bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Neyse ben bir pabci oynayayım

Bu arada bir üyemizin eşi ile 2 haftadır aralıksız 4-5 saat bu oyunu oynuyorum. üye pro üyemizmiş ama kim olduğunu bilmiyorum Lütfen bana özelden yazsın söz veriyoru meşine üye adını söylemiyeceğim.

[TURK] KAZEN

aha kraliçeye bulaştı desenize

Herd immunity diyorlardı,buyursun o zaman önden sayın İngiltere Başbakanı,halkına örnek olsun.

Nicki neymis benimki de çok oynar:)

Fiyat yüzünden mi iyi yapmışsın. Bu bulaşık eldivenleri var ya onlarda iş görmez mi yıkayıp tekrar kullansak marketten markete
Bimde 50 li 8 küsür kuzum.stok hergün yenileniyo dedi kasiyer.
Kalite farkı var tabi,gıda işinde belli standartları var ama milyoncu gibi bi yerde satılmaz :)
Şikayet edicem de bak nasıl gelişinden 10₺ ye veriyorlar.maliye sürekli geziyor ürünlerin alış faturası ve satış fiyatı irdeleniyor.

Napıyon çen burda

Eşine söylemicem dediğine göre eşide bilmiyor nicki dkkddk
A ben öyle anlamadim,oyundaki nickini sordum
Bizim kullanıcı adimizi söylemeyecek diye anladım

ve bence sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden al
Ayrıca sigara içiyormuş, tedavi almaya hakkı yoktu ama ne güzel yine tedavi olmuş işte. Allah uzun ömür versin. Sevindim.
onun adına sevindik evet kimse ölmesin keşke.
fakat kendisi en riskli tarihlerde yurtdışına çıktı. hastalandı ve toplum içinde hayatını sürdürmeye devam etti. hastaneye yatana kadar kimbilir kaç kişiyi enfekte etti.bünyesi sağlammış kurtuldu. peki bulaştırdığı kişilerden yenemeyen olursa??

Nicki neymis benimki de çok oynar:)

[TURK] KAZEN

beni eklesin zaten benim klanı görünce aboo bu yayıncı der ama ben yayıncı değilim sadece onlarla aynı klandayım zaten kötü bir oyuncuyum : )

Adamlara da güven kalmadı
O da eşinden gizli oynuyodur zaten, ortalığı karıştırma abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…