bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet kk dostları
2 saat aradan sonra geldim
Haziran’da görümcem doğum yapacak, bebek eşyalarının dikimine başladım, Ayla sultanla dikiş odasında buluşup ,muhabbet ede ede minik bezlerden dikmeye başladık, kundağı da biçtim, nevresim kumaşlarını da hazırladım, başka türlü vakit geçmeyecek

Amin teşekkür ederim. Bu yüzden bunun farkında olup şifaya içmeye devam eden insanların sevdiklerini düşünmeden bencilce hareket ettiğini düşünüyorum. Tedavi aşamasında olup, yine içmeye devam edenler de sevdiklerinin umudunu kırıyor. Biz iyileşir umuduyla hastane hastane gezerken, ki babam 3. Evreydi ve 3. Evrede kaybettik onu. Eğer sigara içseydi onu affetmezdim. Sizin de başınız sağolsun.

Doğru tabi ama öldükten sonra işinizin borcunuzun pek bi önemi kalmıyor böyle bir durumda var ortada
Hastalanırsam ve işsiz kalırsam önemi var ama;çünkü sigortaya ihtiyacımız var; yada işten çıkarılıp ondan sonra hasta olursam da yine aynı sorun olur! Valla kimse devlet bakıyor/bakacak demesin. Parası olan test yaptırabiliyor;daha ortada kanıtlanmış ilacı da yok. Çok acımasızca gelecek belki ama ölürsem kurtulurum diyen çok insan var! Ölmek kimsenin umrunda değil;yaşadığım takdirde ne halt ederim derdinde insanlar.Çok acı ama gerçek!

Şimdi bir korku imparatorluğu yaratıldığı doğru. Olması gerekenden fazla insanların sindirilmeye çalışıldığı da belki doğru. Fakat şuan evlerinde oturan insanlar bu virüsü tanımıyor ve insanlara tam olarak ne yaptığı da bizim için muamma. Bu nedeniyle her hastalıktan olabileceği gibi bu hastalıktan da korkmamız çok normal. Başımıza ne gelir bilemiyoruz bile. Bu yönüyle corona daha çok korkutuyor . Misal ülser olsan ne yaşayacağını az buçuk herkes bilir. Ama corona bir muamma . Aslında bu bilinmezlik de ürkütüyor insanı. İnsan bilinmeyenden korkar.

bir de sadece yaşlılara zarar gençlere bir şey olmaz düşüncesi de yanlış geliyor. Evet ölüm ortalaması belli genelde yaşlılar ölüyor ama ölüm sana nasipse genç de olsan coronaya dayanamayabilirsin. İhtimal düşük diye ölmeyeceğinin garantisi yok ki.
Gençlerin de başına geliyor , en basiti ateş yükseltiyor . konuda bir arkadaşımız demiş corona oldum ateşim 42 oldu diye . Şimdi ciğerlere inmese bile gençlerde başlı başına o ateşe dayanabilmek bile bir mesele. İnsan havale geçirir ya. Ben geçen senelerde ateşlendim sadece bir kaç saat sürdü o da arkadaşınki gibi değil yani 38 mi neydi . Kalbim yattığım yerde 120 130 falan atıyordu. O kadar yordu ki o bir kaç saat beni. Allah muhafaza insanın 42 derece ateşe dayanması ciddi bir mesele. Bunlar ürkütücü ihtimaller.

Bunu ben de yaşadım, ateşim vardı ama ölçğyodum 35.5 falan yazıyodu neden bilmiyorum. Siz cvp bulabildiniz mi?

Coronaya yakalanırsanız kimse sigortanızı sormaz merak etmeyin bu virüsü yavaşlatmak istiyorlarsa ki eninde sonunda bulaşacak amaç yavaşlatmak o arada ilaç adı falan bulunabilir sokağa çıkma yasağı gelmeli gerekirse bi hafta olur o bile farkeder. Sonuçta bizde fatura ödüyoruz en olmadı devlet 1 ay faturaları öteler

36.4 cikti bende

Ben ekonomik olarak bu buhrani ancak 2 yilda atlatirim. Allah yardimcimiz olsun

parası olan derken? testler paralı değil ki? tam olarak ne kastettiniz acaba?

Bunu ben de yaşadım, ateşim vardı ama ölçğyodum 35.5 falan yazıyodu neden bilmiyorum. Siz cvp bulabildiniz mi?
Biz ateş hissetmiyoruz aslında sadece kontrol amaçlı ölçtüm temassız olan lo uyarısı verdi önce dedim heralde bozuldu. Sonra 33 lerde 34 lerde değerler göstermeye başladı.
Ben de koltuk altı aletiylr ölçtüm 35,5 civarlarında değerler veriyor. Bu da bozukmş olamaz dedim. Diğer koltuk altı aletiyl. ölçüm o da 35,5 dedi eşime baktık o da benl aynı babama baktık o da aynı sonra arkadaşıma söyledim o da koltuk altı 35,6 çıkmış.

Ama ateş hissetmiyoruz biz.
Neden düşük çıkar bilmiyorum da ama tedirgin oldum. Acaba virüs vücuttayken böyle bir tepki veriyor olabilir mi diye

parası olan derken? testler paralı değil ki? tam olarak ne kastettiniz acaba?
Eğer hastalık semptomları ağır değilse eve gönderiliyorsunuz. Eğer ateşiniz çok yüksek ise ambulansı arayıp eve çağırıyorsunuz. Ancak o zaman size test uygulanabilir.Şu anda yoğun bakımlar doluluk kapasitesine ulaşmış durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…