öyle de geçenlerde de ev partisi yapanları da bu adam paylaşmıştı. Ki gerçekti .Orda bulunanların kendi hesaplarına girip canlı yayınlarını gördüm. Doğru şeyleri de paylaşıyor sonuçta.
Ki öyle olmasa bile insan bir ihtimal veriyor yani. Belki de avrupada vs de oldu bu geçmeyen gripler , ölümler. O zaman açıklayamadıklarından tanısını koyamadılar. Olabilir yani neden olmasın? İnsanoğlu sonuçta herşeyi keşfederek öğrendi. Keşfetmeden önce isim koyamadı ki .
öyle de geçenlerde de ev partisi yapanları da bu adam paylaşmıştı.
Amerika'da her kış sadece "gripal enfeksiyondan" ölen sayısı : 8.000 kişi.
Şu ana kadar Corona'dan ölenlerin sayısı ; 2.490 kişi.
Her sene ölen sayısına bakın(8.000) bu corona yıllardır mı vardı ?
Yeniliyorum dr erol şarlatanın önde gidenidir.
partiyi gösterdi de atomu mu parçaladı ? buna birileri yollamış bu da yayınlamış. Açıklama da kadınlara fahişe demiş az önce okudum. Bu adam yeniden yazıyorum şarlatandır. İşin show tarafında olan bu showdan beslenen şarlatanın tekidir.
Şunu iliştirebilir miyim?Amerika'da her kış sadece "gripal enfeksiyondan" ölen sayısı : 8.000 kişi.
Şu ana kadar Corona'dan ölenlerin sayısı ; 2.490 kişi.
Her sene ölen sayısına bakın(8.000) bu corona yıllardır mı vardı ?
Yeniliyorum dr erol şarlatanın önde gidenidir.
ben olabilecek bir ihtimalden bahsettim kazen bey. Kesindir de demiyorum Adamı da savunmuyorum zaten. Sadece her dediği kesin yanlıştır diyemeyiz demek istedim ben.
Ben yurt dışındayım maalesef alamam ama verdiğiniz bilgi Türkiye de yasayan birçok kişiye faydalı olacak teşekkürlerEyyup sabru sitesinde hergün 10 da satışa açıyor. Bence alacaksınız 1 gün önce üyelik oluşturun sonra saat 10 da alin 1 tane alabiliyorsunuz 1 lt olandan 400 ml den 2 adet, 1 litre 24 tl +10.99 kargo ücreti.
Çalışmak zorunda kalan kısıma ben de bir şey diyemem, çalışmak zorundalar başka türlü geçinemezler ama idari izinli sayılanlar, çalışmayanlar, 65 yaş altındaki emekli kesim evlerinde durmalıydı.
Sokağa çıkma yasağı gelsin dedik, aslında resmî bir yasak yok lakin gayriresmi yasaklama var, her yerde aynıdır sanırım burada zaruri ihtiyaçlar dışında sokağa çıkılmaması gerektiği uyarıları yapılıyor jandarma tarafından olsun, cami hoparlöründen anonslar şeklinde olsun, bazı insanlar birbirini ikaz da ediyor ama uymuyorlar ne yazık ki.
Sokağa çıkınca virüs mü var dedirtiyor mis gibi güneşli güzel bir hava ama var işte ve kendimizi ve birbirimizi korumak için alınan önlemleri kulak ardı edersek daha da yayılacak.
Birde şu var hangi kanser hastası kanserden ölüyor ? Ya kalp yetmezliği, ya solunum yetmezliği... Kanserden ölen kimin ölüm kağıdında Kanser yazdığını gördünüz ?
Yakalanmaya tek çare sosyal mesafe ve hijyen.Biridi sarimsak yiyerek ve limonlu su icerek koronayi yenmis. Inaniyor musunuz bunlara? Simdiden yesek yakalanma riskimiz azalir mi acaba?
Siz de böyle yazdiysaniz ben daha takip etmeyeyim burayı.
Astoria ve sizin yazdiklariniz rahatlatıyordu oysa.
Kemdim usul devam edeyim en iyisi ben.
Tv de uzmanlar buna yayın yapmaya başladı artık.Yani salgın haberlerine sürekli maruz kalmak gereksiz önlemler almaya sebep olabiliyor, ev içi karantina panik atak yaratabiliyor. Sebze meyveyi sabunlu su ile yıkayan görüyorum, korona olmasalar bile zehirlenecekler. Sabun sadece el ve cilt yıkamak içindir sebze meyve yıkamak için değil. Benim de moralim çok yüksek değil aslında eşimden dolayı. Ama mental sağlığı korumaya çalışmak da önemli bu süreçte elbette.
Yıllardır demiyorum. Belki tanısını koyamadılar ? Her hastalık ilk olduğu gün mü açıklanabiliyor ? Yoo .Ne malum diyorum ne zaman çıktığı. Olabilir yani belki daha önceden de vardı . Bu tarz şeyler kesin sınırı belli keskin net tanılı değil ki
Kesinlikle haklısınız tedbir alacağım diye kendilerine daha çok zarar verenlerde varYani salgın haberlerine sürekli maruz kalmak gereksiz önlemler almaya sebep olabiliyor, ev içi karantina panik atak yaratabiliyor. Sebze meyveyi sabunlu su ile yıkayan görüyorum, korona olmasalar bile zehirlenecekler. Sabun sadece el ve cilt yıkamak içindir sebze meyve yıkamak için değil. Benim de moralim çok yüksek değil aslında eşimden dolayı. Ama mental sağlığı korumaya çalışmak da önemli bu süreçte elbette.
Aynen..ben az önce güne baya bir neşeli başlamaya çalışıyordum hani mümkün mertebe ama bir arkadaşımda var corona onunla görüşünce çok kötü oldum. 40 li yaşlarda ve sigara kullanmayan gayette sağlıklı yasayan arkadaşım bile çok zor atlatıyor virüsü. Oksurukten nefes alamıyormuş dün gece bütün vücudu ağrımış birde garip bir uyuşukluk oldu dedi. Acil durum için verilen telefon cevap bile vermiyormuş..bu durumda daha agir durumda olanların evde ölmesi bekleniyor demek ki..keşke gelmeseydim bu ülkeyeYakalanmaya tek çare sosyal mesafe ve hijyen.
Hangi bedende nasıl etki gösterecek meçhul.
Ölüm belgelerinde yazan tanımlar dolduran doktora göre farklılık gösteriyor sanırım, annemin ölüm kağıdında kolon ca yazıyordu, babamınkinde ise akciğer yetmezliği yazıyordu ve ikisininde tanımı doğruydu. Şu an kasıtlı olarak ölüm sebepleri yazılmıyor ise bilemem ama genelde doğru tanıyı yazıyorlar
Biridi sarimsak yiyerek ve limonlu su icerek koronayi yenmis. Inaniyor musunuz bunlara? Simdiden yesek yakalanma riskimiz azalir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?