- 20 Kasım 2018
- 15.306
- 57.575
- 598
- 35
Halkıyla beraber bağışıklık kazanmak için pozitif olan koca yürekli adam ahahahEy gidi sarı kafa...
İngiltere Başbakanı pozitif çıkmış.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
Johnson, Twitter hesabından yaptığı videolu açıklamayla, son 24 saatte kuru öksürük ve ateş gibi "hafif semptomlar" geliştirdiğini söyledi.
Johnson, semptomların görülmesinin ardından kendisine koronavirüs testi yapıldığını ve sonucunun da pozitif çıktığını ifade etti.
İngiltere Başbakanı pozitif çıkmış.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
Johnson, Twitter hesabından yaptığı videolu açıklamayla, son 24 saatte kuru öksürük ve ateş gibi "hafif semptomlar" geliştirdiğini söyledi.
Johnson, semptomların görülmesinin ardından kendisine koronavirüs testi yapıldığını ve sonucunun da pozitif çıktığını ifade etti.
Halkıyla beraber bağışıklık kazanmak için pozitif olan koca yürekli adam ahahah
Nicki neymis benimki de çok oynar:)Neyse ben bir pabci oynayayım
Bu arada bir üyemizin eşi ile 2 haftadır aralıksız 4-5 saat bu oyunu oynuyorum. üye pro üyemizmiş ama kim olduğunu bilmiyorum Lütfen bana özelden yazsın söz veriyoru meşine üye adını söylemiyeceğim.
[TURK] KAZEN
Eşine söylemicem dediğine göre eşide bilmiyor nicki dkkddkNicki neymis benimki de çok oynar:)
Aman ona bir şey olmaz, kraliçe hepimizi gömecek bu gidişle.aha kraliçeye bulaştı desenize
Bimde 50 li 8 küsür kuzum.stok hergün yenileniyo dedi kasiyer.Fiyat yüzünden mi iyi yapmışsın. Bu bulaşık eldivenleri var ya onlarda iş görmez mi yıkayıp tekrar kullansak marketten markete
Salgin dan bahsediliyordu sanirim onu cevaplamistik baska varmi bilmiyorumHangi film merak ettim göremedim önceki mesajlarda?
netten alabilirsinizMaske yokki nereden bulucaz
Napıyon çen burdaBimde 50 li 8 küsür kuzum.stok hergün yenileniyo dedi kasiyer.
Kalite farkı var tabi,gıda işinde belli standartları var ama milyoncu gibi bi yerde satılmaz :)
Şikayet edicem de bak nasıl gelişinden 10₺ ye veriyorlar.maliye sürekli geziyor ürünlerin alış faturası ve satış fiyatı irdeleniyor.
A ben öyle anlamadim,oyundaki nickini sordumEşine söylemicem dediğine göre eşide bilmiyor nicki dkkddk
ve bence sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden aldiyorlar ya herkes kendi ohal'ini ilan etsin. ama herkes eşit şartlarda yaşamıyor ki. misal benim işim evden çalışmaya uygun ve gerçekten her gün normal mesaim gibi sadece evde çalışıyorum. maaşla ilgili sıkıntımız yok. zaten çok büyük, kurumsal bir firma. üretim de durmadı ama vardiyalara bölündü. belirli saatlerde min kişi ile işleri aksatmadan götürüyorlar.
ama herkes bu koşullara sahip mi ?
bir arkadaşım ikitelli organizede çalışıyor ve patronu kız bulgaristandan geldiği halde 14 gün karantinaya izin vermedi. işten atılma, parasız kalma lüksü yoktu ve gitti.
kendini ne kadar korusa da insanız, bir anlık boşlukla bir sürü insana bulaştırabiliriz.
devlet koşulları sağlayıp maddi refah vermediği sürece zor, gerçekten zor. ama sokağa çıkma yasağı olmadan önünü almak bence hepsinden zor.
onun adına sevindik evet kimse ölmesin keşke.Ayrıca sigara içiyormuş, tedavi almaya hakkı yoktu ama ne güzel yine tedavi olmuş işte. Allah uzun ömür versin. Sevindim.
KaşınıyomNapıyon çen burda
Nicki neymis benimki de çok oynar:)
Hıı tamam dkdkd cahilim benA ben öyle anlamadim,oyundaki nickini sordum
Bizim kullanıcı adimizi söylemeyecek diye anladım
Neyse ben bir pabci oynayayım
Bu arada bir üyemizin eşi ile 2 haftadır aralıksız 4-5 saat bu oyunu oynuyorum. üye pro üyemizmiş ama kim olduğunu bilmiyorum Lütfen bana özelden yazsın söz veriyoru meşine üye adını söylemiyeceğim.
[TURK] KAZEN
Adamlara da güven kalmadıNeyse ben bir pabci oynayayım
[TURK] KAZEN
Adamlara da güven kalmadı
O da eşinden gizli oynuyodur zaten, ortalığı karıştırma abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?