bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kızlar hastane videolarini gördünüz mu aciller full ve herkes öksürüyor.Kalbim sıkışıyor ne yapacağız

Öyle mi gerçekten ben göremedim kimler vermiş

Herkesin kendine göre bakis acisi var. Bende sokaga cikma yasagina gerek olmamali diye düsünüyordum. Zaten devlet adamlari bilim adamlari basbas bagiriyor insan olan anlar ama mecbur birakiyorlar

Kanda bakılmıyor sürüntü ile test yapılıyor diye biliyorum
Antikor testiymiş bunlar.

Antikor testinde parmaktan alınan bir damla kan, hamilelik testine benzeyen bir alette analiz ediliyor. Fakat test, Covid-19’un bir insana daha önce bulaşıp bulaşmadığını haber veriyor, halen virüse sahip olup olmadığını değil.

Onceki sayfalar da yazdim ama gozden kacti diye tekrarlamak istiyorum.
Arkadas aranizda aof sinavlarina girecek olan var mi?

Cumhurbaşkanlığı dünya çapında ülkelerde vaka, ölüm ve iyileşme sayılarının takip edilebildiği, ülkeler arası karşılaştırma yapılabilen, ülke bazında hastalığın seyrinin incelenebildiği bir siteyi yayına açmış, bilginize.

Ya hastaların genelde tabiri ciğerlerime cam batıyor sanki diyor hep.
İnşallah değildir. Oysa da Rabbim bir an önce şifa versin inşallah

Sağlık bakanı birazdan açıklama yapacakmış. Cnntürk de canlı gösteriyor. Sokağa çıkma yasağı bekliyorum pazartesi gününe bakalım diyecek mi...
gelmez ya hergün o umitle izliyorum artik hic bir seye inancimda kalmadi bari sevdiklerimin ölümünü gormimde kendim ilk öleyim modundayim

gelmez ya hergün o umitle izliyorum artik hic bir seye inancimda kalmadi bari sevdiklerimin ölümünü gormimde kendim ilk öleyim modundayim
İnanın aynı durumdayım. Kronik rahatsızlıklarım var, evlatlarım annem hepsini ayrı ayrı kaygı ediyorum kendimi geçtim. Bilmiyorum çıkar mı çıkmaz mı gönlüm çıkmasından yana çünkü çıksa ve uygulansa bile 2 ay sürecek bi durum bi de çıkmazsa bittik zaten..

Koltuk altindan ates olctugunuzde ortalama 1 derece dusuk gosterir. En dogru ates olcumu agiz ici - dilin alt kismindan yapiliyor. Yurtdisindayim, gunde 2 defa ates olcup isverene bildirmemiz zorunlu uzun zamandir. Bizde bu sekilde ates olcum sonucu kabul ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…