Izlemedim. Izlemeyi de düşünmüyorumkesinlikle katiliyorum kehanet gibi gösteriliyor ama olabilecek birşey bence de. Dikkatli olmak gerekiyor ama dikkat eden de yok
evet hepımıze bulasacak tıpkı normal grıp gıbı tum ınsanlar kımısı daha agır kımısı daha hafıf kımısı hıssetmeden bagısıklık kazanarak gecırecekevet herkese bulaşacak ama ben mesela riskli gruptayim ve 20 gundur disari cikmiyorum kendimi herkesten once karantinaya aldim yani.
ama esim donusumlu olarak bir hafta durup diger hafta ise gidiyor.
simdi bu sartlar altinda insan kendimi bu kadar sıkmaya ne gerek var diyor haliyle ama
başka insanlarada yaymaktan korkuyorum kısır bir donguye girdi olay sanki.
baskasina yayilmamasi icin evde oturan insanlar isi geregi cikmak zorunda kalanlar vede keyfi disari cikanlar yuzunden her turlu hasta olacak.
kendimi evde oturarak ben disari cikmam bulacaksa gelsin o beni bulsun diyen kurbanlik bir koyun gibi hissediyorum bazen.
SagolsunBizim dükkan sahibi sağolsun 1 ay için zammı ertelemiş
Jdddjddjdjdjd evet tuzum kuru nerden bildiniz dkdkdkdkkdarkadasim biz zaten yapacagimizi yapmisiz dunya vergi odemisiz daha ne yapalim?
bak bu olay depremden sonraki turkiye nin basina gelmis ilk büyük afet ve para yok.
insanlar parasizliktan ac kalmaya baslayinca basinin caresine nasil bakacak bunu hiç düşündunuz mu?
kendi ohallerini nasil yaratacaklar sizce?
insanlari aclikla sinarlarsa ortalikta neler olacaginin bilincindesinizdir bence.
secimler icinde yazacak bir cevabim var ama siyasete girmeyecegim.
ben odedigim okadar vergiyle issiz kalan maas alamayacak insanlara ekmek gitsin istiyorum.
kimsenin annesi babasi cocugu ac kalmasin istiyorum.
benim tuzum kuru arkadaşım ama tuzum kuru diyerek başka insanlari gormezden gelip turkiye şartlari diyemiyorum.
daha dun bir arkadasim yazdi 10 gundur ucretsiz izinde 5 gunluk parasi cebinde ya var ya yok ne yapacak?
sandiga daha cok var sandik sonraki is yani.
Ayrıca sigara içiyormuş, tedavi almaya hakkı yoktu ama
Canım ben duydum ki bankaya müracaat edince kredi borçları 3 aya kadar ötelenebiliniyormuş faizsiz üstelik 3 aydan sonra kaldığın yerden başlıyor muşsun bizimde var kredimiz ben yapmayı düşünüyorumSagolsun
Bizim ev kredi ben calismiyorum suan esim calisiyo hergun korkuyla gonderiyorum onu ama isyeri kapansa da dert kapanmasa da dert ... 1 ay bile maassiz kalmayi tolere edebilcek durumda degiliz yani
Eşim sigara yakacakmış çakmağı bulamıyor. "Çakmağa nereye koydun? ne yapıyorsun bu çakmakları?" diye kızıyor bana. valla dedim KK'da birilerine lazım oldu şimdi onlara verdim dedim, trafik canavarı kundaklayacaklarmış, yok çakmak, söylemeyeceğim çakmağın yerini.
Hani dışarı alışverşe çıkarken eldiven takıyoruz ya o beyazlardan onlar bitmişti bulamadım.
Bi markette sorduk 100 lüsü 100 lira.
1 milyoncu gibi bi yerde sorduk 100 lüsü 30 lira.
Bunun kalite kalite olanı mı var? Yoksa adilik mi?
Hani dışarı alışverşe çıkarken eldiven takıyoruz ya o beyazlardan onlar bitmişti bulamadım.
Bi markette sorduk 100 lüsü 100 lira.
1 milyoncu gibi bi yerde sorduk 100 lüsü 30 lira.
Bunun kalite kalite olanı mı var? Yoksa adilik mi?
ben dün bizim bölgede hizmet veren eczaneyi eczacılar odasına şikayet ettim.
Canım ben duydum ki bankaya müracaat edince kredi borçları 3 aya kadar ötelenebiliniyormuş faizsiz üstelik 3 aydan sonra kaldığın yerden başlıyor muşsun bizimde var kredimiz ben yapmayı düşünüyorum
Fiyat yüzünden mi iyi yapmışsın. Bu bulaşık eldivenleri var ya onlarda iş görmez mi yıkanıp tekrar kullansak marketten markete
10 tane maske 300 TL demiş.....
Yuh dedim eczacılar odasını aradım ilaç olsa canını okuruz ama sarf malzemelerde serbest piyasa ekonomisi var bir işlem yapamayız dedi...
Bimde 50 li paket 9,45 ti son aldığımızda kv yarası için kullanıyor sık sık alıyoruz ordan aklımda kalmışgetir uygulamasında eldiven buldum şimdi ama 10lu paketi 19,95.. 10 paket alsan aynı kafa..
İnş bunun bi yaptırımu olur karşılığını alırlar cezası var diyolarda ne acaba cezası bilmiyorum.
Ya bu nasıl adilik nasıl eli gidiyor bu fiyatı artırmaya kendi olmayacak garantisimi var da olabilcek olanları sömürüyor aklınca
bunu fırsata çevirenlerin kazandıkları parayı yemeden ışığı görmelerini dilemekten başka bir beddua gelmiyor aklıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?