eczacılar odasına sıkayet edılmez tıcaret bakanlıgına sıkayet edeceksınız10 tane maske 300 TL demiş.....
Yuh dedim eczacılar odasını aradım ilaç olsa canını okuruz ama sarf malzemelerde serbest piyasa ekonomisi var bir işlem yapamayız dedi...
Bimde 50 li paket 9,45 ti son aldığımızda kv yarası için kullanıyor sık sık alıyoruz ordan aklımda kalmış
eczacılar odasına sıkayet edılmez tıcaret bakanlıgına sıkayet edeceksınız
100 bın tl para cezası alanlar var hapıs cezasına kadar gıder haksız fıyat artısı suctur cunku ve bu alanla tıcaret bakanlıgı ılgılenır fıyat artısı yapılan urunun ne oldugunun onemı yok sız sımdı de sıkayet olusturabılırsınız
hatta bunca zaman yuksek fıyatdan almıs olan kısıler de kazıklandıgını sanmasın aradakı farkın ıadesını tuketıcı hakem heyetıne yazdıgı dılekceyle gerı ısteyebılır fırmadan
- "Şikayetler Alo 175'e veya HFA uygulamasına yapılmalı"
aslında yenı degılAbla neden bunu yeni duyuruyorsun !
herkese yayalım bunu
bugün çıkmam gerekiyordu zaten bime de bakarım hızlıca. kalmışsa tabi. benim evdekiler bitmek üzere.
Yoksada bakıcam fiyat aynımı diye
Iste bizim muhatap bi bankamiz yok Allah baska dert vermesinde ... genede bi ulasip sorayim bakayim onu bizde duydukta henuz esim ise gidiyor diye arastirmadmCanım ben duydum ki bankaya müracaat edince kredi borçları 3 aya kadar ötelenebiliniyormuş faizsiz üstelik 3 aydan sonra kaldığın yerden başlıyor muşsun bizimde var kredimiz ben yapmayı düşünüyorum
bunu fırsata çevirenlerin kazandıkları parayı yemeden ışığı görmelerini dilemekten başka bir beddua gelmiyor aklıma...
Tamamen adilikHani dışarı alışverşe çıkarken eldiven takıyoruz ya o beyazlardan onlar bitmişti bulamadım.
Bi markette sorduk 100 lüsü 100 lira.
1 milyoncu gibi bi yerde sorduk 100 lüsü 30 lira.
Bunun kalite kalite olanı mı var? Yoksa adilik mi?
Bu bilinç yoksa, bu kişilerin belediye tarafından zehirlenmesinden yanayım.
Şaka gibi bir düşünce değil mi?
Tekrar ediyorum kendini düşünmeyeni, beni düşünmeyeni, toplumun yarınını düşünmeyeni ben hiç düşünmem.
Bilinc yoksa devlet ne yapsın l. Adami eve kapattin home parti veren gerizekali dolu.
Başınız sağ olsun. Baba kaybı çok zor bir şey. Biliyor musunuz benim babam da akciğerden vefat etti ve ağzına bir gün bile sigara sürmemiş bir insandı, sigaraya çok karşı idi. Ne ironidir ki ölürken sigara 30 yıl içen bir insandan farksızdı ölüm şekli ve bu isyan ettirdi beni. Kaç yaşında olursa olsun bir evlat için babanın ölümünü çaresizce izlemek çok acı bir şey. Hele bunu kendi eli ile sebep olduysa bu kişi sigara içerek... içinizdeki acı öfkeye, öfke acıya dönüşüp dönüşüp büyüyor. Sizin bu "acımasız" ve "katı" tavrınızı şimdi daha iyi anlıyorum. Eminim içinizde fırtınalar koptu, seviyordunuz onu ve ne yaparsa yapsın onu kurtarmak için canınızı siper ederdiniz ama olmadı... Ben yine de babanızın cennete yerini hak ettiğine inanıyorum. Allah rahmet eylesin.Eşim yeni sigarayı bıraktı. Bakın ona dedim ki akciğer hastası olursan sana sigara ikram eden arkadaşların sana refakat etsin ben gelmem dedim. Biraz katı yürekli gibi görünebilirim ama içmediğim, desteklemediğim bir zehir için, birlikte aynı hayatı paylaştığımız insanın hayatımızı mahvetmeye Hakkı yok. Küçük çocuklarımız var. Demek ki onları hiç düşünmüyorsun dedim. Babam akciğer kanserinden öldü. 1 yıl önce. 10 yıl önce bırakmıştı sigarayı. Tanı konuldu ve 6 ay tedavi teşhis süresi içinde, tedavisi bitmeden vefat etti. Eğer içmeye devam etseydi gerçekten yanında olmazdım. Madde bağımlılığı İçin de şunu söyleyebilirim, ağlayarak madde bırakmak isteyen, ama bırakamayan insanlar gördüm. Onları bunun dışında tutuyorum
Özel sektör mü cok üzüldüm...Kızlar sesimi duyan yok mu çok kötüyümm yardımmö
Yarı özel yarı devletÖzel sektör mü cok üzüldüm...
corona taşıyan birinin olması kapanmasını gerektirmiyor bildiğim kadarıyla. ancak uv ışını veya etkili başka bir yöntemle dezenfekte etmeleri ve diğer çalışanlar gidip gelirken ateş ölçümleri yapmaları lazım.Merhaba kızlar, eşim in iş yerine korona çıktı ve kapatılmadı tamamen çok endişeliyim.. böyle birşey başına gele var mı? Ne yapmak lazım bu durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?