bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Aynisini oglumla bizde yasadik oglum 3 ben 2 kutu antiyotikle atlattik. doktor domuz gribi dedi. Bende bir ara agzimdan burnumdan beynim gelecek sandim

Tabii ama burada bunu yapmayın burada hasta olan insanlar var ve umutsuzluk en büyük virüstür.... Biz devletimizin yanındayız Allah devletimize ve milletimize güç versin.

Devlet de senin yanında mi acaba? İşsiz kalıp ekonomi paketinde eş gecilen insanlar var burda bile var birkaç sayfa önceye gitsen görürsün Devlet vatandaşına sahip çıktığı sürece vardır Boş lafları bırakın

Siz biraz fazla abartmışsınız sanki aynı evde yaşıyorsunuz, evlisiniz ne kadar daha uzak kalabileceksiniz veya çocukları ne kadar daha babadan uzak tutabileceksiniz ?
Babanıza karşı tutumunuz da abartı ve üzücü
Eşiniz dışardan gelince duş alıp üstünü tamamen değişsin yeterli yazık adama ya..

bütün bu belirtilerle aralık ayında hastalandım. ama hayatımda böyle bir şey yaşamadım. bağışıklığımın çok kuvvetli olduğunu sanırdım. üç hafta ciğerlerim dökülüyor sandım, öksürmekten sesim kısıldı. o nasıl bir burun akıntısı, baş ağrısıydı. antibiyotik kullandığım halde ateşleniyordum. halsizlikten başımı kaldıramadan yattım. toparlanmak haftalarımı aldı. henüz bu hastalığı bilmiyordum. çok ağır grip oldum demiştim. şimdi ben ne geçirdim diyorum.

Bununla ilgili bilim kurulu üyelerinden birinin cevabı vardı mantıklı geldi bana.
Her sene soğuk algınlığı,nezle gibi şikayetleri olan hastaların da bu sene yaklaşık aynı sayıda olduğunu yazmıştı.Yani ekstra bir durum olsa bence vaka sayılarında da belli olurdu.Çünkü geçen sene de hatırlıyorum,yaşadığım yerde baya salgın gibiydi soğuk algınlığı,nezle.Herkesin boğazı ağrıyordu ya da burun akıntısı vardı bir dönem.Klasik kış yani,bu tarz yorumları görüyorum internette de aylar öncesine ait ama bana pek mantıklı gelmiyor.Çok büyük yığılma olurdu bence hastanelere şimdiye kadar.

domuz gribi diyorlarmis o donemde agir gecirenlere

benim cevremin neredeyse tamami boyleydi hicbir sene gormedim bu kdr agir hastalik geciren bilemedim nedir isin asli ama bi tuhaflik vardi ya

olabilir, çünkü hayatımda böyle olmadım.
o donem herkesden duydugum buydu birde uzun surdugunu soylediler aralikda cikan virusun tr ye ulasmasi marti buldugunada pek ihtimal veremiyorum nedense bu kdr bulasici bir virus kac ay ulkeye nasil ugramadi cok fazla soru var aslinda

benim cevremin neredeyse tamami boyleydi hicbir sene gormedim bu kdr agir hastalik geciren bilemedim nedir isin asli ama bi tuhaflik vardi ya

Ben geçen sene görmüştüm yine Ocak aylarında.O yüzden o cevap bana mantıklı geldi.Ayrıca Aralık-Ocak ayında vaka olmuş olsa,düşünüyorum,şimdiye aşırı yaygın olması lazım virüsün,doğal olarak yaşlılara da kronik hastalığı olanlara da çoktan bulaşmış olurdu,hastanelerde bir sürü hasta birikirdi,elbet fark edilirdi bir değişiklik.Durum o kadar vahim değil.Umarım hiç olmaz da,hala keyfi dışarı çıkanları gördükçe maalesef olacak gibi geliyor.

Tabii ama burada bunu yapmayın burada hasta olan insanlar var ve umutsuzluk en büyük virüstür.... Biz devletimizin yanındayız Allah devletimize ve milletimize güç versin.
Her anlamda devletimin ve milletimin yanındayım
Ama hükümetin politikalarını desteklemiyorum
Hükümetler devlet değildir
Hükümetler gider devlet bakidir
Hükümetin politikalarını eleştirmek demokrasilerde vardır
Ha bu dönem siyaset önemini yitirdi
Bunu konuşmanın kimseye faydası yok de
Her politikasını eleştirdigini gördüğün birini devletin yanında olmamakla suçlayamaz bunu ima ima bile edemez insan

Coronavirüsten sonra dünya düzeni değişecek arkadaşlar her anlamda
Siyasi ve ekonomik
Ab ve amerikaya bakın Ab büyük yaralar aldı ekonomik aldı bir de bırbırıne guven açısından da baya yara aldılar

Yenı dunya düzeni gelıyor
Umarım bizim için her anlamda iyi olur

bir yandan bunuda dusunuyorum hastanelere giden olurdu muhakkak diye..umarim olmazda bir an once su belayi defederiz basimizdan havalar biraz bozdu evde oturmalarina sebep olur insallah

dusunurdum hep dunyada bilmedigimiz neler var kimbilir saklanan herseyin cozumu bulundu belkide sakliyorlar vs diye bir virusun tum dunyanin elini kolunu bagladigina inanmak istemiyorum perde arkasi nedense hep baska geliyor bana marsa koloni kurmaya kadar gelisenlerin bu virusu yok edememeleri ne bileyim imkansiz gibi

Aynı şeyi ilk vaka açıklandığı günlerde yaşadım, yok canım bu kadar çabuk bulaşmaz dedim, bende önce çocuklarım hastalandı sonra ben ve eşim evde komple hastaydık,hatta babamları kabul etmedik eve biz gribiz karantınada bızım ev dıye gülmüştük...
Belki psikolojik belki gerçek emin olmuyoruz hiçbirşeyden.

ah evet maske kullanımı inanılmaz yanlış anlaşılıyor. çok güzel açıklamışsınız siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…