Benm ve eşimin normali 36,5 36,6 olduğu içşb tesirgin oldum farkedilmemiş bir belirti olabilir mi diyeBenim normalde hep öyle çıkar . 35.6 35.9 arası .
Hepimizin ruh hali inişli çıkışlı bugünlerdeİnşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için :)
Benm ve eşimin normali 36,5 36,6 olduğu içşb tesirgin oldum farkedilmemiş bir belirti olabilir mi diye
Böyle bir belirti olsa bilinirdi bence bu zamana kadarBenm ve eşimin normali 36,5 36,6 olduğu içşb tesirgin oldum farkedilmemiş bir belirti olabilir mi diye
Evet çok etkilendik mesela aksi gibi benm tükürük bezim şişti bgn 3. Gün ve bugün de gıdığımın sol altı şişti internete bakınca tuhaf tuhaf şeyler çıkıyor... tükürük bezimde taş olabilirmiş mesela çok ilginç ilk kez duydumHepimizin ruh hali inişli çıkışlı bugünlerde
Sadece fiziksel değil ruhsal sağlığımızıda etkiledi bu virüs. Bazen bende endişeye kapılıyorum ama tüm benliğimi kaygıların ele geçirmesine izin vermiyorum. Olduğu kadar tabi
İnşallah iyi bir durumdur ama hiç böyle olmamıştızannetmiyorum ya iyi bir şey o civarda çıkması . Hiç ateşiniz olmadığını gösterir.
Olabilir ama haatalık öncesi herkes böyle bizler gibi kendi kendine kuruntu yapıyor mudur her ülke yaniBöyle bir belirti olsa bilinirdi bence bu zamana kadar
parası olan derken? testler paralı değil ki? tam olarak ne kastettiniz acaba?
Ablacım, tüm dediklerinin olacağına maalesef ki eminim, hatta 65 yaş üstü insanlara size yardım edeceğiz deyip 3 kuruş emekli maaşlarına çökmek isteyen vicdan yoksunu tipler de çıkacaktır, her millette var bizde de var böyleleri.:)
Aha suraya yaziyorum yasak gelirse bu tarz habere hazir ol
- Evinin salonunu kacak kahvehaneye cevirdi
- Polisin disarda yakaladigi vatandas "Ben sumakli su ictim" dedi
Yada evinin kapisinda Saglik bakanligindan onayli Evlerde masaj kartvisitleri de bulabilirsin
Ya peki eve ekmeyi sen mi getireceksin? Ben calismak zorundayim diyenler ne olacak ?
Calismasi zaruri olanlari kim belirleyecek ? SAglik calisanlari, Belediye calisanlari, Guvenlik gucleri (Asker polis) ...
Peki tarim calisanlari, pazarcilar, gida sektoru nakliyeciler.
Dusunsene tarlaya ekin ekilmiyor, ekildi diyelim bicilmiyor, bicildi diyelim nakliye edilmiyor, edildi diyelim satilmiyor.
Calisanlarin bir cogu ekonominin bu zincirinin icinde halkalardan birini sokmek zinciri kirmak demek.
Cok zor karar vermek kim calisacak kim calismayacak.
Tabi biliyorsun bir de her kriz bir firsattir. Bunu da kullanmak isteyenler olacaktir.
Ben kararsizim iste. Sakal biyik olayi. Berbere de gidemiyorum zaten... Tukurmek zaten coronanin ekmeyine yag surmek :)
Bimde 50 li 8 küsür kuzum.stok hergün yenileniyo dedi kasiyer.
Kalite farkı var tabi,gıda işinde belli standartları var ama milyoncu gibi bi yerde satılmaz :)
Şikayet edicem de bak nasıl gelişinden 10₺ ye veriyorlar.maliye sürekli geziyor ürünlerin alış faturası ve satış fiyatı irdeleniyor.
Cen de mi burdasinSokağa çıkm yasağı gelmeli çünkü bizim burda çocuklar hep sokakta anneler bıkmış olmalı ki azıcık güneş görünce hemen çocukları sokağa bırakıyorlar biz iki haftadır evden mecbur olmadıkça çıkmadık sadece bu hafta 3 gün sabahları iğne vurdurmaya gittik bnm kuzum o çocukları gördükçe ağlıyor açıklıyorum ama bu çocuk daha 4 yaşında ne kadar anlayacak Allah'ım biran evvel hayırla sonlandırsın inşallah bu müsibeti
Ayip olmazsa neden olmasinEki Görüntüle 2609904
Güzel günler göreceğiz...
Benim senelerdir böyle ateşim, 33'ü de görmüşlüğüm çoktur. Hatta 36,5 olunca ateşlenmiş gibi hissederim. Kimisinin normal ateşi bu oluyor sanırım.Biz ateş hissetmiyoruz aslında sadece kontrol amaçlı ölçtüm temassız olan lo uyarısı verdi önce dedim heralde bozuldu. Sonra 33 lerde 34 lerde değerler göstermeye başladı.
Ben de koltuk altı aletiylr ölçtüm 35,5 civarlarında değerler veriyor. Bu da bozukmş olamaz dedim. Diğer koltuk altı aletiyl. ölçüm o da 35,5 dedi eşime baktık o da benl aynı babama baktık o da aynı sonra arkadaşıma söyledim o da koltuk altı 35,6 çıkmış.
Ama ateş hissetmiyoruz biz.
Neden düşük çıkar bilmiyorum da ama tedirgin oldum. Acaba virüs vücuttayken böyle bir tepki veriyor olabilir mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?