bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben bişey sormak istiyorum herkese. Bileğisin olan cevaplarsa çok sevinirim. Oteller şu an kapalı mı ? Kaplıca tarzı bi yerin reklamı çıktı şimdi karşıma cumartesi günü boşluğumuz oluşmuştur kayıt için arayınız filan diye. Yasaksa şikayet etcem. Var mıdır bi prosedürü vs ?

Yanarim , yanarim kosu bandimi sattigima yanarim . Simdi sirasimiydi nerden bilecektim sanki . Onu yok edip mutfaga kocaman uclu koltuk aldim . Annem icin hani oturur bahceye bakar diye . Artik sana gelirim arkadasim senin ki yillardir duruyor nasilsilsa

Haha valla zamanlaman hiç iyi olmadı dimi
Olsun koltuk ta iyi olmuş annen için canım. Bende yeni bir bisiklet te almıştım sen gel sırayla çıkar üstüne sağlıklı yaşam seysi yaparız

En son evden çıkışım 17 mart ondan önce de 2 martta çıkmıştım 2 çocuğum var. Tek riskli kişimiz evde eşim işegidip geliyor malum. Oda epey dikkatli gelir gelmez dus alıyor yatak odası ona ait ben çocuklarla salonda yatıp kalkıp oturuyorum yatak odasına girmiyoruz sadece uyanınca havalandırmak için camını açmaya gidiyorum o kadar. Eşim oturma odasında tek oturuyor yemeğimizi ayrı yiyoruz psikolojik çökmek üzereyim yavaş yavaş çocukların hareketleri batmaya başladı anlamaya çalışmak zor geliyor yoruldum. Bugün babamı gördüm kapımızın önünde giriş katta oturuyorum babamda belediyede sokak temizliği işinde çalışıyor bizim kapının önünü süpürüyordu camı açıpkolay gelsin falan dedim konuştuk telefonundan bi video izletmek için telefonunu uzattı bana aldım bende izledim sonra geri verdim neyse sonra da zaten abdest için ellerimi yıkadım ama farketmeden elimi yüzümesürdüm mü diye içimiçimi yiyor eşime dedim niye konuştun aldın telefonu dedi arayıp konuşsaydın ya dedi ben görüyorum sabahları insanlarla hep dipdibe çakmak istiyor bazen kendi ateş uzatıyor en kolay ona bulaşır şu durumda virüs hiç dikkat etmiyor dedi haklı çünkü bugün maske takmıyorsun neden dediğimde açık havadayım bişey olmaz dedi çok umursamıyor gibi Aman Allah ım ya kırk yıl düşünsem babamdan şüpheleneceğim aklıma gelmezdi bebeğim var en çok ondan ayrılmak zorunda kalmak düşüncesi korkutuyor

Haha valla zamanlaman hiç iyi olmadı dimi
Olsun koltuk ta iyi olmuş annen için canım. Bende yeni bir bisiklet te almıştım sen gel sırayla çıkar üstüne sağlıklı yaşam seysi yaparız
Valahi benim sansima zamanlamam hic iyi olmaz , ama neyse senin evin tam tesekkulatli oldugu icin cok da uzulmedim . Artik once test yaptirip sonra gorusuruz .:)Burda test kitleri dagitilacakmis Goya , bu virusu kapip gecirdiysen onceden belli olacakmis . Hic inanasim gelmiyor ama bakalim bekleyip gorecegiz .

Test hepimize gelir mi sence bencede gelmez çünkü)))
Dediğin gibi bir 3 hafta daha bekleyelim de göreceğiz o sırada psikolojileri sağlam tutabilirsek ne ala

Ne durumlara dustuk .. babaniz belediye de sokak temizliyor , siz camdan babanizin telini aliyorsunuz acaba virus mu bulasti bana ya da bebeginize bulasacak mi diye uzuluyorsunuz . Vay halimize .. gercekten cok uzuldum babaniz icin , ya babaniz ne yapsin ? Insanlar kendilerini evlerine kapatip bu kadar panic yaparken , babaniz sokaklari temizliyor. O daha cok tehlikede aslinda . Allah yardimcisi olsun . Evet meslegi o olabilir ama empati yaptim ben ayni durumda olsam babamin elinden supurgeyi alip Ben supururdum dayanamazdim herhalde o goruntuye .

Test hepimize gelir mi sence bencede gelmez çünkü)))
Dediğin gibi bir 3 hafta daha bekleyelim de göreceğiz o sırada psikolojileri sağlam tutabilirsek ne ala
artık çok gev ya ilk çıktığında yerleri falan yalayip kapsaydik simdiye iyilesmistik ya bi ara cidden acaba hastalansam mi ya sonra yer kalmaz dedim ama cigerimde nasil bir hasar kalir bilmedigim icin bu fikirden vazgectim ölecez artik yapacak bir sey yok zaten delirdimde ölmezsemde timarhaneye

Onlarda da belirli yaş üstünü izinli saymışlar. Çalışmasını bende istemem tabi ki de ama benimde sorumlu olduğum yavrularım var. Hep söylüyorum dikkat et maske tak söyle yap böyle yap diye ama yine de dikkat etmiyor ve babamla o kadar da sıkı fıkı değilizdir ben babamı evlenene kadar sadece yılda 2 kez bayramlarda görüyordum çünkü annem babam ayrılmışlar ben 1 buçuk yaşındayken beni o yaşımdan itibaren babaannem ve dedem büyütmüş. Bu arada ki soğukluğa rağmen yine de söyleyebildigim kadarıyla diyorum dikkat etmesi için

Gercekten virus ilk ciktiginda en once biz kapip , hastanelerde yerimizi kapsaymisiz simdi atlatmis olacaktik .

Haha eşimde aynı seyi dedi dün..Nasıl olsa bizede gelecek bu virüs hastaneler iyice dolmadan kapsakmi filan ve aynı senin gibi düşünüp vazgeçtik))
Ölmeyiz inşallah ya o kadar karamsar olmayalım ama baya baya hepimiz temiz bi deliricez bence de

Gercekten virus ilk ciktiginda en once biz kapip , hastanelerde yerimizi kapsaymisiz simdi atlatmis olacaktik .
artık kapmamaya çalışacağız %60 dolu ben birde büyük sehirdeyim bana hic kalmaz valla zaten oldugumu ögrensem semptomlarim hafif seyretae bile psikolojik nefes alamiyorum öldüm moduna gecerim

Anliyorum sizi , tabi ki sizinde sorumluluklariniz var . Ama diyorlar ya bu virus zengini de fakiride ayni seviyeye getirdi . Hic de oyle bir durum yok . Zenginler lux villalarinda hayat evde safe diye mesajlar gonderiyorlar. Evlerinde tatil yapiyorlar . Fakirler ve orta hallilere olan oluyor.

artık kapmamaya çalışacağız %60 dolu ben birde büyük sehirdeyim bana hic kalmaz valla zaten oldugumu ögrensem semptomlarim hafif seyretae bile psikolojik nefes alamiyorum öldüm moduna gecerim
Yok , oyle dusunmeyecegiz . Psikologimizi yenmeye calisacagiz . Cunku kendi doktorumuz kendimiz olacagiz . Is basa dustu . Oyle simdiden nefes alamiyacagim olurum ben falan , boyle dusuncelere girmeyegiz. Gayette nefes alabiliriz . Kendimizi boyle motive edelim .

Saçma birşey duydum bugün sokağa çıkma yasağı gelmemesi ile ilgili
Sokaklar boş kalırsa 15 temmuz daki gibi darbe yapılabilirmis ondan gelmiyormuş yasak bugün markette duydum mecbur olduğum için çıktım evde peynir vs bitmişti stok yapamadım daha ölmeyecek kadar alıyorum herşeyi bence insanların psikolojisi bozuldu doğru düşünemiyorlar değişik değişik yorumlar fikirler üretiyorlar

Sonrasında is
Kesinlikle öyle keşke herkese eşit şartlarda önlemler alınsa çalışmak zorunda olan işçiler var mesleği gereği yine işe gitmek zorunda olanlar var gibi gibi ama nerde o günler su sokağa çıkma yasağını daha fazla pozitif vaka artmadan gelmesini öyle çok istiyorum ki bian önce herşeyin düzelmesini

E çok saçma? Halk evdeyken kolluk kuvvetleri dışarı çıkacak sonuçta. Yani aylardır olan şey için şimdiye kadar yapılsaydı yapılanlar çoktan yırtmıştık. Şimdi bekle yasak gelsin.

Aynı evi kullanıyorsunuz aşırı saçma ayrı odalarda takılmak psikolojinizi bozarsınız böyle. Adam işten gelince temizleniyorsa tamamdır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…