- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Şöyle birşey var şuanki durumum bende ilk defa olmuyor küçüklüğümden beri ben çekiyorum bunu ama 1 aydır çamaşır suyu kolonya dezenfektan ve mevsim değişikliği astımımı azdırdı malesef ateşim yok olsa hemen giderdimYa hastaların genelde tabiri ciğerlerime cam batıyor sanki diyor hep.
İnşallah değildir. Oysa da Rabbim bir an önce şifa versin inşallah
Meyve yenmese de olmuyor ama hiç içim rahat değilOn gündür dışarı çıkmıyordum. Bugün mecbur çıktım. Endişem daha çok arttı. Markette hiç de metrekareye göre müşteri alma durumu yoktu insanlar mesafeye dikkat etmiyor. Herkes iç içe. Sebze meyveler çok kötü. Her gelen minciklayip bırakıyor. Caddedeki yoğunluk hiç azalmamisti. Hele yere oturmuş mendil satan çocuklar...
Kahroldum o çocukların haline.
Bu gidişle sonumuz hayır olsun.
Şöyle birşey var şuanki durumum bende ilk defa olmuyor küçüklüğümden beri ben çekiyorum bunu ama 1 aydır çamaşır suyu kolonya dezenfektan ve mevsim değişikliği astımımı azdırdı malesef ateşim yok olsa hemen giderdim
Teşekkür ederim,yani başka bir virüs için de antikor üretmiş olabilir vücut Corona testi değil?Antikor testiymiş bunlar.
Antikor testinde parmaktan alınan bir damla kan, hamilelik testine benzeyen bir alette analiz ediliyor. Fakat test, Covid-19’un bir insana daha önce bulaşıp bulaşmadığını haber veriyor, halen virüse sahip olup olmadığını değil.
Hayır Corona için tabiki.Teşekkür ederim,yani başka bir virüs için de antikor üretmiş olabilir vücut Corona testi değil?
Teşekkür ederim,yani başka bir virüs için de antikor üretmiş olabilir vücut Corona testi değil?
Esenyurtta birisi asansörde düğmelere ayagiyla basiyormus. Aklımız neden hep böyle pisliklere calisiyor. Buna corona bulastirip colde birakacaksin.
Kendimi korumak için başkalarını tehlikeye atiyor. Umarim ceza alir.Ayakta neymis dirsegiyle bassın terbiyesiz. Peceteyle basip atsin. Bende 10 gün önce asansörün duvarina yaslandigimda sırtıma sümük bulaşmıştı cok cok iğrenmistim beddua etmistim
Ben okudum bu yazıyı sıradan bir komplo teorisi değil.Bu linki bir arkadaşı m yollamış, uzun bir yazı koronavirüse farklı bir bakış, doğruluk payı ne derece bilinmez,daha önce ekleyen oldumu bilmiyorum ama paylaşmak istedi m..
İNSANLIĞIN KADERİ WUHAN 2019 SEMİNERİNDE Mİ BELİRLENDİ?
2015 yılında Kazakistan’da yaşayan Sayga antiloplarının neredeyse dörtte biri üç gün içinde öldü. Nesli tükenme tehdidi alt...dimitrovtesla.blogspot.com
Ah hayır yaBunu gördüğümden beri iyice kapana kısılmış gibi hissetmeye başladım. Artık düşünmekten deliricem.
Belçika'da bir kedi, sahibinden koronavirüs kaptı
Belçika Sağlık Bakanlığının Covid-19 Kriz Merkezi düzenlenen günlük basın toplantısında bir kedinin sahibinden koronavirüs kaptığını duyurdu. Bu bilginin Liege veterinerlik fakültesinden alındığı ifade edildi. #EuropeNewstr.euronews.com
Bunu gördüğümden beri iyice kapana kısılmış gibi hissetmeye başladım. Artık düşünmekten deliricem.
Belçika'da bir kedi, sahibinden koronavirüs kaptı
Belçika Sağlık Bakanlığının Covid-19 Kriz Merkezi düzenlenen günlük basın toplantısında bir kedinin sahibinden koronavirüs kaptığını duyurdu. Bu bilginin Liege veterinerlik fakültesinden alındığı ifade edildi. #EuropeNewstr.euronews.com
Nerde paylaştı acabaİçişleri Bakanı Süleyman Soylu az önce açıkladı.
Bu geceden itibaren şehirlerarası yolculuk kısıtlandı.
Hafta sonu da sahil ve piknik alanlarına giriş yasak.
Evcil hayvaniniz disari cikmiyorsa sorun yok. Benim de kedim var. Hijyen kurallarina dikkat ediyoruz. Sokak kiyafetlerini kapi girisinde cikartip kapali dolaba koyuyoruz asla evde dolasmiyoruz o kiyafetlerle. Alisveris posetlerinden de uzak tutuyorum kedimi.
Bir de enfekte olan sahipleri ile yakin temasta bulunan hayvanlarin virusu agiz, burun ve diskilarinda barindirmalari normal. Cunku kendilerini yaliyorlar. Bu onlarin enfekte olduklari anlamina gelmiyor.
Haberlerde alt yazı olarak geçiyor şu anNerde paylaştı acaba
Nerde paylaştı acaba
Sadece otobüs seferleri durdurulmuş maalesef. Uçak ve tren seferleri devam ediyor.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu az önce açıkladı.
Bu geceden itibaren şehirlerarası yolculuk kısıtlandı.
Hafta sonu da sahil ve piknik alanlarına giriş yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?