Kesinlikle ondan bahsediyodum şuan eşime ne konuştu yani ne bilgi verdi bize
Galiba baş edemediler bu süreçte
Ya müsamerede zorla ezberletilen metni okuyan ilkokul çocuğu gibi, çıldırıyorum!!!
Hayır seferler iptal ama kendi özel araclarimizla da yasak gibi bir şey denmedi
Koltuk altım da 36 larda çıkardı hepKoltuk altindan ates olctugunuzde ortalama 1 derece dusuk gosterir. En dogru ates olcumu agiz ici - dilin alt kismindan yapiliyor. Yurtdisindayim, gunde 2 defa ates olcup isverene bildirmemiz zorunlu uzun zamandir. Bizde bu sekilde ates olcum sonucu kabul ediliyor.
Ölçüm bitince ötüyorEfsun64 merhaba koltukaltı ölçer ile ölçerken 2 dk beklemeniz lazım. Bekliyor musunuz
Şimdi herkes sokağa çıkma yasağı gelsin diyor ama yarın evinizde bir yerde sorun olduğunda ne yapacaksınız? İnsanlar kendi sorumluluklarını almak zorunda. Gereksiz evden çıkmayın yeterli zaten.
Canım ben haftalardır çıkmıyorum..Şimdi herkes sokağa çıkma yasağı gelsin diyor ama yarın evinizde bir yerde sorun olduğunda ne yapacaksınız? İnsanlar kendi sorumluluklarını almak zorunda. Gereksiz evden çıkmayın yeterli zaten.
Gece 12 de açıklarsa insanlar uyumuyor ve stres yapiyor o sebeple açıklama saati artık 18.30 -19.00 arası elestiri aldığı için sanırım değiştirdi.Çok da yeni bilgi vermedi aslında. Her akşam twitterda açıkladığını basın toplantısıyla açıkladı, evden çıkmayın dedi o kadar.
Herkes kendi önlemini almıyor diye yasak gelsin istiyor insanlar zaten. Maalesef bazıları hala nato kafa nato mermer.Şimdi herkes sokağa çıkma yasağı gelsin diyor ama yarın evinizde bir yerde sorun olduğunda ne yapacaksınız? İnsanlar kendi sorumluluklarını almak zorunda. Gereksiz evden çıkmayın yeterli zaten.
Haklısınız ama bir şekilde bazı çarklar dönmek zorunda. Emin olun hastalıktan daha büyük sıkıntılar çıkar bu sefer. Zaten şuanki korku hastalığın yayılması falan değil bence hastalık yayıldığında insanların kaos ortamı yaratması. Yarın sokağa çıkma yasağı geldiğinde kaç kişi işinden olacak? kaç tane işletme kapanacak? ekonomiyi nasıl toparlayacaksın.Almıyorlar kendi sorumluluklarını ne yapalım?
Haklısınız ama bir şekilde bazı çarklar dönmek zorunda. Emin olun hastalıktan daha büyük sıkıntılar çıkar bu sefer. Zaten şuanki korku hastalığın yayılması falan değil bence hastalık yayıldığında insanların kaos ortamı yaratması. Yarın sokağa çıkma yasağı geldiğinde kaç kişi işinden olacak? kaç tane işletme kapanacak? ekonomiyi nasıl toparlayacaksın.
Haklısınız ama bir şekilde bazı çarklar dönmek zorunda. Emin olun hastalıktan daha büyük sıkıntılar çıkar bu sefer. Zaten şuanki korku hastalığın yayılması falan değil bence hastalık yayıldığında insanların kaos ortamı yaratması. Yarın sokağa çıkma yasağı geldiğinde kaç kişi işinden olacak? kaç tane işletme kapanacak? ekonomiyi nasıl toparlayacaksın.
Ya çok normal değil mi zaten şu an sadece şüpheli olanlara test yapılıyor hatta bütün belirtiler aranıyor insanlarda öyle olduğu içinde vaka sayısı çok normal değil mi ? Ben mi yanlış yerden bakıyorumTest sayısına oranla yeni vaka sayısı çok yüksekhepimizde var galiba bu virüs
Yasak gelmediği her gün bu sürecin bitmesini daha da öteliyoruz farkında mısınız? Şu an piyasa çok mu iyi durumda? Sizin kaygınızı da anlıyorum ancak zaten ideal bir ülkede sizin işsiz kalmaktan veya geçim sıkıntısından korkmamanız, devletin gerekli desteği veriyor olması gerekirdi. Ancak ne yazık ki ideal bir ülkede yaşamıyoruz ve bu yüzden muhtemelen sizin de arzu ettiğiniz gibi yasak falan gelmeyecek.Haklısınız ama bir şekilde bazı çarklar dönmek zorunda. Emin olun hastalıktan daha büyük sıkıntılar çıkar bu sefer. Zaten şuanki korku hastalığın yayılması falan değil bence hastalık yayıldığında insanların kaos ortamı yaratması. Yarın sokağa çıkma yasağı geldiğinde kaç kişi işinden olacak? kaç tane işletme kapanacak? ekonomiyi nasıl toparlayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?