- 20 Temmuz 2019
- 1.580
- 2.897
- 133
- 38
parası olan derken? testler paralı değil ki? tam olarak ne kastettiniz acaba?
Bu konuyla ilgili bir veteriner kliniği yarın geniş bir açıklama yapacakmış. Ben de onu bekliyorum.Bunu gördüğümden beri iyice kapana kısılmış gibi hissetmeye başladım. Artık düşünmekten deliricem.
Belçika'da bir kedi, sahibinden koronavirüs kaptı
Belçika Sağlık Bakanlığının Covid-19 Kriz Merkezi düzenlenen günlük basın toplantısında bir kedinin sahibinden koronavirüs kaptığını duyurdu. Bu bilginin Liege veterinerlik fakültesinden alındığı ifade edildi. #EuropeNewstr.euronews.com
İşte bu çok kötüBunu gördüğümden beri iyice kapana kısılmış gibi hissetmeye başladım. Artık düşünmekten deliricem.
Belçika'da bir kedi, sahibinden koronavirüs kaptı
Belçika Sağlık Bakanlığının Covid-19 Kriz Merkezi düzenlenen günlük basın toplantısında bir kedinin sahibinden koronavirüs kaptığını duyurdu. Bu bilginin Liege veterinerlik fakültesinden alındığı ifade edildi. #EuropeNewstr.euronews.com
Bunu diyen üyeleri tahmin edebiliyorum ama bende kalsınHic gerek yok diyen 22 kişiye buradan selam çakıyorum...... Neyse
Don reklamı görmek istemiyorum artıksizde de çıkıyor mu yaa
Bunu diyen üyeleri tahmin edebiliyorum ama bende kalsın
Bu konuyla ilgili bir veteriner kliniği yarın geniş bir açıklama yapacakmış. Ben de onu bekliyorum.
Yok ya, ne kotonla ne boyner le işim yok, onların reklamı, mayo da çıkıyor, oysa ben tesettürlüyümYooo bende cikmiyor. Acaba sen daha once nette don mu baktin. Bendede kücük ev aletleri cikiyor
dorukgillerveterinerklinigi Instagram hesabindan yazmıştı.Hangi klinik acaba? Ben de takip edeyim.
dorukgillerveterinerklinigi Instagram hesabindan yazmıştı.
Tahmine gerek yok bacim uzerine tiklayinca cikiyo zatenBunu diyen üyeleri tahmin edebiliyorum ama bende kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?