bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
moralinizi bozmayın ki bağışıklığınızı düşürmeyin. İyi şeyler düşünmeye çalışın. Tedbiri elden bırakmayın ama illa ki bir ihmal oluyor. Benim eşimin markette her şeyi eldivenle elledikten sonra kasada aynı eldivenli eliyle burnunu kaşıyıp sakalını sıvazlaması üzerinden şu an 5 gün geçti. Siz zaten alabileceğiniz tüm tedbirleri almışınız. Biraz komedi filmi izleyin, sevdiğiniz yemekler yapın, spor yapın, oyun oynayın, çocuklarınızın sağlığına şükredip keyfini sürün. Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama hepimizin şu an yaşadığı durum bu.

Haberin tamamını okumadım.Nihat Doğan adı ve başlık yeterli.Bir laf vardı imam şey ederse,cemaat birşey eder diye hıh işte tam bu

Gercekten virus ilk ciktiginda en once biz kapip , hastanelerde yerimizi kapsaymisiz simdi atlatmis olacaktik .
Biz hastanelerin yeniden boşalacağı zamana erteledik o işi

E çok saçma? Halk evdeyken kolluk kuvvetleri dışarı çıkacak sonuçta. Yani aylardır olan şey için şimdiye kadar yapılsaydı yapılanlar çoktan yırtmıştık. Şimdi bekle yasak gelsin.
Çok bekleriz, Sokağa çıkma yasağa zor gelir. Vatandaş kendi başının çaresine bakacak. Ben kendi çözümümü buldum 2 yıl sokağa çıkmayacağım o zamana kadar da virüs geçirmezse ben mutasyon geçiririm zaten.

Benim geçirdiğim domuz gribine benziyor bu anlattıkları, ishal kısmı hariç. Bende ateş de vardı. En unutamadığım kısmı öksürdüğümde ciğerlerimdeki acı. Öksürmemeye çalışıyordum.

Şapka düşüyor kel'in görünmesine az kaldı.
Sonra görsün alem Akkoyun karakoyun ortaya çıkınca kimin asıl derdi,amacı neymiş??
Bu virüsün bir artısı da insanların kör gözünü açması olacak...

Böyle bir dönemde dediniz ne acaba?

Bence de konuşmayın,biz burada hemhal olmaya çalışıyoruz siz çomak. İtalya da sizin gibler var mı acaba? Malum bir devlet yok oldu!!!
AA pardon hoşunuza gitmedi değil mi?
Neden rahatsız oldunuz?
Beğenmedim yapıp geçiniz. Ne yazacağımı size soracak değilim.

AA pardon hoşunuza gitmedi değil mi?
Neden rahatsız oldunuz?
Beğenmedim yapıp geçiniz. Ne yazacağımı size soracak değilim.
Tabii ama burada bunu yapmayın burada hasta olan insanlar var ve umutsuzluk en büyük virüstür.... Biz devletimizin yanındayız Allah devletimize ve milletimize güç versin.

Ishal de vardı bende. Doktor sol ciğerinde biraz enfeksiyon var dedi ama ben sağlı sollu fazla miktarda enfeksiyon olduğum da bile böyle birşey yaşamamıştım. Akın akın her sn balgam geliyordu. Hapşırma vs yoktu. Öksürük nefes darlığı zaten normalde de var bende astımdan dolayı. Eşim normalde hiç hasta olmaz. Benden 2 hafta sonra adam geceleri öksurukten uyuyamadi, nefes darlığı vs de oldu. Doktor antibiyotik nefes acıcı vermiş. 1 hafta sonra geçti. Biz ne yasadik bilmiyorum. Şu an olsa kesin corona derim de daha ekim ayıydı.

Tabii ama burada bunu yapmayın burada hasta olan insanlar var ve umutsuzluk en büyük virüstür.... Biz devletimizin yanındayız Allah devletimize ve milletimize güç versin.
Bakın bana anlatmaya çalıştığınız şeyin farkındayım. Ama burada yalnızca hastalık veya umut konuşmak da çözüm değil. Ben ortaya yazdım lütfen alınmayın, alıntılamayın. Herkes gibi düşüncelerimi belirttim o kadar.
Allah devletimize ve milletimize güç versin tabiki amin.

O zaman tamam sorun yok şu son cumlenize saygı duyuyorum teşekkür ediyorum.... Çünkü gerçekten zor dönem.

Geçen gün mecburi alışverişe gittim elim kolum dolu. Bir elimde tüm elimi kaplayan büyük bir bisiklet oyuncak. Taze soğan aldım kasadayım. Diğer poşetleri o bisiklet oyuncağı yere asla ve katiyen koymadan poşetleri elime almaya çalışıyordum. Orta yaşlı bir adam dur kızım yardım edeyim diye poşetlerimi aldı verdi elime. Eli elime değdi.
Çok takmadım kafaya ama duygulandım. Çok yardım sever korkusuz bir insanımız var bizim. Mesafe kuralına alışmak bile çok zaman alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…