Bunu İçişleri bakanı söylemişti,ama Erdoğan konuşmasında otobüs demedi o yuzden tamamen anladım benCanfeb
Şehirlerarası yolculuklar valilik iznine verildi.
Buna göre bundan sonra şehirlerarası otobüsler valilik izinlerine göre sefer düzenleyebilecek.
Kendi arabasıyla yolculuk yapacaklar için henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak 30 büyükşehirde vatandaşların özel araçları ile şehir dışına çıkmalarının da kısıtlanabileceği gündemde. Bu kararlar Valilikler tarafından kurulacak komisyonda verilecek.
Neden olmasın otoban girişleri il sınırları trafik polisleri ile denetlenir.
Yani benim duyduğum anladığım bu, zıtlık olsun diye savunmuyorum yanlış anlamayın...
Yurtdışına kapattı sadeceyalnız uçakla ilgili hiç bilgi yok.
çok enteresan.
otostop da çekebilir, o da serbest, ama piknik yapmayın ha.otobüsle yasak kendi aracınızla gidebilirsiniz.
Nefes darlığı olmadığı sürece evde kalıp kendilerini izole etmeleri söyleniyor zaten eğer 60 yaş üzeri ve kronik bir rahatsızlığı yoksa yapılması gereken buIngilterede de durumlar berbat..sokağa çıkma yasağı kismen işliyor,evden çalışma imkanı olmayanlar yine işlerine gidip gelebiliyor,market ve eczane için çıkabiliyorsun birde egzersiz yapmak istersen çıkabilirsin tabi bulunduğun heryerde herkesle aranda 2 m mesafe bırakman gerek.. yinede trenlerde insanlar içice..
Hükumetin,işlerine devam edemeyen serbest meslek sahiplerine maddi yardım yapacağız demesi de rakamın ne kadar olduğunu duyunca şaka gibi geldi herkese sozde ekonomik olarak güçlü oldgunu iddia eden bu ülke toplam £90 sterlinlik yardım verebiliyor))
Sürü bağışıklığı sacmaligindan 2 hafta kadar geç kalarak son anda vazgeçen başbakan dahi yakalandı virüse..sağlık bakanı ve bazı millet vekilleride..eee Allahın sopası yok tabi ama yine de onların bizlerden büyük bir farkı var tedavi süresinde eminim ki her türlü imkândan faydalanacaklar yoksa bile yaratacaklar..olan yine zavallı sıradan halka olacak.
Bugün bir arkadaşımın da coronaya yakalandığını öğrendim..Hükumetin böyle durumlarda aramamız için verdiği sağlık hattını aradığında verdikleri cevap şu; evde karantina da kal..ve kimseyle görüşme..
Hani test yapılacaktı?
Hani ev halkı ne durumda diye bakilacakti? Ya solunum sıkıntısı çekerse!?
Yok..maalesef bütün ülkelerin böylesine büyük bir trajedi de halklarina karşı gösterdikleri tutumu büyük bir üzüntü için de izliyorum..insan hayatının değeri iste bu kadar..devletler sadece kendi düzenini, yetkililerde kendi sağlıklarını düşündükleri surece halk her halükarda çekecek..
Yurtdışına kapattı sadece
Neyse ev iyidir,ev candır biz evde kalalımo zaman uçağa binip şehirler arası yolculuk yapabiliyorsam kendi aracımla haydi haydi yapmam lazım.. mantıken.
beynim yandı
Kendisi ilaç alamıyor midesinde problem olduğu için.. şu an yapılması gerekenin ne olduğunu zaten ezberledik bir doktorun bile görüşmediği herhangi bir sorununun olup olmadığı sorulmadığı için bilinmediği bir durumda arkadaşım..Nefes darlığı olmadığı sürece evde kalıp kendilerini izole etmeleri söyleniyor zaten eğer 60 yaş üzeri ve kronik bir rahatsızlığı yoksa yapılması gereken bu
Evet özel araçla gideceğiz. Ben en yakın zamanda gideyim bari. Ona da yasak gelmeden.Sanırım Sadece otobüsle seyahatten bahsetti sizin çiftlik evinize gitmeniz için valilikten izne gerek yok diye düşünüyorum yani eğer özel aracınızla gidecekseniz.
Neyse ev iyidir,ev candır biz evde kalalım
alınan kararlarda mantık aramayinız zira kendi karantinami kendim veriyorum ama kocam veremiyor calismasi gerek en büyük kozumuzda yakalanmamakken aciklamalarda mantik aramayı biraktimo zaman uçağa binip şehirler arası yolculuk yapabiliyorsam kendi aracımla haydi haydi yapmam lazım.. mantıken.
beynim yandı
Bak şimdi, seyahat dedi ama kara yolu demedi uçak deniz tren dahilmi degilmio zaman uçağa binip şehirler arası yolculuk yapabiliyorsam kendi aracımla haydi haydi yapmam lazım.. mantıken.
beynim yandı
Özele serbestmiş galiba. Tatil değil. Annem ve babamda gelecek. İkisi de 65yaş üstü. Şehirden çıksınlar istiyorum. Hala misafirliğe gelmeye çalışan insanlar var onlara. Çiftlik tek ev, yakında köy ev falan yok, baya izole. Bahçe var, tarla var, bostan var. Baharla beraber yapılacak çok iş var. Biraz daha hava ısınınca gideriz diyorduk ama en kısa zamanda toplanıp gideceğim.Geçerli bir sebebiniz yoksa açık olsada izin alamazdiniz sanırım,tatil için.kargolarin etkileneceğini düşünmüyorum seyahat dendi, çalışma ve ticareti etkilemez
Insan uyuyamiyor artık Ben çok korkuyorum allah yardımcımız olsunŞuan iç sesim;
Uykulaaar haram oldu, gençliğim bak talan da oldu....
Bak şimdi, seyahat dedi ama kara yolu demedi uçak deniz tren dahilmi degilmi
Bence uçuş larda olmazBak şimdi, seyahat dedi ama kara yolu demedi uçak deniz tren dahilmi degilmi
Onlar için seyahat yasak olmasa da izin almalısınız sokağa çıkmaları yasakÖzele serbestmiş galiba. Tatil değil. Annem ve babamda gelecek. İkisi de 65yaş üstü. Şehirden çıksınlar istiyorum. Hala misafirliğe gelmeye çalışan insanlar var onlara. Çiftlik tek ev, yakında köy ev falan yok, baya izole. Bahçe var, tarla var, bostan var. Baharla beraber yapılacak çok iş var. Biraz daha hava ısınınca gideriz diyorduk ama en kısa zamanda toplanıp gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?