Olabilir ,hava alanlarında önlemler daha fazla serbest birakabilirlerBence uçuş larda olmaz
Yüzme bilene gemi serbest olsa , uçak kalıyordemirden korkmayana tren serbest
Hollanda da virüs içme sularına karışmışOlabilir ,hava alanlarında önlemler daha fazla serbest birakabilirler
Yüzme bilene gemi serbest olsa , uçak kalıyor
Suda ne kadar yaşıyormuş ki,onu nasıl başarmışlar acaba virüslü virüslü barajda mi yüzdülerHollanda da virüs içme sularına karışmış
Yok artıkHollanda da virüs içme sularına karışmış
Anlaştıkhadi o da benden olsun
Kesinlikle bıraktık zamana ne olacak bilmiyoruz hayırlısıEşime bahsettim şimdi borcu olmayan adam 25bini napsın yeteri kadar parası vardır zaten dedi. Çok haklı. Battı balık yan gider gidişine bırakcaz galiba şimdilik.
Evet dayimlar orda kuzenlerim orda icmiyorlarmisYok artık
Nasıl karışır yahu şebeke suyuna infekte biri mi tükürmüş ne yapmış resmen suikast...Evet dayimlar orda kuzenlerim orda icmiyorlarmis
Yasak gelse ne oluyorki yaslilarimiz hala cikiyor tm saygisizlik yapilmasin ama su parklarda oturan yok sıkıldık bunaldik diye cikanlara sinir oluyorum cok mu zor ya oturun tv izleyin zuhal topala bakin ama cikmayin ya artik hersey kendiler icin ama anlamamakta israr ediyorlar
Ev hayvanlarınız evde olduğu sürece risk yok onlardaki korona farklı bir formu bu yüzden korkmayın. Dıları çıktıklarında temas ederlerse mekanik olarak taşıyabilirler sadece enfekte olup taşımaları mümkğn değil. Tam tersi bizden onlara geçebiliyor onlardan bize değil. Mekanik olarak taşımamaları içinde ya dışarı çıkarmayacaksınız ya da köpeğinizi gezdirince çamaşır suyu ile patilerini dezenfekte edeceksiniz. Veteriner hekimim bu arada . İyigeceler.Hijyen kurallarına ben de dikkat ediyorum ama haberde kedinin enfekte olduğu ve ishal, nefes zorluğu gibi belirtiler gösterdiği yazıyor. Zaten açıklamayı veteriner yapmış, muhtemelen test yapmışlardır, bunu yapmadan bu kadar önemli bir açıklama yapacaklarını düşünmüyorum.
Nasıl bir virustur sulara karışmış yaSuda ne kadar yaşıyormuş ki,onu nasıl başarmışlar acaba virüslü virüslü barajda mi yüzdüler
Bilmiyorum nasıl bulaşmış dayimlar içmiyor larmis hazır su alıyorlarNasıl karışır yahu şebeke suyuna infekte biri mi tükürmüş ne yapmış resmen suikast...
Su cansız bir ortam sonuçta ne kadar kalır kiNasıl bir virustur sulara karışmış ya
Inşallah kalmaz yoksa su içenler hepsi alırsa kötü olurSu cansız bir ortam sonuçta ne kadar kalır ki
Yanlis bilgi...Hollanda da virüs içme sularına karışmış
Inşallah öyledir dayimlar öyle deyince çok korktumYanlis bilgi...
Kanalizasyon suyunda bulunmus. Icme suyunda degil..
Kaynak : Nieuwe coronavirus aangetroffen in rioolwater | RIVM
Ne yani Cinliler Yarasa yedi diye olmadi mi butun bunlar :SKızlar sudan suyu içerek falan bulaşacağını hiç sanmam.. bir şehirin suyu virüslü olması için gerçekten kilolarca gözle görülcek kadar virüsü alıp dökmek lazım imkansız.. biri tükürdü on kişi tükürdü falan imkansız yani. Bide solunumla bulaşıyor yemekle içmekle değil.
Bu gondedigim link iddia sahibi site zaten. Resmi bir site Hollanda Ulusal Halk Sağlığı ve Çevre Entsitusu.Inşallah öyledir dayimlar öyle deyince çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?