Eşin evdede maske kullansin ama belki sizede bulastirmis ola bilir kulucka suresi malumY
Yarı özel yarı devletne yapmam lazımm bu durumda ?
bir hemsire arkadasimdan aldigim bilgiye gore mutasyona ugruyormus gelen ilaclardan ve kullanilan diger ilaclardan olumlu sonuc almaya baslamislar ama bekleyip gorecegiz hep birlikteevet hepımıze bulasacak tıpkı normal grıp gıbı tum ınsanlar kımısı daha agır kımısı daha hafıf kımısı hıssetmeden bagısıklık kazanarak gecırecek
ama en son bana gelse de olur hıc acalesı yokınsan vucuduna gore bır mutasyona ugrasın hafıflesın gevsesın karsılıklı bır kahve ıcecek moda gelsın ondan sonra ugrasın bunyeme
Firmanın adını veremiyorum versem yer yerinden oynar ... orda çalışanları nasıl risk altında bırakıyorlar anlamış değilim... o korona olan kişinin baskasına bulaştırmadığı ne malum.. dezenfekte işlemi yeterli olacak mıcorona taşıyan birinin olması kapanmasını gerektirmiyor bildiğim kadarıyla. ancak uv ışını veya etkili başka bir yöntemle dezenfekte etmeleri ve diğer çalışanlar gidip gelirken ateş ölçümleri yapmaları lazım.
Maske yokki nereden bulucazEşin evdede maske kullansin ama belki sizede bulastirmis ola bilir kulucka suresi malum
tuzu kuru derken sizden degil kendimden bahsetmistim.Jdddjddjdjdjd evet tuzum kuru nerden bildiniz dkdkdkdkkd
Annem işe gidiyor hala hem de bu sokağa çıkan aptalların bedellerini ödemek için
O zaman şimdi bir şey yapın
Kendinizi doldurmaktan başka hiç bir şey yapamazsınız neyse size iyi gunler
Firmanın adını veremiyorum versem yer yerinden oynar ... orda çalışanları nasıl risk altında bırakıyorlar anlamış değilim... o korona olan kişinin baskasına bulaştırmadığı ne malum.. dezenfekte işlemi yeterli olacak mı
Çok geçmiş olsun. Umarım babanız sağlığına kavuşur uzun yıllar daha sizinle beraber olur. Benim kayınpederim temizinden 45 yıl günde 3 paket sigara içmiş bir adam, hem de içki ile beraber. 4-5 yıl önce akciğer kanseri oldu. Akciğerin yarısını aldılar, uzun süre radyoterapi gördü. Kanseri yendi. Şu an senden benden sağlıklı yaşıyor. Sigara'nın S sini bile anmıyor. İçkiyi de bıraktı ve hergün sebze, meyve ve çeşitli otlarla salata vb şeyler tüketiyor, düzenli yürüyüş yapıyor ( şu ara eve kapandığı için 65 yaş üstü, balkonda volta atıyormuş spor olsun diye) Ailemizin akıl babası, ailemizin direği o ve şimdi kitap yazıyor, taslağını tamamlamış... bitince ikincisi de yoldaymış.babam !
1.5 ay önce son evre akciğer kanseri teşhisi kondu, ciğerden beyine metastaz var, kemo terapiyi biz ret ettik fakat beyin için ışın tedavisi aldırdık. Işın tedavisine girmeden önce doktor sigara içmemeli bu tür tedavilerde (oral ilaçların etkileri) ilaçlar kanda ki oksijen ile taşınmakta olup asla sigara içmemeli dediler.
Kendisine hasta olduğunu söylemedik ama kötü olduğunu hissetti !
ne yaptı sigarayı bıraktı mı ? Hayır
eskiden sigara içme diyorduk şimdi ayağa kalkıp sigara içerse mutlu oluyoruz. neden ayağa kalktı bizimle daha rahat iletişim kurdu diye.
dün akşam yemek yedi bizimle, yemeği bitti masada aldı eline bir sigara kardeşime dedim çıkmasın bahçeye yak burada içsin....
eskiden sigara içtiğinde üzülüyorduk dediğim gibi şimdi mutlu oluyoruz...
biz sağlık hizmetlerinden yararlanmayı ret ettik zaten...
Benim dediğim yerde global bi yer... binayı boşaltıp karantinaya aldılar mı binadaki kişileri ??şöyle söyliyim, global bir firmaya bağlı çalışıyorum. virüsün çıktığı ülkeye yakın bir başka ülkedeki fabrikasında da vaka çıktı. fabrika kapanmadı fakat bu önlemler alındı. vaka iyileşti ve çalışmaya devam ediyor hatta.
Düşünmemekte özgürsünüz ama en buyuk zararı kendinize verırsınız
Peki düşündünüz
Ne yapabılırsın
Bir şey yapabılır mısınız
Ancak seçimler de kendi oyunuzu kullanabılırsınız
Demokrasi bazen acı bir gerçektir
Siyasete girmeyelim
Ama yapacak bir şey yok sizi anlıyorum
Benim dediğim yerde global bi yer... binayı boşaltıp karantinaya aldılar mı binadaki kişileri ??
estağfurrulah siz söylemediniz öyle bir şey. başka arkadaşlarımız benzer cümleler kurdu. Benim yanıtım onlara idi. Ama biraz hassasiyet yaptığım doğru bu konuda sigara içen yakınlarım için üzülüyorum ve çaresizce üzülüyorum dolayısıyla böyle söylemlere tepkisiz kalamadım, amacım polemik yapmak değildi, ve yazdıklarım size değildi siz öyle bir şey söylemediniz zaten biliyorum.çok özür dilerim ama siz yazdıklarımı anlamamışsınız. anlamamışsınız demek biraz ayıp ben anlatamamışım.
ben hiç bir yerde sigara içenlerin tedavi hakkı olmasın diye bir cümle kurmadım bakın cümlemi tekrar ediyorum ;
sigaraya bağlı bir rahatsızlık sonucu, tedaviye rağmen bir taraftan sigaraya devam ediyor ise bu kişiler için insan gücü, ilaç vs kullanmak tamamen müsriflik diyorum.
umarım anlatabilmişimdir...
İngiltere Başbakanı pozitif çıkmış.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
Johnson, Twitter hesabından yaptığı videolu açıklamayla, son 24 saatte kuru öksürük ve ateş gibi "hafif semptomlar" geliştirdiğini söyledi.
Johnson, semptomların görülmesinin ardından kendisine koronavirüs testi yapıldığını ve sonucunun da pozitif çıktığını ifade etti.
Kurumsal mı yani kurumsal firmalar hiç acımıyor ne yazık ki bizim işyerinde de çıktı ama test yapılmadı evde karantinaya yolladılar ilaç verip test yapılmayınca şirket kabul etmedi umursamadı hiçbir önlem alınmadı maalesef sizin de Allah yardımcınız olsunY
Yarı özel yarı devletne yapmam lazımm bu durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?