bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bunu İçişleri bakanı söylemişti,ama Erdoğan konuşmasında otobüs demedi o yuzden tamamen anladım ben

Nefes darlığı olmadığı sürece evde kalıp kendilerini izole etmeleri söyleniyor zaten eğer 60 yaş üzeri ve kronik bir rahatsızlığı yoksa yapılması gereken bu

Nefes darlığı olmadığı sürece evde kalıp kendilerini izole etmeleri söyleniyor zaten eğer 60 yaş üzeri ve kronik bir rahatsızlığı yoksa yapılması gereken bu
Kendisi ilaç alamıyor midesinde problem olduğu için.. şu an yapılması gerekenin ne olduğunu zaten ezberledik bir doktorun bile görüşmediği herhangi bir sorununun olup olmadığı sorulmadığı için bilinmediği bir durumda arkadaşım..

o zaman uçağa binip şehirler arası yolculuk yapabiliyorsam kendi aracımla haydi haydi yapmam lazım.. mantıken.
beynim yandı
alınan kararlarda mantık aramayinız zira kendi karantinami kendim veriyorum ama kocam veremiyor calismasi gerek en büyük kozumuzda yakalanmamakken aciklamalarda mantik aramayı biraktim

Geçerli bir sebebiniz yoksa açık olsada izin alamazdiniz sanırım,tatil için.kargolarin etkileneceğini düşünmüyorum seyahat dendi, çalışma ve ticareti etkilemez
Özele serbestmiş galiba. Tatil değil. Annem ve babamda gelecek. İkisi de 65yaş üstü. Şehirden çıksınlar istiyorum. Hala misafirliğe gelmeye çalışan insanlar var onlara. Çiftlik tek ev, yakında köy ev falan yok, baya izole. Bahçe var, tarla var, bostan var. Baharla beraber yapılacak çok iş var. Biraz daha hava ısınınca gideriz diyorduk ama en kısa zamanda toplanıp gideceğim.

Onlar için seyahat yasak olmasa da izin almalısınız sokağa çıkmaları yasak özel serbest mi değil mi daha çözemedik inceliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…