bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
10 tane maske 300 TL demiş.....

Yuh dedim eczacılar odasını aradım ilaç olsa canını okuruz ama sarf malzemelerde serbest piyasa ekonomisi var bir işlem yapamayız dedi...
eczacılar odasına sıkayet edılmez tıcaret bakanlıgına sıkayet edeceksınız
100 bın tl para cezası alanlar var hapıs cezasına kadar gıder haksız fıyat artısı suctur cunku ve bu alanla tıcaret bakanlıgı ılgılenır fıyat artısı yapılan urunun ne oldugunun onemı yok sız sımdı de sıkayet olusturabılırsınız

hatta bunca zaman yuksek fıyatdan almıs olan kısıler de kazıklandıgını sanmasın aradakı farkın ıadesını tuketıcı hakem heyetıne yazdıgı dılekceyle gerı ısteyebılır fırmadan

- "Şikayetler Alo 175'e veya HFA uygulamasına yapılmalı"

Abla neden bunu yeni duyuruyorsun !

herkese yayalım bunu

Iste bizim muhatap bi bankamiz yok Allah baska dert vermesinde ... genede bi ulasip sorayim bakayim onu bizde duydukta henuz esim ise gidiyor diye arastirmadm

Durum aslında gerçekten çok ciddi.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Yine de en kötüyü düşünmek istemiyorum.
Sonuç itibariyle millet olarak temiziz. Gerçekten insanlar boş boş dışarı çıkmak dışında, kendilerini iyi derece de dezenfekte ediyor. Dikkat ediyolar.
Gerginlik yaratmak yerine birbirimiz moral motivasyon versek daha kolaylaşır işler.
Sokağa çıkma yasak değil ama bilinçli olunca çok zorda olmadıkça çıkılmasa insanlar kendilerine hakim olsa mesela.
İlla yasak olmalı diye birşey yok. Her bilinçli birey bunu yapabilir. Aile bireylerini uyarabiliriz.

Güzel düşünelim güzel olsun herşey.
Ölenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Merhaba kızlar, eşim in iş yerine korona çıktı ve kapatılmadı tamamen çok endişeliyim.. böyle birşey başına gele var mı? Ne yapmak lazım bu durumda ?

Tamamen adilik
Ben normalde evde de kullanıyorum şu virüs patlamadan önce 10 küsur du aldım, şimdi 35lira mahalledeki markette ,merkezde başka bir markette aynısı 23 lira kim ne kadar koparirsa

Daha düne kadar kesinlikle konulmalı diyordum dun 10 dakikalıgına dışarı çıktım 1 sokak ötemdeki kadina gittim kapidan ödeme yaptim. Dışarısı o kadar güzel diki yurudukce yuruyesim geldi... ama hemen eve döndüm. Şimdi arkadaşlar bu sokaga cikma yasagi gelirse bu kaçamagı bile yapamayacagiz ? Belki 3 ay surecek ? Belki daha fazla ? Belki yarin çok bunalip tek başima sahile gidip bir bankta saatlerce oturacagim ?
Devletimiz ne diyor kalabaliktan uzak durun...!

Ulastim bankanin temsilcisini tamda tahmn ettigim gbi boyle bi uygulamamiz yok dedi kapandi benim kredi odedigim banka cnku

Gerçekten çok doğru yazmışsınız.
Katılıyorum.
Ablam yurtdışında. Dışarı çıkma yasağı çok sıkı uygulanıyor. (Tabi aynı ülkemizde olduğu gibi çalışanlar dışarda.) Onun dışında uymayan sınır dışı. Fakat buna rağmen kaçak evden çıkmaya çalışan çıkan varmış. İnsan her yerde insan.

Maalesef ki dünyanın genelinde bencil insan var.

Kızlar sesimi duyan yok mu çok kötüyümm yardımmö

Bence kesinlikle olmalı astım hastasıyım ve şuan öksürmekten çiğerlerim kopuyor sankı ciğerlerime bir sürü cam parçaları batıyor gibi en kötüsüde bunun koronadan mı astımdan mı kaynaklandığını öğreneememek hastaneye bile gidemiyorum eğer virüs yoksa kaparım diye eşim çalışıyor evden çıkmadığım halde böyleyim..

Başınız sağ olsun. Baba kaybı çok zor bir şey. Biliyor musunuz benim babam da akciğerden vefat etti ve ağzına bir gün bile sigara sürmemiş bir insandı, sigaraya çok karşı idi. Ne ironidir ki ölürken sigara 30 yıl içen bir insandan farksızdı ölüm şekli ve bu isyan ettirdi beni. Kaç yaşında olursa olsun bir evlat için babanın ölümünü çaresizce izlemek çok acı bir şey. Hele bunu kendi eli ile sebep olduysa bu kişi sigara içerek... içinizdeki acı öfkeye, öfke acıya dönüşüp dönüşüp büyüyor. Sizin bu "acımasız" ve "katı" tavrınızı şimdi daha iyi anlıyorum. Eminim içinizde fırtınalar koptu, seviyordunuz onu ve ne yaparsa yapsın onu kurtarmak için canınızı siper ederdiniz ama olmadı... Ben yine de babanızın cennete yerini hak ettiğine inanıyorum. Allah rahmet eylesin.

Merhaba kızlar, eşim in iş yerine korona çıktı ve kapatılmadı tamamen çok endişeliyim.. böyle birşey başına gele var mı? Ne yapmak lazım bu durumda ?
corona taşıyan birinin olması kapanmasını gerektirmiyor bildiğim kadarıyla. ancak uv ışını veya etkili başka bir yöntemle dezenfekte etmeleri ve diğer çalışanlar gidip gelirken ateş ölçümleri yapmaları lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…