bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Topu başkana attı. Hayır yetkili değilsen insanları meşgul etme, muhatap kimse o çıkıp ivedilikle açıklama yapsın. Ne demek eskisine dönemeyeceğiz yahu.. bulmaca gibi konuşuyor çöz çözebilirsen...

Koltuk altım da 36 larda çıkardı hep

Şimdi herkes sokağa çıkma yasağı gelsin diyor ama yarın evinizde bir yerde sorun olduğunda ne yapacaksınız? İnsanlar kendi sorumluluklarını almak zorunda. Gereksiz evden çıkmayın yeterli zaten.

Şimdi herkes sokağa çıkma yasağı gelsin diyor ama yarın evinizde bir yerde sorun olduğunda ne yapacaksınız? İnsanlar kendi sorumluluklarını almak zorunda. Gereksiz evden çıkmayın yeterli zaten.
Canım ben haftalardır çıkmıyorum..
Eee Daha ne kadar evde kalacağım? Yasak gelmedikçe salgın biter mi? Aklın alacağı birşey değil bu

Çok da yeni bilgi vermedi aslında. Her akşam twitterda açıkladığını basın toplantısıyla açıkladı, evden çıkmayın dedi o kadar.
Gece 12 de açıklarsa insanlar uyumuyor ve stres yapiyor o sebeple açıklama saati artık 18.30 -19.00 arası elestiri aldığı için sanırım değiştirdi.

Herkes kendi önlemini almıyor diye yasak gelsin istiyor insanlar zaten. Maalesef bazıları hala nato kafa nato mermer.

Almıyorlar kendi sorumluluklarını ne yapalım?
Haklısınız ama bir şekilde bazı çarklar dönmek zorunda. Emin olun hastalıktan daha büyük sıkıntılar çıkar bu sefer. Zaten şuanki korku hastalığın yayılması falan değil bence hastalık yayıldığında insanların kaos ortamı yaratması. Yarın sokağa çıkma yasağı geldiğinde kaç kişi işinden olacak? kaç tane işletme kapanacak? ekonomiyi nasıl toparlayacaksın.

Şu an olmuyor mu bu söyledikleriniz? Hastalar çoğalıp vakalar artınca çökecek olan sağlık sistemini nasıl düzeltmeyi planlıyorsunuz, ödenecek paralardan maddi kayıptan haberdar mısınız? İnsanların ölmesinden daha önemli değil ekonomik olarak zora girmek, şu an da dört dörtlük değil zaten.

Yaşlı yakınlarınız var mı? Sağlık sistemi çökünce onları tedavi etmeyecek bile sağlıkçılar.

Ölümden başka herseye çare var .

Test sayısına oranla yeni vaka sayısı çok yüksek hepimizde var galiba bu virüs
Ya çok normal değil mi zaten şu an sadece şüpheli olanlara test yapılıyor hatta bütün belirtiler aranıyor insanlarda öyle olduğu içinde vaka sayısı çok normal değil mi ? Ben mi yanlış yerden bakıyorum

Yasak gelmediği her gün bu sürecin bitmesini daha da öteliyoruz farkında mısınız? Şu an piyasa çok mu iyi durumda? Sizin kaygınızı da anlıyorum ancak zaten ideal bir ülkede sizin işsiz kalmaktan veya geçim sıkıntısından korkmamanız, devletin gerekli desteği veriyor olması gerekirdi. Ancak ne yazık ki ideal bir ülkede yaşamıyoruz ve bu yüzden muhtemelen sizin de arzu ettiğiniz gibi yasak falan gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…