moralinizi bozmayın ki bağışıklığınızı düşürmeyin. İyi şeyler düşünmeye çalışın. Tedbiri elden bırakmayın ama illa ki bir ihmal oluyor. Benim eşimin markette her şeyi eldivenle elledikten sonra kasada aynı eldivenli eliyle burnunu kaşıyıp sakalını sıvazlaması üzerinden şu an 5 gün geçti. Siz zaten alabileceğiniz tüm tedbirleri almışınız. Biraz komedi filmi izleyin, sevdiğiniz yemekler yapın, spor yapın, oyun oynayın, çocuklarınızın sağlığına şükredip keyfini sürün. Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama hepimizin şu an yaşadığı durum bu.En son evden çıkışım 17 mart ondan önce de 2 martta çıkmıştım 2 çocuğum var. Tek riskli kişimiz evde eşim işegidip geliyor malum. Oda epey dikkatli gelir gelmez dus alıyor yatak odası ona ait ben çocuklarla salonda yatıp kalkıp oturuyorum yatak odasına girmiyoruz sadece uyanınca havalandırmak için camını açmaya gidiyorum o kadar. Eşim oturma odasında tek oturuyor yemeğimizi ayrı yiyoruz psikolojik çökmek üzereyim yavaş yavaş çocukların hareketleri batmaya başladı anlamaya çalışmak zor geliyor yoruldum. Bugün babamı gördüm kapımızın önünde giriş katta oturuyorum babamda belediyede sokak temizliği işinde çalışıyor bizim kapının önünü süpürüyordu camı açıpkolay gelsin falan dedim konuştuk telefonundan bi video izletmek için telefonunu uzattı bana aldım bende izledim sonra geri verdim neyse sonra da zaten abdest için ellerimi yıkadım ama farketmeden elimi yüzümesürdüm mü diye içimiçimi yiyor eşime dedim niye konuştun aldın telefonu dedi arayıp konuşsaydın ya dedi ben görüyorum sabahları insanlarla hep dipdibe çakmak istiyor bazen kendi ateş uzatıyor en kolay ona bulaşır şu durumda virüs hiç dikkat etmiyor dedi haklı çünkü bugün maske takmıyorsun neden dediğimde açık havadayım bişey olmaz dedi çok umursamıyor gibi Aman Allah ım ya kırk yıl düşünsem babamdan şüpheleneceğim aklıma gelmezdi bebeğim var en çok ondan ayrılmak zorunda kalmak düşüncesi korkutuyor
Haberin tamamını okumadım.Nihat Doğan adı ve başlık yeterli.Bir laf vardı imam şey ederse,cemaat birşey eder diye hıh işte tam buNihat Doğan'ın Kabe paylaşımına tepki yağdı!
Tüm dünya sert önlemler alarak koronavirüsle mücadele etmeye çalışırken; Nihat Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı çağrı ile tepki çekti.www.cumhuriyet.com.tr
Gercekten virus ilk ciktiginda en once biz kapip , hastanelerde yerimizi kapsaymisiz simdi atlatmis olacaktik .
Biz hastanelerin yeniden boşalacağı zamana erteledik o işiHaha eşimde aynı seyi dedi dün..Nasıl olsa bizede gelecek bu virüs hastaneler iyice dolmadan kapsakmi filan ve aynı senin gibi düşünüp vazgeçtik))
Ölmeyiz inşallah ya o kadar karamsar olmayalım ama baya baya hepimiz temiz bi deliricez bence de
onumuzdeki hafta ortasina kdr oyleymis heralde Allah yardim etti baska turlu eve kapanmazlardiBursa'da da hava yağışlı ve soğuk,aynı şeyi bende düsundum insanlar sokağa cıkmazlar en azından diye
Nihat doğan ve onun gibileri 10 15 tane virüslüyle kabeye git cemaatle namaz kıl diyeceksinHaberin tamamını okumadım.Nihat Doğan adı ve başlık yeterli.Bir laf vardı imam şey ederse,cemaat birşey eder diye hıh işte tam bu
Çok bekleriz, Sokağa çıkma yasağa zor gelir. Vatandaş kendi başının çaresine bakacak. Ben kendi çözümümü buldum 2 yıl sokağa çıkmayacağım o zamana kadar da virüs geçirmezse ben mutasyon geçiririm zaten.E çok saçma? Halk evdeyken kolluk kuvvetleri dışarı çıkacak sonuçta. Yani aylardır olan şey için şimdiye kadar yapılsaydı yapılanlar çoktan yırtmıştık. Şimdi bekle yasak gelsin.
50-100 insandami bulamadilar demis yaNihat Doğan'ın Kabe paylaşımına tepki yağdı!
Tüm dünya sert önlemler alarak koronavirüsle mücadele etmeye çalışırken; Nihat Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı çağrı ile tepki çekti.www.cumhuriyet.com.tr
Benim geçirdiğim domuz gribine benziyor bu anlattıkları, ishal kısmı hariç. Bende ateş de vardı. En unutamadığım kısmı öksürdüğümde ciğerlerimdeki acı. Öksürmemeye çalışıyordum.Ben bu şekilde ekim ayında rahatsızlandım. Astim da oldugu icin normalden cok farkliydi
3 kutu çok kuvvetli antibiyotik ve balgam sokucu kullandım. Evde nebulizatorumde var zaten. Hayatımda böyle birşey daha önce yaşamamıştım. Ağzımdan burnumdan sürekli balgam geliyordu. O zaman daha Turkiyede yoktu. Bu adam corona olduğunu zannediyor.
Böyle bir dönemde dediniz ne acaba?Şapka düşüyor kel'in görünmesine az kaldı.
Sonra görsün alem Akkoyun karakoyun ortaya çıkınca kimin derdi amacı neymiş??
Bu virüsün bir artısı da insanların kör gözünü açması olacak...
Anlayan anladı.Böyle bir dönemde dediniz ne acaba?
Bence de konuşmayın,biz burada hemhal olmaya çalışıyoruz siz çomak. İtalya da sizin gibler var mı acaba? Malum bir devlet yok oldu!!!Anlayan anladı.
Fazla da üzerine konuşmak istemiyorum.
AA pardon hoşunuza gitmedi değil mi?Bence de konuşmayın,biz burada hemhal olmaya çalışıyoruz siz çomak. İtalya da sizin gibler var mı acaba? Malum bir devlet yok oldu!!!
Tabii ama burada bunu yapmayın burada hasta olan insanlar var ve umutsuzluk en büyük virüstür.... Biz devletimizin yanındayız Allah devletimize ve milletimize güç versin.AA pardon hoşunuza gitmedi değil mi?
Neden rahatsız oldunuz?
Beğenmedim yapıp geçiniz. Ne yazacağımı size soracak değilim.
Ishal de vardı bende. Doktor sol ciğerinde biraz enfeksiyon var dedi ama ben sağlı sollu fazla miktarda enfeksiyon olduğum da bile böyle birşey yaşamamıştım. Akın akın her sn balgam geliyordu. Hapşırma vs yoktu. Öksürük nefes darlığı zaten normalde de var bende astımdan dolayı. Eşim normalde hiç hasta olmaz. Benden 2 hafta sonra adam geceleri öksurukten uyuyamadi, nefes darlığı vs de oldu. Doktor antibiyotik nefes acıcı vermiş. 1 hafta sonra geçti. Biz ne yasadik bilmiyorum. Şu an olsa kesin corona derim de daha ekim ayıydı.Benim geçirdiğim domuz gribine benziyor bu anlattıkları, ishal kısmı hariç. Bende ateş de vardı. En unutamadığım kısmı öksürdüğümde ciğerlerimdeki acı. Öksürmemeye çalışıyordum.
Bakın bana anlatmaya çalıştığınız şeyin farkındayım. Ama burada yalnızca hastalık veya umut konuşmak da çözüm değil. Ben ortaya yazdım lütfen alınmayın, alıntılamayın. Herkes gibi düşüncelerimi belirttim o kadar.Tabii ama burada bunu yapmayın burada hasta olan insanlar var ve umutsuzluk en büyük virüstür.... Biz devletimizin yanındayız Allah devletimize ve milletimize güç versin.
O zaman tamam sorun yok şu son cumlenize saygı duyuyorum teşekkür ediyorum.... Çünkü gerçekten zor dönem.Bakın bana anlatmaya çalıştığınız şeyin farkındayım. Ama burada yalnızca hastalık veya umut konuşmak da çözüm değil. Ben ortaya yazdım lütfen alınmayın, alıntılamayın. Herkes gibi düşüncelerimi belirttim o kadar.
Devletimize ve milletimize güç versin tabiki amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?