bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Malesef heryerde kural tanimazlar var. Bende izmirdeku insanlari daha bilincli daha egitimli duyarli saniyordum. Ama türkiyenin heryerinde malesef bi tip insanlar varmis

Dediğiniz gibi yapıyorum

Risk almayayım elimdeki sutu de heba edemem:)

Su ortamda gerilmeyen normal degildir. Kendim için üzülmesem baskasina bulaştırırim diye üzülürüm.

Sadece calisan kesim çıksaydı bir de tek tuk alışveriş, ilac işi olanlar.,bir ayda halledilirdi.

Biz erteliyoruz, onlar çıkıyor. Biz erteliyoruz onlar cikiyor. Aha ok yaydan çıktı.

Bu öngörüler korkunc rakamlar

İnsanları durdurmak için daha ne demeleri gerekli bilmiyorum.Ama insanlar yine de yerinde durmuyorEki Görüntüle 2610691
Cok elit kesim varmis ülkede. Sahsen ben inandım . Evde oturamaz onlar. Bos zamanlarinda parti yaparlar,balığa giderler, spor yaparlar...

Intihar etmenin bin bir yolu var. Coronadan ne istiyorsun, bizden ne istiyorsun? Yarın obur gun bir yakini etkilendiginde ne yapacak. Oturup komur ateşiyle mangal yakar.

Cok elit kesim varmis ülkede. Sahsen ben inandım . Evde oturamaz onlar. Bos zamanlarinda parti yaparlar,balığa giderler, spor yaparlar...

Intihar etmenin bin bir yolu var. Coronadan ne istiyorsun, bizden ne istiyorsun? Yarın obur gun bir yakini etkilendiginde ne yapacak. Oturup komur ateşiyle mangal yakar.
[/QUOTE]
Aaaa lütfen ama mangal yapmak yasaklandı offf delirmeye adım adım

Annen nasıl iyi mi simdi?

Alınan onlemler de ters tepiyor. Insanlar nasil bir araya getirilir ve nasıl kolay bulaştırılira donuyor.

Verilen arada ogrencilerin otogara yigilmasi gibi.

Kapatilan bankaların acik olan subelerinin onunde uzun kuyruklar oluşması gibi.

Ve dun gibi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…