bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Izlemedim. Izlemeyi de düşünmüyorum kesinlikle katiliyorum kehanet gibi gösteriliyor ama olabilecek birşey bence de. Dikkatli olmak gerekiyor ama dikkat eden de yok

Hangi film merak ettim göremedim önceki mesajlarda?

evet hepımıze bulasacak tıpkı normal grıp gıbı tum ınsanlar kımısı daha agır kımısı daha hafıf kımısı hıssetmeden bagısıklık kazanarak gecırecek
ama en son bana gelse de olur hıc acalesı yok ınsan vucuduna gore bır mutasyona ugrasın hafıflesın gevsesın karsılıklı bır kahve ıcecek moda gelsın ondan sonra ugrasın bunyeme

Bizim dükkan sahibi sağolsun 1 ay için zammı ertelemiş
Sagolsun
Bizim ev kredi ben calismiyorum suan esim calisiyo hergun korkuyla gonderiyorum onu ama isyeri kapansa da dert kapanmasa da dert ... 1 ay bile maassiz kalmayi tolere edebilcek durumda degiliz yani

Jdddjddjdjdjd evet tuzum kuru nerden bildiniz dkdkdkdkkd
Annem işe gidiyor hala hem de bu sokağa çıkan aptalların bedellerini ödemek için

O zaman şimdi bir şey yapın
Kendinizi doldurmaktan başka hiç bir şey yapamazsınız neyse size iyi gunler

Ayrıca sigara içiyormuş, tedavi almaya hakkı yoktu ama

çok özür dilerim ama siz yazdıklarımı anlamamışsınız. anlamamışsınız demek biraz ayıp ben anlatamamışım.

ben hiç bir yerde sigara içenlerin tedavi hakkı olmasın diye bir cümle kurmadım bakın cümlemi tekrar ediyorum ;

sigaraya bağlı bir rahatsızlık sonucu, tedaviye rağmen bir taraftan sigaraya devam ediyor ise bu kişiler için insan gücü, ilaç vs kullanmak tamamen müsriflik diyorum.

umarım anlatabilmişimdir...

Kardeşim sağlık personeli ve hastanede bulaşanlar var doktor, hemşire ve diğer bazı kişilerde. Ailemden ayrı bir evve gitti dün kardeşim. Onda da varsa kimseye bulaştırmamak için. Bugün de onun sonuçlarını bekliyoruz. Öyle zor ki Allah kimseye yaşatmasın. Onun için zevkiniz uğruna gezip tozmayın.. Kimsenin de vebalini almayın.. Katillikle arasındaki tek fark bunun görünmez bir silah olması..

Sagolsun
Bizim ev kredi ben calismiyorum suan esim calisiyo hergun korkuyla gonderiyorum onu ama isyeri kapansa da dert kapanmasa da dert ... 1 ay bile maassiz kalmayi tolere edebilcek durumda degiliz yani
Canım ben duydum ki bankaya müracaat edince kredi borçları 3 aya kadar ötelenebiliniyormuş faizsiz üstelik 3 aydan sonra kaldığın yerden başlıyor muşsun bizimde var kredimiz ben yapmayı düşünüyorum

çok komik...

lütfen herkes gülsün ....

ben dün bizim bölgede hizmet veren eczaneyi eczacılar odasına şikayet ettim.

ş....sizlik..
bi de bu fırsatçılarla uğraşıyoruz.

dün bununla ilgili biri bir paylaşım yaptı. g... bankası'nda öteleme yaptırmış, 3 ay için 6800 tl faiz ödeyecekmiş.
o faizsiz kısmı bi miktar yalan çokca dolan.

Fiyat yüzünden mi iyi yapmışsın. Bu bulaşık eldivenleri var ya onlarda iş görmez mi yıkanıp tekrar kullansak marketten markete

10 tane maske 300 TL demiş.....

Yuh dedim eczacılar odasını aradım ilaç olsa canını okuruz ama sarf malzemelerde serbest piyasa ekonomisi var bir işlem yapamayız dedi...

getir uygulamasında eldiven buldum şimdi ama 10lu paketi 19,95.. 10 paket alsan aynı kafa..

10 tane maske 300 TL demiş.....

Yuh dedim eczacılar odasını aradım ilaç olsa canını okuruz ama sarf malzemelerde serbest piyasa ekonomisi var bir işlem yapamayız dedi...

İnş bunun bi yaptırımu olur karşılığını alırlar cezası var diyolarda ne acaba cezası bilmiyorum.

Ya bu nasıl adilik nasıl eli gidiyor bu fiyatı artırmaya kendi olmayacak garantisimi var da olabilcek olanları sömürüyor aklınca

bunu fırsata çevirenlerin kazandıkları parayı yemeden ışığı görmelerini dilemekten başka bir beddua gelmiyor aklıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…