bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şimdi herkes sokağa çıkma yasağı gelsin diyor ama yarın evinizde bir yerde sorun olduğunda ne yapacaksınız? İnsanlar kendi sorumluluklarını almak zorunda. Gereksiz evden çıkmayın yeterli zaten.
Bunu gelip işverene de anlatın olur mu?? Anlaması zor mu? Herkeste o bilinç yok yok yok yok. Yaptırım gerekiyor o yüzden

Selam kızlar,
Annem bugün öğleden sonra taburcu edildi. Testi negatif çıkmış çok şükür. Şu an evde. 14 gün evde karantina altında tutulacak. İnşallah hiç birşey çıkmadan bu süreci atlatırız. Allah herkesi kurtarsın. 2 gündür burda derdime ortak olan herkesten Allah razı olsun.

Çok geçmiş olsun Allah bir daha düşürmesin hastaneye.

Canım mutlaka bilgi verilmiştir ama ne olur her gün mümkünse en az 2 kere ateş takibi yapın

Ay çok sevindim çok çok geçmiş olsun
İnşallah önünüzdeki süreçte de bi problemle karşılaşmazsınız

Ah işte kaç gündür en sevindiğim haber :) annenizin ellerinden öpün ve bizler için dua isteyin. Benim annem uzakta

Gelmiş geçmiş olsun

Ozaman yoktu derken covit-19 dan bahsediyorum. Kedilerdeki coronavirus yillardir var ve gundemdeki coronavirusten tamamiyle farkli. Degil insana bulasmak, kopeklere bile bulasmiyor.

Kedilerin cogunlugu zaten feline coronavirusu tasiyicisi. Ancak biz bunu fark etmiyoruz. Ne zaman bagisikliklari duserse ozaman bu olumcul olan islak FIP e ceviriyor. Yani ic organlarinda su toplaniyor. Ozaman fark ediyoruz.FiP e cevirse bile yine insana da kopege de bulasmiyor.

Kedim o olayin uzerine 5 yil daha yasadi. 16 yasinda cok farkli bir nedenden oturu vefat etti. Veteriner degilim ancak 30 yildir evcil hayvan sahibiyim. Veteriner kadar olmasa da az cok bilgim var.

Bu virus salgini basladigindan beri hayvanlarla ilgili olan kismini surekli yabanci kaynaklardan takip ediyorum. Cunku kedim ile yurt disi ucusu gerceklestirdik. Onu hava alaninda kontrol noktalarinda kafesinden cikartmam gerekiyordu. Oyuzden ben de tedirgindim. Cok arastirdim ozellikle yabanci kaynaklardan. Coronavirusun, yani covit 19 un insandan hayvana bulastigina dair kesin bir kanit yok. Bazi hayvanlarin agiz ve diskilarinda bu viruse rastlamislar ama yetkililer de bunun tam bir bulasma olmayabilecegini belirtiyorlar. Cunku hayvanlar enfekte sahiplerini yaliyorlar vs. Bu da agiz, burun ve diskilarinda viruse rastlanmasina sebebiyet veriyor. Yani virusu sahibinden aliyor. Kendindekini bulastirmiyor. Ve tekrar ediyorum agiz burun ve diskilarinda viruse rastlansa bile enfekte olduklarina dair kesin bir kanit yok.

Yabanci kaynaklarda da kesin bulaş olmayabilecegi bildiriliyor ama nedense turkceye cevirirken bunu atliyorlar malesef.

Sizin mesajinizi alintilayarak cevap veriyorum ama siz kendinize bir cevapmis gibi algilamayin lutfen. Bu konu cok hassas bir konu hayvan sahipleri arasinda panige neden olabilir. Oyuzden boyle uzun uzun yazma ve aciklama geregi hissediyorum.

Cok guzel bir haber bu. Darısı baska hastaların basina.

Corona virüsü salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının ilan edilip edilmeyeceği konusuna ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sokağa çıkma yasağına gerek yok demem" dedi.

herkes birbirine atıyor topu. Böyle bulmaca gibi açıklamalar...

Ay yemin ederim şimdi aklımdan geçtiniz ne yaptılar acaba diye. Çok sevindim

Masallah annecigine canim. Rabbim sevdiklerimizin acisini göstermesin

Bununla gecmis olsun, Allah sağlık sıhhat versin annenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…