bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yeni yapılan test sayısına göre her 3.5 kişiden birinde pozitif çıkmış

Soru soramıyor kimse zira konuşmada içerik yok ! Bu adam da sıkmaya başladı ...

ne konuştu ne anlattı ? Uygulamadan bahsetti yaptıkları uygulama beş para etmez.
Kesinlikle ondan bahsediyodum şuan eşime ne konuştu yani ne bilgi verdi bize

Bence amaç benden çıktı demek...
Sokağa çıkma yasağı sosyal izolasyon olması gerekiyor bizim tavsiyemiz bu diyor, topu cumhurbaşkanına atıyor.
Evet ben de öyle anladım,hatta iller arası ulaşımda yasak olacak gibi algiladim

Evet dışarı zaten hiç çıkmıyorum allah yardımcımız olsun herkesin

ne konuştu ne anlattı ? Uygulamadan bahsetti yaptıkları uygulama beş para etmez.
Galiba baş edemediler bu süreçte

Bugün 7533 test yapılmış, 2069 pozitif çıkmış. Test/pozitif oranı %25 olmuş. Her 4 şüpheliden biri pozitif demek ki.
dun 6 da 1 di sanirim yanlis hesaplamadiysam ondan onceki gun 11 de 1 su bahsedilen pik durumunami yaklasiyoruz acaba yanlis yorumlamadiysam

Ya müsamerede zorla ezberletilen metni okuyan ilkokul çocuğu gibi, çıldırıyorum!!!

Çok da yeni bilgi vermedi aslında. Her akşam twitterda açıkladığını basın toplantısıyla açıkladı, evden çıkmayın dedi o kadar.

Bence biz cumhurbaşkanına tavsiyelerimizde bulunduk demek için yaptı bu açıklamayı. Topu üzerinden attı adeta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…