- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
Öyle mi gerçekten ben göremedim kimler vermiş
Yok ya, ne kotonla ne boyner le işim yok, onların reklamı, mayo da çıkıyor, oysa ben tesettürlüyüm
Öyle mi gerçekten ben göremedim kimler vermiş
Hayır yani yanlış yere tükkan açıyorlar, bu durumda kim don mayo düşünürAllahtan başka birseyler cikmiyor.bir ara bende sacma sapan seyler cikiyordu
Her günümüz korona oldu ay başka nerde olcemCen de mi burdasin
Bende son baktığımız gezdiğimiz sayfalar diye biliyorum bende de hep en son ne baktiysam o cikiyor geneldeYok ya, ne kotonla ne boyner le işim yok, onların reklamı, mayo da çıkıyor, oysa ben tesettürlüyüm
Antikor testiymiş bunlar.Kanda bakılmıyor sürüntü ile test yapılıyor diye biliyorum
Bence kesinlikle olmalı astım hastasıyım ve şuan öksürmekten çiğerlerim kopuyor sankı ciğerlerime bir sürü cam parçaları batıyor gibi en kötüsüde bunun koronadan mı astımdan mı kaynaklandığını öğreneememek hastaneye bile gidemiyorum eğer virüs yoksa kaparım diye eşim çalışıyor evden çıkmadığım halde böyleyim..
Onlarda çıkıyor evet ama extra bunlarda çıkıyor, ama kapattım bakalım, çıkacak mı yine, ama bıktım yani :)Bende son baktığımız gezdiğimiz sayfalar diye biliyorum bende de hep en son ne baktiysam o cikiyor genelde
gelmez ya hergün o umitle izliyorum artik hic bir seye inancimda kalmadi bari sevdiklerimin ölümünü gormimde kendim ilk öleyim modundayimSağlık bakanı birazdan açıklama yapacakmış. Cnntürk de canlı gösteriyor. Sokağa çıkma yasağı bekliyorum pazartesi gününe bakalım diyecek mi...
Sokağa çıkma yasağını sağlık bakanı açıklamaz, bence ümit etmeyin.Sağlık bakanı birazdan açıklama yapacakmış. Cnntürk de canlı gösteriyor. Sokağa çıkma yasağı bekliyorum pazartesi gününe bakalım diyecek mi...
İnanın aynı durumdayım. Kronik rahatsızlıklarım var, evlatlarım annem hepsini ayrı ayrı kaygı ediyorum kendimi geçtim. Bilmiyorum çıkar mı çıkmaz mı gönlüm çıkmasından yana çünkü çıksa ve uygulansa bile 2 ay sürecek bi durum bi de çıkmazsa bittik zaten..gelmez ya hergün o umitle izliyorum artik hic bir seye inancimda kalmadi bari sevdiklerimin ölümünü gormimde kendim ilk öleyim modundayim
O da aklıma geldi. Reis i cumhur u göremiyoruz ki...Sokağa çıkma yasağını sağlık bakanı açıklamaz, bence ümit etmeyin.
Bunun kararını içişleri bakanlığı vermez miSağlık bakanı birazdan açıklama yapacakmış. Cnntürk de canlı gösteriyor. Sokağa çıkma yasağı bekliyorum pazartesi gününe bakalım diyecek mi...
Biz ateş hissetmiyoruz aslında sadece kontrol amaçlı ölçtüm temassız olan lo uyarısı verdi önce dedim heralde bozuldu. Sonra 33 lerde 34 lerde değerler göstermeye başladı.
Ben de koltuk altı aletiylr ölçtüm 35,5 civarlarında değerler veriyor. Bu da bozukmş olamaz dedim. Diğer koltuk altı aletiyl. ölçüm o da 35,5 dedi eşime baktık o da benl aynı babama baktık o da aynı sonra arkadaşıma söyledim o da koltuk altı 35,6 çıkmış.
Ama ateş hissetmiyoruz biz.
Neden düşük çıkar bilmiyorum da ama tedirgin oldum. Acaba virüs vücuttayken böyle bir tepki veriyor olabilir mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?