bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Organ yetmezliğini , kalp yetmezligini, solumum yetmezliğini de tetikliyen yine o virus. O yuzden kronik hastaliklari olanlar daha dikkatli olsun diyorlar.

Proseduru bilmiyorum ama bana gore ana neden virustur.
bildiğim kadarıyla kronik hastalığı olup virüs yüzünden hastalanıp, kronik hastalığı nedeniyle virüse yenik düştüyse ölüm sebebine her ikisi de yazılır. Ne var ki doktorlar Covid 19 olduğunu anlasalar bile, test yapılmadıysa ya da test sonucu henüz kesinleşmemiş ise, kesinleşmeyen bir şey yazılamıyor bu yüzden kayıt altına alınmıyor.

Organ yetmezliğini , kalp yetmezligini, solumum yetmezliğini de tetikliyen yine o virus. O yuzden kronik hastaliklari olanlar daha dikkatli olsun diyorlar.

Proseduru bilmiyorum ama bana gore ana neden virustur.
Şöyle söyleyim yüksek tansiyon bir hasta diyelim ki tansiyona bağlı beyin kanaması geçiriyor ve vefat ediyor
Ölüm nedeni beyin kanamasıdır sebep yüksek tansiyon olsa bile tansiyondan öldü denmez

iyi niyetle düşünüyorum. Belki ölüm saati itibari ile test sonucu henüz belli olup kayıta geçmediyse yazılmamıştır. O boş olanların bir çoğunu da Covid 19 olarak düşünmeliyiz belki belli değil.

önceden covid 19 yazanlari kaldirip bos birakilmis ekside detayli sekilde aratirip yazmislardi başlıktaki yazilari okuyunca ögrendim o yuzden herkes tedirgi oldu

Şöyle söyleyim yüksek tansiyon bir hasta diyelim ki tansiyona bağlı beyin kanaması geçiriyor ve vefat ediyor
Ölüm nedeni beyin kanamasıdır sebep yüksek tansiyon olsa bile tansiyondan öldü denmez
Yüksek tansiyona bagli beyin kanaması denmesi gerekmez mi?

Dediğim gibi prosedürü bilmiyorum.

Siz de böyle yazdiysaniz ben daha takip etmeyeyim burayı.
Astoria ve sizin yazdiklariniz rahatlatıyordu oysa.
Kemdim usul devam edeyim en iyisi ben.

Yüksek tansiyona bagli beyin kanaması denmesi gerekmez mi?

Dediğim gibi prosedürü bilmiyorum.
Bende bilmiyorum prosedürü
Dilek tahtalının ölüm nedeni kalp yetmezliği olarak yazılmış sonuçta herkes biliyor ki korona olduğunu sağlık bakanı da doğruladı sonuçta
O yüzden sanırım sadece ölüm nedeni kayıtlara geçiyor

benim annem şeker ve kalp hastasıydı. Üre ve kreatini biraz yüksekken anjio oldu, ilaçları böbrek süzemedi ve yoğun bakımda diyalize alındı o sırada kalp krizi geçirdi ve kaybettik. Ölüm raporuna "diyabet, Mİ (kalp krizi) ve böbrek yetmezliği" yazıldı. "Niye diyabet yazıldı, annem şeker komasına mı girdi?" diye sorduğumda doktor "Diyabet, hem kalp ve böbrek yetmezliğinin altında yatan sebep, hepsi birbirine bağlı" yanıtımı vermişti bana. Bilmiyorum.

Başınız sağ olsun

Basın sagolsun gul. Nur icinde yatsın. Allah sana sabir versin.

Bu konular hassas konular... Derine girmek istemem.

Son düzenleme:
Tamam köyler karantinaya alındı ama bu insanlar şehire gitmedi mi yani oralarda yayıldı sadece köydekiler neden

Eklentiler

• Screenshot_20200330-125524_Samsung Internet.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 81
Tamam köyler karantinaya alındı ama bu insanlar şehire gitmedi mi yani oralarda yayıldı sadece köydekiler neden
rizede karantinaya alinan koylerden birinden olan biri öldü covidten kaç gün sonra karantina çıktı bu olayın öncesinde kim bilir nerelere gitti ayrica gerizekalilar hala fink atmaya devam ediyor

Başınız sağ olsun
Teşekkür ederim, siz dostlar sağolun. 28 sene olacak bu yıl, her şeyin üstesinden geliyor insan, hayat devam ediyor. Şimdi şükür ediyorum ki bu günleri görmedi. Şu an sağ olsaydı çok fena kafayı yerdim ona bir şey olacak diye. Şimdi de eşime bir şey olmasın diye endişeleniyorum. Dün eşime onu dedim. "Sevmenin de bedeli var, beleş sevilmiyor". Şükür etmeliyiz ki seviyoruz, sağlıklarından endişe ettiğimiz sevdiklerimiz var hayatımızda.

Vay vay vay daha neler göreceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…