bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya hastaların genelde tabiri ciğerlerime cam batıyor sanki diyor hep.
İnşallah değildir. Oysa da Rabbim bir an önce şifa versin inşallah
Şöyle birşey var şuanki durumum bende ilk defa olmuyor küçüklüğümden beri ben çekiyorum bunu ama 1 aydır çamaşır suyu kolonya dezenfektan ve mevsim değişikliği astımımı azdırdı malesef ateşim yok olsa hemen giderdim

Meyve yenmese de olmuyor ama hiç içim rahat değil

Evet oda büyük ihtimal.
Çünkü şuan astım, bronşit vs olan kişiler son 1 2 hafta da aşırı kimyasala maruz kalıyor. Kolonya, çamaşır suyu, dezenfektan.
Onlarsa direk ciğerleri tahriş ediyor zaten.
Bol temiz hava alın, bi süre solumamaya dikkat edin.

Teşekkür ederim,yani başka bir virüs için de antikor üretmiş olabilir vücut Corona testi değil?

Teşekkür ederim,yani başka bir virüs için de antikor üretmiş olabilir vücut Corona testi değil?

Merhaba, her antijene baglanan antikor farklidir ve o antijene ozeldir. Bu durumda COVID-19`a baglanan antikor tespiti yapildigi icin, o testler yalnizca COVID-19 antikorlarini gosterir. Ancak bu antikorlari vucudunuz uretir, yani virusun kendisinin o an sizde olup olmadigi konusunda kesin yorum yapilamaz. Hayatinizin bir doneminde o viruse maruz kaldiginizi (ya da asilandiginizi) gosterir. Aktif virusu tasiyip tasimadiginizi ogrenmek icin virusun kendi genetik materyali inceleniyor, o farkli bir cesit test ve sonucu hemen cikmaz.

Esenyurtta birisi asansörde düğmelere ayagiyla basiyormus. Aklımız neden hep böyle pisliklere calisiyor. Buna corona bulastirip colde birakacaksin.

Ayakta neymis dirsegiyle bassın terbiyesiz. Peceteyle basip atsin. Bende 10 gün önce asansörün duvarina yaslandigimda sırtıma sümük bulaşmıştı cok cok iğrenmistim beddua etmistim

Bu linki bir arkadaşı m yollamış, uzun bir yazı koronavirüse farklı bir bakış, doğruluk payı ne derece bilinmez,daha önce ekleyen oldumu bilmiyorum ama paylaşmak istedi m..

Ben okudum bu yazıyı sıradan bir komplo teorisi değil.
Dikkate değer bilgiler var içinde.

Ah hayır ya

Evcil hayvaniniz disari cikmiyorsa sorun yok. Benim de kedim var. Hijyen kurallarina dikkat ediyoruz. Sokak kiyafetlerini kapi girisinde cikartip kapali dolaba koyuyoruz asla evde dolasmiyoruz o kiyafetlerle. Alisveris posetlerinden de uzak tutuyorum kedimi.

Bir de enfekte olan sahipleri ile yakin temasta bulunan hayvanlarin virusu agiz, burun ve diskilarinda barindirmalari normal. Cunku kendilerini yaliyorlar. Bu onlarin enfekte olduklari anlamina gelmiyor.

Hijyen kurallarına ben de dikkat ediyorum ama haberde kedinin enfekte olduğu ve ishal, nefes zorluğu gibi belirtiler gösterdiği yazıyor. Zaten açıklamayı veteriner yapmış, muhtemelen test yapmışlardır, bunu yapmadan bu kadar önemli bir açıklama yapacaklarını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…