bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
....maske konusu beni en sinirlendiren konulardan birisi. Bir anlatmaya başlarsam. Bitmez o konu.
resmen insanlar maske bulamıyor.

bir hemsire arkadasimdan aldigim bilgiye gore mutasyona ugruyormus gelen ilaclardan ve kullanilan diger ilaclardan olumlu sonuc almaya baslamislar ama bekleyip gorecegiz hep birlikte

Firmanın adını veremiyorum versem yer yerinden oynar ... orda çalışanları nasıl risk altında bırakıyorlar anlamış değilim... o korona olan kişinin baskasına bulaştırmadığı ne malum.. dezenfekte işlemi yeterli olacak mı

tuzu kuru derken sizden degil kendimden bahsetmistim.
sizin tuzunuz kurumu yaşmi ben bilemem buradan, o yuzden haddimi asip oyle bir iddiada bulunamam.

Benim kaldigim sehirde bakiyorum herkez disarda yaslilar bile anonsa kimse aldirmiyo
Herkez evinde dursinki bu illetden kurtulalim
Biranonce artik psikolojim bozuldu virusten bisey olmazsa stresten olacak

şöyle söyliyim, global bir firmaya bağlı çalışıyorum. virüsün çıktığı ülkeye yakın bir başka ülkedeki fabrikasında da vaka çıktı. fabrika kapanmadı fakat bu önlemler alındı. vaka iyileşti ve çalışmaya devam ediyor hatta.

Çok geçmiş olsun. Umarım babanız sağlığına kavuşur uzun yıllar daha sizinle beraber olur. Benim kayınpederim temizinden 45 yıl günde 3 paket sigara içmiş bir adam, hem de içki ile beraber. 4-5 yıl önce akciğer kanseri oldu. Akciğerin yarısını aldılar, uzun süre radyoterapi gördü. Kanseri yendi. Şu an senden benden sağlıklı yaşıyor. Sigara'nın S sini bile anmıyor. İçkiyi de bıraktı ve hergün sebze, meyve ve çeşitli otlarla salata vb şeyler tüketiyor, düzenli yürüyüş yapıyor ( şu ara eve kapandığı için 65 yaş üstü, balkonda volta atıyormuş spor olsun diye) Ailemizin akıl babası, ailemizin direği o ve şimdi kitap yazıyor, taslağını tamamlamış... bitince ikincisi de yoldaymış.

Benim dediğim yerde global bi yer... binayı boşaltıp karantinaya aldılar mı binadaki kişileri ??

Siz demokrasiyi çok yanlış anlamışsınız.Bahsettiğiniz şey Cumhuriyet,demokrasi sandıkta bitmez,sandıktan sonrasıdır aslında.

Benim dediğim yerde global bi yer... binayı boşaltıp karantinaya aldılar mı binadaki kişileri ??

bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama olmamış ancak her gün takip etmişler dediğim gibi. ateş ölçümü vs. kronik hastalığı ve hamile olanlar zaten virüs duyurulduğundan beri hiçbir site'ımızda çalışmıyor, tamamen evdeler.
bu olay türkiye'ye gelmeden 2-3 hafta önce orada yaşandı.

estağfurrulah siz söylemediniz öyle bir şey. başka arkadaşlarımız benzer cümleler kurdu. Benim yanıtım onlara idi. Ama biraz hassasiyet yaptığım doğru bu konuda sigara içen yakınlarım için üzülüyorum ve çaresizce üzülüyorum dolayısıyla böyle söylemlere tepkisiz kalamadım, amacım polemik yapmak değildi, ve yazdıklarım size değildi siz öyle bir şey söylemediniz zaten biliyorum.

İngiltere Başbakanı pozitif çıkmış.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Johnson, Twitter hesabından yaptığı videolu açıklamayla, son 24 saatte kuru öksürük ve ateş gibi "hafif semptomlar" geliştirdiğini söyledi.

Johnson, semptomların görülmesinin ardından kendisine koronavirüs testi yapıldığını ve sonucunun da pozitif çıktığını ifade etti.

Ey gidi sarı kafa...

İşte herkes yakalanacak benım de ünimdeki çoğu hoca enfekte olmuş dua edin herkese lütfen

Bu hastalık sonrası Çin ve Endonezya'daki pazarlar kapatilmazsa büyük ahmaklık olur Resmen insanlığı tehdit ediyorlar.

Y
Yarı özel yarı devlet ne yapmam lazımm bu durumda ?
Kurumsal mı yani kurumsal firmalar hiç acımıyor ne yazık ki bizim işyerinde de çıktı ama test yapılmadı evde karantinaya yolladılar ilaç verip test yapılmayınca şirket kabul etmedi umursamadı hiçbir önlem alınmadı maalesef sizin de Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…