Bence tamamen insanların uydurduğu bir komple teorisi ama insanlar da haklı psikoloji kalmadı deprem Suriye sorunu ekonomik sorunlar ve coronaE çok saçma? Halk evdeyken kolluk kuvvetleri dışarı çıkacak sonuçta. Yani aylardır olan şey için şimdiye kadar yapılsaydı yapılanlar çoktan yırtmıştık. Şimdi bekle yasak gelsin.
Evet son senelerde hep bir problem var. Kıymetini anladı herkes normal hayatın. Bu zor günlerde geçecek ama çok yıprandıkBence tamamen insanların uydurduğu bir komple teorisi ama insanlar da haklı psikoloji kalmadı deprem Suriye sorunu ekonomik sorunlar ve corona
Aynen bu virüs bir çok ders verdi bizlere farkında olmadanEvet son senelerde hep bir problem var. Kıymetini anladı herkes normal hayatın. Bu zor günlerde geçecek ama çok yıprandık
Darbeyi korona yapti. Bunu uyduran insalar ne yiyor, ne içiyor.Saçma birşey duydum bugün sokağa çıkma yasağı gelmemesi ile ilgili
Sokaklar boş kalırsa 15 temmuz daki gibi darbe yapılabilirmis ondan gelmiyormuş yasak bugün markette duydum mecbur olduğum için çıktım evde peynir vs bitmişti stok yapamadım daha ölmeyecek kadar alıyorum herşeyi bence insanların psikolojisi bozuldu doğru düşünemiyorlar değişik değişik yorumlar fikirler üretiyorlar
Bence bunu diyen amca ve arkadaş düzgün psikolojiyle demiyorlar market çalışanlarınin hali zaten içler acısıDarbeyi korona yapti. Bunu uyduran insalar ne yiyor, ne içiyor.
Stok yapmıyoruz ama stok yapanların bedelini fiyat artislariyla ödüyoruz.
O zaman valilik izni ne için oluyor ?
O zaman valilik izni ne için oluyor ?
Bu bir iki haftadır dolanıyor sosyal medyada.kimisi bir doktor diye yazmış,kimisi Fransada bir hasta diye.çoğu kişi yalanlamış.
Biz de bu yazıyı komple bir tanıdık doktora attık,inanmayın özellikle nurofen in ismini vermesi düşündürücü dedi
En son evden çıkışım 17 mart ondan önce de 2 martta çıkmıştım 2 çocuğum var. Tek riskli kişimiz evde eşim işegidip geliyor malum. Oda epey dikkatli gelir gelmez dus alıyor yatak odası ona ait ben çocuklarla salonda yatıp kalkıp oturuyorum yatak odasına girmiyoruz sadece uyanınca havalandırmak için camını açmaya gidiyorum o kadar. Eşim oturma odasında tek oturuyor yemeğimizi ayrı yiyoruz psikolojik çökmek üzereyim yavaş yavaş çocukların hareketleri batmaya başladı anlamaya çalışmak zor geliyor yoruldum. Bugün babamı gördüm kapımızın önünde giriş katta oturuyorum babamda belediyede sokak temizliği işinde çalışıyor bizim kapının önünü süpürüyordu camı açıpkolay gelsin falan dedim konuştuk telefonundan bi video izletmek için telefonunu uzattı bana aldım bende izledim sonra geri verdim neyse sonra da zaten abdest için ellerimi yıkadım ama farketmeden elimi yüzümesürdüm mü diye içimiçimi yiyor eşime dedim niye konuştun aldın telefonu dedi arayıp konuşsaydın ya dedi ben görüyorum sabahları insanlarla hep dipdibe çakmak istiyor bazen kendi ateş uzatıyor en kolay ona bulaşır şu durumda virüs hiç dikkat etmiyor dedi haklı çünkü bugün maske takmıyorsun neden dediğimde açık havadayım bişey olmaz dedi çok umursamıyor gibi Aman Allah ım ya kırk yıl düşünsem babamdan şüpheleneceğim aklıma gelmezdi bebeğim var en çok ondan ayrılmak zorunda kalmak düşüncesi korkutuyor
Sormayın hadi borcu yok diyelim esnaf kefaletten de para çekmemiş olması gerekiyormuş. Gerçekten sistem berbat. Vergi ödemeyecek sektörler açıklandı. 5 şirketimiz var 5 i de o listedeki sektörlerin dışında. Ne yapcaz bilmiyoruz. Eğitimler iptal 30 Nisan a kadar herhangi bir gelirimiz olmayacak. Bizi neden görmüyorlar?
Ben bu şekilde ekim ayında rahatsızlandım. Astim da oldugu icin normalden cok farkliydiBu bir iki haftadır dolanıyor sosyal medyada.kimisi bir doktor diye yazmış,kimisi Fransada bir hasta diye.çoğu kişi yalanlamış.
Biz de bu yazıyı komple bir tanıdık doktora attık,inanmayın özellikle nurofen in ismini vermesi düşündürücü dedi
En son evden çıkışım 17 mart ondan önce de 2 martta çıkmıştım 2 çocuğum var. Tek riskli kişimiz evde eşim işegidip geliyor malum. Oda epey dikkatli gelir gelmez dus alıyor yatak odası ona ait ben çocuklarla salonda yatıp kalkıp oturuyorum yatak odasına girmiyoruz sadece uyanınca havalandırmak için camını açmaya gidiyorum o kadar. Eşim oturma odasında tek oturuyor yemeğimizi ayrı yiyoruz psikolojik çökmek üzereyim yavaş yavaş çocukların hareketleri batmaya başladı anlamaya çalışmak zor geliyor yoruldum. Bugün babamı gördüm kapımızın önünde giriş katta oturuyorum babamda belediyede sokak temizliği işinde çalışıyor bizim kapının önünü süpürüyordu camı açıpkolay gelsin falan dedim konuştuk telefonundan bi video izletmek için telefonunu uzattı bana aldım bende izledim sonra geri verdim neyse sonra da zaten abdest için ellerimi yıkadım ama farketmeden elimi yüzümesürdüm mü diye içimiçimi yiyor eşime dedim niye konuştun aldın telefonu dedi arayıp konuşsaydın ya dedi ben görüyorum sabahları insanlarla hep dipdibe çakmak istiyor bazen kendi ateş uzatıyor en kolay ona bulaşır şu durumda virüs hiç dikkat etmiyor dedi haklı çünkü bugün maske takmıyorsun neden dediğimde açık havadayım bişey olmaz dedi çok umursamıyor gibi Aman Allah ım ya kırk yıl düşünsem babamdan şüpheleneceğim aklıma gelmezdi bebeğim var en çok ondan ayrılmak zorunda kalmak düşüncesi korkutuyor
Bursa'da da hava yağışlı ve soğuk,aynı şeyi bende düsundum insanlar sokağa cıkmazlar en azından diyeankarada kotu havaya uyandik mutluyum:)kac gundur cok iyiydi insanlar disari cikiyordu bu yuzden simdi otursunlar evlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?