ibb danismani da coronadan vefat etmis ama kayitlarda nedeni bos, corona yazmiyor
bildiğim kadarıyla kronik hastalığı olup virüs yüzünden hastalanıp, kronik hastalığı nedeniyle virüse yenik düştüyse ölüm sebebine her ikisi de yazılır. Ne var ki doktorlar Covid 19 olduğunu anlasalar bile, test yapılmadıysa ya da test sonucu henüz kesinleşmemiş ise, kesinleşmeyen bir şey yazılamıyor bu yüzden kayıt altına alınmıyor.Organ yetmezliğini , kalp yetmezligini, solumum yetmezliğini de tetikliyen yine o virus. O yuzden kronik hastaliklari olanlar daha dikkatli olsun diyorlar.
Proseduru bilmiyorum ama bana gore ana neden virustur.
Şöyle söyleyim yüksek tansiyon bir hasta diyelim ki tansiyona bağlı beyin kanaması geçiriyor ve vefat ediyorOrgan yetmezliğini , kalp yetmezligini, solumum yetmezliğini de tetikliyen yine o virus. O yuzden kronik hastaliklari olanlar daha dikkatli olsun diyorlar.
Proseduru bilmiyorum ama bana gore ana neden virustur.
cocuklar var 2 tane onlar neden olmus acaba
iyi niyetle düşünüyorum. Belki ölüm saati itibari ile test sonucu henüz belli olup kayıta geçmediyse yazılmamıştır. O boş olanların bir çoğunu da Covid 19 olarak düşünmeliyiz belki belli değil.ibb danismani da coronadan vefat etmis ama kayitlarda nedeni bos, corona yazmiyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Vefat Bilgisi Sorgulama.pdf
İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Vefat Bilgisi Sorgulama Vefat Tarihi. 28/03/2020. Vefat Bilgileri Adı Soyadı. Baba Adı. Doğum Tarihi. Yaşı. Ölüm Sebebi. İşlem. ABDULLAH BUDAK. ZÜLFİKAR. 01/05/1943. 76. -. Detay. ABDULLAH COŞĞUN. İBRAHİM. 18/07/1945. 74. -. Detay. ABDULMENAF DURGUN. ALİ...www.docdroid.net
önceden covid 19 yazanlari kaldirip bos birakilmis ekside detayli sekilde aratirip yazmislardi başlıktaki yazilari okuyunca ögrendim o yuzden herkes tedirgi olduiyi niyetle düşünüyorum. Belki ölüm saati itibari ile test sonucu henüz belli olup kayıta geçmediyse yazılmamıştır. O boş olanların bir çoğunu da Covid 19 olarak düşünmeliyiz belki belli değil.
Yüksek tansiyona bagli beyin kanaması denmesi gerekmez mi?Şöyle söyleyim yüksek tansiyon bir hasta diyelim ki tansiyona bağlı beyin kanaması geçiriyor ve vefat ediyor
Ölüm nedeni beyin kanamasıdır sebep yüksek tansiyon olsa bile tansiyondan öldü denmez
Siz de böyle yazdiysaniz ben daha takip etmeyeyim burayı.Arkadaşlar konuyla çok ilgili değil ama en aktif topik burası, o nedenle burdan soracağım.
Dolapta üç gün önce pişirdiğim etli nohuttan az bir şey kalmış, unutmuşum.
Tencerenin kapağını açtığımda yemeğin suyu köpüklenmiş gibiydi bir de sanki bir ses geliyordu hafiften.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Yoksa benim sağlam sandığım psikolojim çökmüş de benim mi haberim yok?
Hayal mi gördüm? Moralim bozuk biraz.
Konuyla ilgili de bir şey yazayım ki patron kızmasın, banlanmayayım yok yere.
Evde kendinden deterjanlı, ıslatınca aktifleşen bir kağıt havlu rulosu vardı markasını hatırlamıyorum S.lo olabilir.
Normal kağıt havludan daha kalın.
Ondan 3 yaprak kopartıp ıslattım,
daire giriş kapımızın önüne yaydım,
üzerine de çamaşır suyu püskürttüm.
Günde üç defa çamaşır suyunu tekrarlıyorum kağıt havluyu da her sabah yeniliyorum.
Eşim dersten gelince ayakkabılarını onun üzerinde çıkartıyor.
Burayı okuya okuya sonunda beni de kendinize benzettiniz.
Teşekkür ediyorum...
Not: Bugün karşı komşum da yapmış aynısını.
Ben de onu kendime benzettim.
Coronafobi de yayılıyor hızla.
Bende bilmiyorum prosedürüYüksek tansiyona bagli beyin kanaması denmesi gerekmez mi?
Dediğim gibi prosedürü bilmiyorum.
benim annem şeker ve kalp hastasıydı. Üre ve kreatini biraz yüksekken anjio oldu, ilaçları böbrek süzemedi ve yoğun bakımda diyalize alındı o sırada kalp krizi geçirdi ve kaybettik. Ölüm raporuna "diyabet, Mİ (kalp krizi) ve böbrek yetmezliği" yazıldı. "Niye diyabet yazıldı, annem şeker komasına mı girdi?" diye sorduğumda doktor "Diyabet, hem kalp ve böbrek yetmezliğinin altında yatan sebep, hepsi birbirine bağlı" yanıtımı vermişti bana. Bilmiyorum.Şöyle söyleyim yüksek tansiyon bir hasta diyelim ki tansiyona bağlı beyin kanaması geçiriyor ve vefat ediyor
Ölüm nedeni beyin kanamasıdır sebep yüksek tansiyon olsa bile tansiyondan öldü denmez
Başınız sağ olsunbenim annem şeker ve kalp hastasıydı. Üre ve kreatini biraz yüksekken anjio oldu, ilaçları böbrek süzemedi ve yoğun bakımda diyalize alındı o sırada kalp krizi geçirdi ve kaybettik. Ölüm raporuna "diyabet, Mİ (kalp krizi) ve böbrek yetmezliği" yazıldı. "Niye diyabet yazıldı, annem şeker komasına mı girdi?" diye sorduğumda doktor "Diyabet, hem kalp ve böbrek yetmezliğinin altında yatan sebep, hepsi birbirine bağlı" yanıtımı vermişti bana. Bilmiyorum.
Basın sagolsun gul. Nur icinde yatsın. Allah sana sabir versin.benim annem şeker ve kalp hastasıydı. Üre ve kreatini biraz yüksekken anjio oldu, ilaçları böbrek süzemedi ve yoğun bakımda diyalize alındı o sırada kalp krizi geçirdi ve kaybettik. Ölüm raporuna "diyabet, Mİ (kalp krizi) ve böbrek yetmezliği" yazıldı. "Niye diyabet yazıldı, annem şeker komasına mı girdi?" diye sorduğumda doktor "Diyabet, hem kalp ve böbrek yetmezliğinin altında yatan sebep, hepsi birbirine bağlı" yanıtımı vermişti bana. Bilmiyorum.
rizede karantinaya alinan koylerden birinden olan biri öldü covidten kaç gün sonra karantina çıktı bu olayın öncesinde kim bilir nerelere gitti ayrica gerizekalilar hala fink atmaya devam ediyorTamam köyler karantinaya alındı ama bu insanlar şehire gitmedi mi yani oralarda yayıldı sadece köydekiler neden
Teşekkür ederim, siz dostlar sağolun. 28 sene olacak bu yıl, her şeyin üstesinden geliyor insan, hayat devam ediyor. Şimdi şükür ediyorum ki bu günleri görmedi. Şu an sağ olsaydı çok fena kafayı yerdim ona bir şey olacak diye. Şimdi de eşime bir şey olmasın diye endişeleniyorum. Dün eşime onu dedim. "Sevmenin de bedeli var, beleş sevilmiyor". Şükür etmeliyiz ki seviyoruz, sağlıklarından endişe ettiğimiz sevdiklerimiz var hayatımızda.Başınız sağ olsun
SağolunBasın sagolsun gul. Nur icinde yatsın. Allah sana sabir versin.
Vay vay vay daha neler göreceğiz bakalımibb danismani da coronadan vefat etmis ama kayitlarda nedeni bos, corona yazmiyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Vefat Bilgisi Sorgulama.pdf
İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Vefat Bilgisi Sorgulama Vefat Tarihi. 28/03/2020. Vefat Bilgileri Adı Soyadı. Baba Adı. Doğum Tarihi. Yaşı. Ölüm Sebebi. İşlem. ABDULLAH BUDAK. ZÜLFİKAR. 01/05/1943. 76. -. Detay. ABDULLAH COŞĞUN. İBRAHİM. 18/07/1945. 74. -. Detay. ABDULMENAF DURGUN. ALİ...www.docdroid.net
Yemeği döktüm hemen.
O konularda risk almam hele de böyle bir dönemde.
Mide yıkatmak için gittiğimiz hastaneden dönememe ihtimali var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?