklı olduğu için yine de yapıyor. Çocuk sonuçta. Ben güvenememBen konuşuyorum, neyi yapabilecekleri ve neyi yapamayacaklarını anlatıyorum.
Tabi mesaj atabilirsinizYaa sizinle biraz konusalm mi esimde doktor be kafayi yicem. Bulasirni ona diye bide evdede sizin gibiyiz o bana annene git Dedi ama asla gonlum razi olmadi
Azaliyor mu Yani cok sevinirim insallah insallah italyada duzelsin artik
Cunku stres bagisikligi dusuruyorAnksiyete hastaları daha çok risk altında imiş ahahahaha sinirim bozuldu
Not.Bbc yabancı kaynaklarda geçiyormuş bu haber
Aslında korunma amaclı değilde işi gereği günde 10 eldiven değiştiriyor laboratuarda inşallah yüzüne gözüne dokunmamıştırElini agzina burnuna goturmemistir maske kullaniyorsa. Maske kullanacak kadar bilincliyse gozune falan da goturmez. Insallah birsey yoktur. Bence danisma hattini arayip durumu anlatsin. Belki test yaparlar.
Stressiz kalmak da aşırı zorCunku stres bagisikligi dusuruyor
Eger laboratuvarda calisiyorsa dikkatlidir. Isin icinde cunku.. Ama yine de kendini izole etsin annenizden ayri odada dursun bence.Aslında korunma amaclı değilde işi gereği günde 10 eldiven değiştiriyor laboratuarda inşallah yüzüne gözüne dokunmamıştır
Doğru maalesef KOAH hastası imiş33 yasında bir kadın vefat etmiş hasta kabulde çalışan öyle okudum bir yerde
Aynen oyle.. Ben gunde defalarca kez corona oluyorum ve iyilesiyorumStressiz kalmak da aşırı zor
Neden acibadem de yakalanip, sadi konukta vefat etti acaba. Sahip cikmadilar mi calisanlarina
Tabi mesaj atabilirsiniz
msj yazilamyr ama
Evet evde karantinaya alınan 53 bin kişiden bahsediyor bu rakamlar onlarla alakalıHayır sağlık bakanının verdiği bilgiler hastalarla ilgili, cumhurbaşkanı hastalık şüphesiyle takibe alınıp negatif sonuçlarla taburcu edilenlerin sayısını açıkladı anladığım kadarıyla çelişen birşey yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?