bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben okudum bu yazıyı sıradan bir komplo teorisi değil.
Dikkate değer bilgiler var içinde.

Merhaba, burada saat cok gec oldugu icin uzun uzun aciklayamayacagim sanirim ama 5G (yani basitce radyo dalgalari) ve virus arasinda bir baglanti olmasi bilimsel acidan mumkun degil.
Zaten virusun nereden geldigini, evrimlestigini, enfekte etme methodunu biliyoruz. Bu 5G ile iliskilendirilmesi ABD`li birinin facebook postundan sonra ortaya cikmis ve gerceklerle alakasi olmadigi belirtildi halk sagligi uzmanlari tarafindan.

Arabayla iller arası giriş çıkış yasaklandı mi acaba bilen arkadaş varsa cevap verebilir mi?

Haberi yabanci kaynaktan okudum simdi. Tahmin ettigim gibi diskisinda bulmuslar ve bu cok normal. Bence bu "kesin bulasma" olarak adlandirilamaz. Belki de denk gelmistir. Olmayacak sey degil.. Benim de kedim yillar once aniden ishal, kusma ve nefes alma sorunu yasadi. Ozaman ne corona vardi ne birsey.

Arabayla iller arası giriş çıkış yasaklandı mi acaba bilen arkadaş varsa cevap verebilir mi?

Otobuslerden bahsetti ama ozellikle sehirler arasi yolculuk yapilmamasini istiyor devaminda adim atilmasi gerekirse atariz dedi.
Sehir hareketliligi yapanlari tespit edip ulasacagiz valiler takipte diyor
Sadece gittigi sehirde mecbur gittiyse ve kalacak yeri yoksa izin verilecekmis
Saglik konusunda kisitlama olmaz

Kadın aslında çok güçlüdür...
Erkekten kat kat daha güçlüdür ama erkeğin gölgesinde durmak ister, kadın çok zekidir çünkü o kadar güçlü olmasına rağmen, erkeğe kendisi güçlü zannettirip ona yaslanır halbuki kadın erkeksiz de yapabilir.
Kadın ev işleri yapar, çalışır, didinir, alışveriş yapar, yemek yapar, gecesi gündüzü bir olur ama asla yorulmaz! Yorulmaz ve bu kadar iş yapmasına rağmen bide kadınlık görevini yapar çocuk dünyaya getirir...
Onca işe rağmen erkekten daha uzun yaşayan yine kadındır!
Erkek işe işten eve gelir oturur yer içer yatar ve komiktir ki kadından daha kısa yaşar.
Erkek doğum yapsa, kadının yaşadıklarını yaşasa bence erkek diye bir varlık olmazdı, dayanamaz ölürdü...
En ufak hastalıkta bile yatağa düşen erkek mi daha güçlü ve üstün yada ağır hastalıkta bile ailesini ihmal etmeyen kadın mı daha güçlü ve üstün?
Cennet annelerin ayakları altında, bunu da ekleyelim isterseniz. Apaçık bir gerçek ki kadın hayat demektir, erkeği çekip çeviren de kadındır...

Kadınlarımız çok değerlidir...

çok hoşuma gitti paylaşayım dedim yazı kime ait bilmiyorum

Çok teşekkür ederim

Virüsle 5G arasında olmasa da 5G ile diğer bahsedilen olayların ilgisi olabileceğini düşünüyorum.
Yeni dijital bir dünyaya/yaşam tarzına hazırlık yapıldığı teorisini de gözardı etmiyorum.

Çok teşekkürler harika paylaşım için

Ben zaten okuduğum haberi burada paylaştım. Veteriner hekim değilim, yorum yapacak bilgim yok bu kadar. Fakat corona hep vardı, böyle bir hastalık sars ve mers dışında insanlık için yeni olabilir ama kedi ve köpekler için zaten ölümcül bir virüs bildiğiniz gibi. O yüzden o zaman yoktu diyemeyiz. Siz de veteriner hekim değilsiniz sanırım, o yüzden ben yine veterinerimizin bilgilerinden faydalanmaya devam edeceğim, teşekkürler.

yahu bu adam iyi hoşta vıy vıy vıy konuşuyor gereksiz bir sürü saçmalıktan bahsediyor.

Yahu Çin'den çıktığını sağır sultan bile duydu adam gibi açıklama yap işte neyse özet de onu bitir.

sırf laf salatası

Bunun olabileceğini ben burada demiştim, hatta uzun bir tartışma da oldu, sakin olun ve hayvanlarınızla çok temasa geçmeyin.
Auri

yine adam gibi bir açıklama yapmadan basıp gidecek ....

topladığı tüm artı puanı bu saçmalıklardan bahsederek kaybediyor. Biri uyarsın artık çok konuşma özet ver geç diye ...

Bence amaç benden çıktı demek...
Sokağa çıkma yasağı sosyal izolasyon olması gerekiyor bizim tavsiyemiz bu diyor, topu cumhurbaşkanına atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…