- 2 Haziran 2018
- 873
- 746
- 53
Lanet öküz bir haftadır hiç kalkmadı bendenAynen öyle önlemlerimizi alıyoruz.Artık bulaşırsa da yapacak birşey yok yine yüreğime öküz oturdu
İzmir cidden kötü durumda. Kimsenin coronayı, kuralları iplediği yok. Sokaklar kaynıyor. Ben bu konuda en çok İzmirin duyarlı olacağını düşünmüştüm oysa. Hani hep biz bilinçliyiz biz başkayız vs deyip kendilerini ayrıştırırlardı Türkiyenin geri kalanından. Ama böyle bir vakada en kural tanımaz İzmir çıktı.
Benim bugün 8. Günüm öksürük nefes almada zorluk yok çok şükürGeçmiş olsun en büyük belirtisi öksürük nefes almada zorluk var ve 2 3 . Gün belli ediyormuş sizde yok galiba nefes almada zorluk? Korkmayın lütfen
Dediğiniz gibi yapıyorumgeçmiş olsun, telaş etmeyin bunların covid 19 belirtileri olduğunu düşünmüyorum. Kuru öksürük mutlaka oluyormuş, ateş de ilaçla falan düşmüyormuş kolay kolay. Bir haftadır böyleyseniz mutlaka çıkardı zaten ortaya. Bende de 10 gün süren boğaz ağrısı ve kuru öksürük oldu, ben psikolojik olduğunu düşünüyorum bendeki durumun. Şimdi biraz azaldı. Siz yine asla sokağa çıkmayın, evde bol vitamin alın istirahat edin.
Risk almayayım elimdeki sutu de heba edemem:)Benim yogurt yapma makinrm var. Bazilari kutu sutle de tuttugunu yazinca denemistim ama tutmadi benimki. Kullandigim maya ile ilgili de olabilir belki bilemiyorum ama.
Oglumla en son 10 martta cikmistik. O zamandan beri oglum evde. Esim her gun olmasa da cogu gun is icin cikti. Bense en fazla 3 sefer markete ciktim esim evdeyken oglumu birakip. Cok geriliyorum onda da.
Bu öngörüler korkunc rakamlarSanırım bu haber. Yani biz çıkmıyoruz da virüsün yayılmaması için herkesin riayet etmesi gerek.Korona tehlikesi ne zaman bitecek
Tüm dünyayı kırmızı alarm seviyesine geçiren COVID-19 can almaya devam ederken halkın büyük çoğunluğu virüsten korunmak için evlerine kapandı. Uzmanlara göre...m.hurriyet.com.tr
Öyle bir ayrım yapılmamış sifon çekilince oluşan bir durum galiba alaturka da kapak yok amaAlaturka tuvaletlerde mi aynı acaba ?
Cok elit kesim varmis ülkede. Sahsen ben inandım . Evde oturamaz onlar. Bos zamanlarinda parti yaparlar,balığa giderler, spor yaparlar...İnsanları durdurmak için daha ne demeleri gerekli bilmiyorum.Ama insanlar yine de yerinde durmuyorEki Görüntüle 2610691
Annen nasıl iyi mi simdi?Mevcutta hamile ve hasta olanlara kolayliklar diliyorum ben de, burda da yazmistim gecen hafta 6 gun hastanede refakatçi olarak kaldim, 2 hafta yatisi olacakti ama direnleri acik, apar topar cikardilar annemi, korona virusu tehlikesi nedeniyle... Boyle bir ortamda ille hamile kalicam diye ugrasmak, buyuk ve tuhaf bir cesaret.
Annen nasıl iyi mi simdi?
Alınan onlemler de ters tepiyor. Insanlar nasil bir araya getirilir ve nasıl kolay bulaştırılira donuyor.İlçeye giriş çıkışlar denetlenmiyor. Sadece şehirlerarası seyahate kısıtlama geldi o da özel araçlarla seyahat edenleri kapsamıyor. Ateş ölçtükleri falan yok. Şehirler arası otobüslere yasak geldi onda da önceden haber verildiği için g,decekler gitmek için son gün otogarlar doldu taştı izdiham görüntüleri var; bir sürü insana bulaştı o kalabalıkta.
En azından hastane ortamindan çıkmasi daha iyi. Ne olur ne olmaz. Allah sifa versin.Ameliyat oncesine gore daha iyi, ama buyuk bir ameliyatti tabi agrilari var, biraz da moral olarak çöktü bu virus meseleleri yuzunden, haksiz da diyemiyorum..
Orada burada sokakta oturan, gezen gençlerden farklari INSAN olmaları. Allah rahmet eylesin. Nur icinde yatsinlar
En azından hastane ortamindan çıkmasi daha iyi. Ne olur ne olmaz. Allah sifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?