Sanırım Sadece otobüsle seyahatten bahsetti sizin çiftlik evinize gitmeniz için valilikten izne gerek yok diye düşünüyorum yani eğer özel aracınızla gidecekseniz.Nasıl izin alacağım ki yarın, cumartesi. Valilik kapalı. Belki çok sorun çıkarmazlar pazartesine kadar. Ayrıca kargolar falan ne olacak? İptal mı etsem henüz kargoya verilmeyenleri?
Eşime bahsettim şimdi borcu olmayan adam 25bini napsın yeteri kadar parası vardır zaten dedi. Çok haklı. Battı balık yan gider gidişine bırakcaz galiba şimdilik.Sormayın hadi borcu yok diyelim esnaf kefaletten de para çekmemiş olması gerekiyormuş. Gerçekten sistem berbat. Vergi ödemeyecek sektörler açıklandı. 5 şirketimiz var 5 i de o listedeki sektörlerin dışında. Ne yapcaz bilmiyoruz. Eğitimler iptal 30 Nisan a kadar herhangi bir gelirimiz olmayacak. Bizi neden görmüyorlar?
Benim oğlum daha 3 aylık bende sizinle aynı düşünüyorum şuan . Hatta ben hastalanırsam tedavi altına alınırsam bebeğimi nasıl emziririm sütüm gider diye korkuyorumYok derdim anne sutunden gecip gecmemesi degil. Zaten bende varsa kesin ona da bulasir bir sekilde. Benim merak ettigim bu gibi durumlarda anne ve bebegi ayiriyorlar mi? Yoksa karantinaya ikisi mi aliniyor? Paranoyakca dusunceler iste.
Kişisel araç ile seyahat için geçerli değilŞehirler arası yolculuk valilik iznine bağlı olacak diye bir şeyler görüyorum kızlar. Bu ne kadar doğru? Hava biraz daha ısınınca çiftlik evine kaçmayı planlıyorduk, 3.5 saatlik mesafede
Bence de ayrilmamali. Hem annenin morali hem bebegin bagisikligi acisindan.Kadın Doğum Uzmanı banu çifçi ayırmamak dedi. Sonuçta Anne sütü ile bağışıklık kazanacak. Onun ilacı bu zaten. Ben emzirirken grip olmuştum doktor sık emzir demişti aksine. Bebeğime birşey bulaşmadı.Tabi aynı şey olmadığının farkındayım ama ayrılmamalı deniliyor
Annelerin tek dusundugu bu galibaBenim oğlum daha 3 aylık bende sizinle aynı düşünüyorum şuan . Hatta ben hastalanırsam tedavi altına alınırsam bebeğimi nasıl emziririm sütüm gider diye korkuyorum
D vitamini,çörek otu ve hindistancevizi yağı, bunlar zaten tukettiklerimizdi.Bağışıklık güçlendirmek için yetişkinlerde hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Belirtmekte sakınca yok ise yazar mısınız lütfen?
Geçerli bir sebebiniz yoksa açık olsada izin alamazdiniz sanırım,tatil için.kargolarin etkileneceğini düşünmüyorum seyahat dendi, çalışma ve ticareti etkilemezNasıl izin alacağım ki yarın, cumartesi. Valilik kapalı. Belki çok sorun çıkarmazlar pazartesine kadar. Ayrıca kargolar falan ne olacak? İptal mı etsem henüz kargoya verilmeyenleri?
yok öyleymiş. Arabana binip istediğin yere gidip, gezip tozabiliyorsun, piknik yapmadığın sürece.Anladım o zaman yasağında bir anlamı olmaz ki.Bireysel araçla da yasak olmalı.Bakalım yakında anlaşılır
Çörek otu yağını nasıl tüketiyorsunuz?D vitamini,çörek otu ve hindistancevizi yağı, bunlar zaten tukettiklerimizdi.
Bu ara karnabahar, pazı ,ıspanak yemekleri,portakal ,brokoli sofrada hep oluyor.
Kahvaltida karadut veya harnup pekmez orijinal,bol yogurt ev yapımı, sirke ve limon ,salatalarda yeşil biber,köy yumurtası.Bunlara dikkat etsek yeter.
Konuşmasında öyle bir şey demedi ki? şehirler arası seyahat valilik iznine bağlı dedi, otobüs firması mi izin alacak!otobüsle yasak kendi aracınızla gidebilirsiniz.
Evet bende izlemiştim pesssŞimdi haberlerde gördüm. Mersin de bir hamam gizlice kahvehaneye çevrilmiş. İçerde kumar oynanıyormuş. Şimdi bu millete sokağa çıkma yasağı getirilse ne getirilmese ne. Sahilde balık tutan adam da kendisini uyaran zabıtaya bas bas bağırıyordu evde sıkılıyoruz diye. Bu sorumsuz laftan anlamayan insanımsılar ölse gayet yerinde olur. Ben herhalde devlet başkanı olsam böyle konularda çok sert olurum. Keyfi yere çıkanı vururum derim. Bu ne be? Hem hastalıkla hem de bu manyaklarla uğraşıyoruz
Ben evden çıkmıyorum ama eşim asker ve çalışmak zorunda çok korkuyorumAnnelerin tek dusundugu bu galibainsallah bir sorun yasamadan atlatiriz bu donemi.
Konuşmasında öyle bir şey demedi ki? şehirler arası seyahat valilik iznine bağlı dedi, otobüs firması mi izin alacak!
... ama Ben demistimŞimdi haberlerde gördüm. Mersin de bir hamam gizlice kahvehaneye çevrilmiş. İçerde kumar oynanıyormuş. Şimdi bu millete sokağa çıkma yasağı getirilse ne getirilmese ne. Sahilde balık tutan adam da kendisini uyaran zabıtaya bas bas bağırıyordu evde sıkılıyoruz diye. Bu sorumsuz laftan anlamayan insanımsılar ölse gayet yerinde olur. Ben herhalde devlet başkanı olsam böyle konularda çok sert olurum. Keyfi yere çıkanı vururum derim. Bu ne be? Hem hastalıkla hem de bu manyaklarla uğraşıyoruz
Faydalarini okuyun soğuk sıkım alın, faydalarina bakin netten arastirin ben 1tatli kaşığı içiyorum sabahları..haslanmis yumurtaya da dokulebilir kimyonla falan.7senedir genelde kışları aliyoruz yogun calistigim için hasta olmamam gerekiyordu.Çörek otu yağını nasıl tüketiyorsunuz?
Neden olmasın otoban girişleri il sınırları trafik polisleri ile denetlenir.kişi alıp otobüse binecek herhalde..
özel aracı nasıl kontrol edecek il sınırlarına polis mi yerleştirecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?