Maalesef5bin mi dedi
Kesinlikle ondan bahsediyodum şuan eşime ne konuştu yani ne bilgi verdi bizeSoru soramıyor kimse zira konuşmada içerik yok ! Bu adam da sıkmaya başladı ...
ne konuştu ne anlattı ? Uygulamadan bahsetti yaptıkları uygulama beş para etmez.
Evet ben de öyle anladım,hatta iller arası ulaşımda yasak olacak gibi algiladimBence amaç benden çıktı demek...
Sokağa çıkma yasağı sosyal izolasyon olması gerekiyor bizim tavsiyemiz bu diyor, topu cumhurbaşkanına atıyor.
Evet dışarı zaten hiç çıkmıyorum allah yardımcımız olsun herkesinEvet oda büyük ihtimal.
Çünkü şuan astım, bronşit vs olan kişiler son 1 2 hafta da aşırı kimyasala maruz kalıyor. Kolonya, çamaşır suyu, dezenfektan.
Onlarsa direk ciğerleri tahriş ediyor zaten.
Bol temiz hava alın, bi süre solumamaya dikkat edin.
Evet ben de öyle anladım,hatta iller arası ulaşımda yasak olacak gibi algiladim
Galiba baş edemediler bu süreçteSoru soramıyor kimse zira konuşmada içerik yok ! Bu adam da sıkmaya başladı ...
ne konuştu ne anlattı ? Uygulamadan bahsetti yaptıkları uygulama beş para etmez.
dun 6 da 1 di sanirim yanlis hesaplamadiysam ondan onceki gun 11 de 1 su bahsedilen pik durumunami yaklasiyoruz acaba yanlis yorumlamadiysamBugün 7533 test yapılmış, 2069 pozitif çıkmış. Test/pozitif oranı %25 olmuş. Her 4 şüpheliden biri pozitif demek ki.
Ya müsamerede zorla ezberletilen metni okuyan ilkokul çocuğu gibi, çıldırıyorum!!!Soru soramıyor kimse zira konuşmada içerik yok ! Bu adam da sıkmaya başladı ...
Çok da yeni bilgi vermedi aslında. Her akşam twitterda açıkladığını basın toplantısıyla açıkladı, evden çıkmayın dedi o kadar.Kesinlikle ondan bahsediyodum şuan eşime ne konuştu yani ne bilgi verdi bize
Dün 6 kişide 1 pozitifti, şimdi ise 3.5 kişide 1Test sayısına oranla yeni vaka sayısı çok yüksekhepimizde var galiba bu virüs
Hayır seferler iptal ama kendi özel araclarimizla da yasak gibi bir şey denmediO yasaklandı zaten bu akşamdan itibaren otobüs seferleri iptal
Çok da yeni bilgi vermedi aslında. Her akşam twitterda açıkladığını basın toplantısıyla açıkladı, evden çıkmayın dedi o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?