İlk teşhis 1 kişiydi ama lyanna. Sonra 3 oldu 5 oldu neyse. 11 marttan bu yana 15 gün oldu. 16 kişi hayatını kaybettiyse tanı konduktan maksimum 10 gün sonra hayatını kaybetmiş gibi. Zaten öyle açıklamışlardı italyada sanırım. Ortalama 8 günde ölüm gerçekleşiyormuş.Hemen öldüklerini bilmiyoruz kuzum.
Belki ilk teşhisi konanlar ölmeye başladı? Belki çok yaşlı, ek hastalığı olanlar dayanamadı? Ortalama yoğun bakımda kalma süresi ne onu bilmedikçe hemen ölüyorlar yorumu çok gerçekçi olmaz.
İlerleyen günlerde detaylı tabloları paylaştıklarında daha net görürüz bence.
Belirttikleri sayıya göre 3binlerden 7binlere çıkartmışlar test sayılarını. Bizim gibi kalabalık bir nüfus için yine az ama test kitleri geldikçe demek ki daha da arttıracaklar.Onun farkındayım ama keşke keşke bir yolu olsa daha fazla test yapmanın
Tarama testleri yapmaları gerekıyor benceBelirttikleri sayıya göre 3binlerden 7binlere çıkartmışlar test sayılarını. Bizim gibi kalabalık bir nüfus için yine az ama test kitleri geldikçe demek ki daha da arttıracaklar.
evet tek tük de olsa oluyor, sadece daha çok duyuluyor ve konuşuluyor.Ayni gun 47 yasinda bir adam da ölmüş. Madde bağımlılığı var diyemeyiz. Tek tuk de olsa bu yaş aralıklarında olumler oluyor.
Malesef öyle.Sizin gibi düşünüyorum.Zorlama bir olumlama değil bence.. Gerçekçi bir bakış açısı.. Artacağını biliyoruz zaten..
Bu başlık ilk açıldığında ölüm sayısı her gün ikiye katlar deniyordu.ölum oranı az..hiç olmasa keşke.. yapılacak tek şey evde kalmak..beni umutsuzluğa evde kalmayanlar itiyor..
Bugün yapılan test sonucu gösteriyor ki her 6 kişiden birinde virüs tespit edilmiş
Herkesi aynı noktada yakalayamamışlardır diye düşünüyorum. Yani 15 günlük bir sürede 1 günde ölen de olmuştur, 10 günde ölen de. Hastaların yaşı, genel sağlık durumu önemli bir kıstas. 90 yaşında bir hasta aynı gün içinde de ölebilir. O yüzden bunu tabloları paylaştıklarında görmek daha sağlam olur.İlk teşhis 1 kişiydi ama lyanna. Sonra 3 oldu 5 oldu neyse. 11 marttan bu yana 15 gün oldu. 16 kişi hayatını kaybettiyse tanı konduktan maksimum 10 gün sonra hayatını kaybetmiş gibi. Zaten öyle açıklamışlardı italyada sanırım. Ortalama 8 günde ölüm gerçekleşiyormuş.
Benim icin olu oranlarında yasli genc kriteri yok. Olur da burada okuyan ve sokaga çıkan varsa diye extra yaziyorum. Giden candir ve ates dustugu yeri yakar.evet tek tük de olsa oluyor, sadece daha çok duyuluyor ve konuşuluyor.
İşte o yüzden maksimum 10 gün diyorum ya.Herkesi aynı noktada yakalayamamışlardır diye düşünüyorum. Yani 15 günlük bir sürede 1 günde ölen de olmuştur, 10 günde ölen de. Hastaların yaşı, genel sağlık durumu önemli bir kıstas. 90 yaşında bir hasta aynı gün içinde de ölebilir. O yüzden bunu tabloları paylaştıklarında görmek daha sağlam olur.
Mesela taburcu olanların da kaç günde olduğunu bilmiyoruz.
Teşhis konduktan kaç gün sonra kritik aşamaya gelmişler veya kritik aşamadan kaç gün sonra ölmüşler, hepsini ayrı ayrı görmek gerekir.
Her şeye hazirlikliyim artıkAynı oranda artmamış ama ne yazık ki. Bu güne kadar %10 civarında seyrediyordu. Bugünkü sonuçlar %16 civarında
gitmeyinEvimin olduğu sitede, biri balkonuna bir şeyler yapıyor diye yarın mı ne apartman toplantısı yapacaklarmış. Bilmem kaç kişi dip dibe ufacık alanda. Kimisinde ekmeğe sürülecek akıl yok cidden..
Dünde beni yanlış anlamıştınız bugünde aynısı oldu kendimi mi sorgulasam sizimi bilemedimTest yapılan grup şüpheli ve yabancı temaslilar.
Her 6 vatandaştan 1'inde virüs var anlamına gelmez herhalde bilmiyorumLyanna Mormont ne dersiniz siz güzel tablo okuyorsunuz?
Ben aldigim ekmek sebze meyveyi bozdolabi posetine koyuyorum.Yemeden once cok iyi yıkıyorum. Abur cubur da bağışıklık düşürüyor ama...Kuruyemiş kuru üzüm meyve daha mantıklı. Sirkeli temizleyiciler mutfak ve buzdolaplari için çok iyi,yuzeylerde de kullaniyorum.Peynir kutuları,süt kutuları vb şeyleri de yıkıyorum sünger ve deterjanla kuruyunca kaldırıyorum.
Yıkamadan olmaz markette yüzlerce el değiyor Koronali biri olabilir elbette tutan 2500 kişiyi 10 la çarpın dedi dün akşam profesör 25bin garanti var ve sokağa çıkıldıkça artacak bu sayı maalesef.
Ben aldigim ekmek sebze meyveyi bozdolabi posetine koyuyorum.Yemeden once cok iyi yıkıyorum. Abur cubur da bağışıklık düşürüyor ama...Kuruyemiş kuru üzüm meyve daha mantıklı. Sirkeli temizleyiciler mutfak ve buzdolaplari için çok iyi,yuzeylerde de kullaniyorum.Peynir kutuları,süt kutuları vb şeyleri de yıkıyorum sünger ve deterjanla kuruyunca kaldırıyorum.
Yıkamadan olmaz markette yüzlerce el değiyor Koronali biri olabilir elbette tutan 2500 kişiyi 10 la çarpın dedi dün akşam profesör 25bin garanti var ve sokağa çıkıldıkça artacak bu sayı maalesef.
Orada oturmuyorum, ailemin yanında kalıyorum.gitmeyin
Offf yapmayın yaİse gidip geliyorum.
Hafta sonları asla evden çıkmıyorum.
Şuan oturdum ağlıyorum sinirden.
Teşekkür ederim, kendimce değerlendirmeye çalışıyorum sadece.Test yapılan grup şüpheli ve yabancı temaslilar.
Her 6 vatandaştan 1'inde virüs var anlamına gelmez herhalde bilmiyorumLyanna Mormont ne dersiniz siz güzel tablo okuyorsunuz?
Kalabalık bir ortamda mı çalışıyorsunuz?İse gidip geliyorum.
Hafta sonları asla evden çıkmıyorum.
Şuan oturdum ağlıyorum sinirden.
Şuan çok kötüyüm .Offf yapmayın ya
Şuan moral çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?