bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
E çok saçma? Halk evdeyken kolluk kuvvetleri dışarı çıkacak sonuçta. Yani aylardır olan şey için şimdiye kadar yapılsaydı yapılanlar çoktan yırtmıştık. Şimdi bekle yasak gelsin.
Bence tamamen insanların uydurduğu bir komple teorisi ama insanlar da haklı psikoloji kalmadı deprem Suriye sorunu ekonomik sorunlar ve corona

Bence tamamen insanların uydurduğu bir komple teorisi ama insanlar da haklı psikoloji kalmadı deprem Suriye sorunu ekonomik sorunlar ve corona
Evet son senelerde hep bir problem var. Kıymetini anladı herkes normal hayatın. Bu zor günlerde geçecek ama çok yıprandık

Darbeyi korona yapti. Bunu uyduran insalar ne yiyor, ne içiyor.

Stok yapmıyoruz ama stok yapanların bedelini fiyat artislariyla ödüyoruz.

Darbeyi korona yapti. Bunu uyduran insalar ne yiyor, ne içiyor.

Stok yapmıyoruz ama stok yapanların bedelini fiyat artislariyla ödüyoruz.
Bence bunu diyen amca ve arkadaş düzgün psikolojiyle demiyorlar market çalışanlarınin hali zaten içler acısı

Kisa sureli de olaa zorunlu isler ve haller disinda sokaga cikma yasagi konulmazsa bu is tum Dunya'da basedilmesi cok zor bir hal alacak. Piknik yaoacaktik da bu cocuklarimiz nedem evde ders yapiyor. O zaman birakalim okula gitsinler

İsmi vardi ben kaldırdım

yapmayın bunu. eşiniz dikkat ediyormuş, ayrı odalarda oturmanız daha büyük psikolojik yük.
benim babamın da çıkması gerekiyor ama her türlü titizliği gösteriyor ve asla ayrı yemek yemiyoruz.
bir arkadaşımın eşi de çalışıyor, o da her türlü hijyen kuralını yerine getiriyor ve dün akşam videolarını gördüm çocuklarıyla ekmek bile yaptı adam.
şu an bu kadar ayrı kalmaları çocuklarınızın psikolojisini bir ömür boyu etkileyecek.
tamam mıç mıç öpüşüp koklaşsınlar demiyorum ama yaptığıınız biraz fazla.
ve bağışıklık sisteminin en büyük düşmanı da işte içine girdiğiniz bu stres.
bu virüs eninde sonunda hepimize bulaşacak, belki şu an çoğumuz zaten taşıyıcıyız. sadece geç hastalanmak gerekiyor. yoksa bundan zaten kaçarımız yok. ki bağışıklığı güçlü olanlar evde ve hafif bir grip atlatıyor, bu tüm dünyada böyle şu an.

Vergi ödemeyecek kurum zaten yokki. 3 ay erteleme var sonrasinda cifter cifter aliyorlar. Mesela kuzenim turizm isinde göya onlar pakette var ama sadece erteleme.

Ben bu şekilde ekim ayında rahatsızlandım. Astim da oldugu icin normalden cok farkliydi
3 kutu çok kuvvetli antibiyotik ve balgam sokucu kullandım. Evde nebulizatorumde var zaten. Hayatımda böyle birşey daha önce yaşamamıştım. Ağzımdan burnumdan sürekli balgam geliyordu. O zaman daha Turkiyede yoktu. Bu adam corona olduğunu zannediyor.

Siz bu hastaligi cok yanlis anlamissiniz yalniz..
Bebek ve cocuk sadece bir olum vakasi var koca dunyada o da losemili 3 yasinda..
Acik havada maske takmasi hasta degilse evet cok sacma, o maske agizda surekli nemleniyor, viruse mikroba cok daha felaket ortam yaratiyor.
Hastalara oneriliyor maske takmasi,o maske takildiysa dikkatli sekilde sarip sarmalanarak cope atilmali..
Birakin esiniz yaniniza gelsin hijyen kurallarina dikkat ederek.
Su tutumununuz size tedavisi zor bi okb olarak gumbur gumbur doner.
Bu stres zaten bagisikliginizi kafadan yariya dusurur.
Cocuklar ozellikle 0-9 yas riskli grup degil TASIYICI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…