bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şurada bakarsan en az karamsar kişiydim
Ama duydugum şeylere yalan olabılır deme şansım bile yok

umarım hasarsız geçer
Ben de duyuyorum, esimin isi dolayisiyle. Surekli de risk altindayiz. Ben artik korkmayi, endiselenmeyi biraktim. Su an bagisikligimizi guclendirmenin pesine dustum. Artik gelirse de yenmemiz icin elimden geleni yapiyorum. Kacacak nokta kalmayana kadar tedbiri elden bırakmıyorum ama ben evdeyken esim disarda calismak zorunda. Bu yuzden bazen kacis olmayabilir.

Bu arada bazılarını siyaset bölümünde göz ardı etmiştim , bir ara açmışım, tekrar göz ardı edeyim. Sağolsunlar burada da tam gaz aktifler!

Bende gece uyandigimda bile ilk once telefonu elime aliyorum ama artik erken yatiyorum. En gec 22.00 de yatip sabah 8 de kalkiyoruz. Diger türlü gece 2 3 u buluyor uyumak

3 günde dolapta bozulmaz tabi birden fazla ısıtılmadıysa. İçiniz rahat etmiyorsa yemeyin tabi. Kapıda havlu olayı iyiymiş, ben de almıştım o havludan pek kullanmadım, bu şekilde kullanayım bari.

acaba şuan boşuna mı evlerdeyiz ya
bu olay tam bir muamma zaten bir yandan boyle basitmi sandiniz gecirilse anlardiniz diyorlar bir yandan 7 kisiden 6 si anlamadan korona gecirmistir diyorlar hatta ingiltere icindi sanirim bagisiklik kazanilmismi bilinmeden diye test yapmaya baslayacaklar denmisti bilinmezler silsilesi

acaba şuan boşuna mı evlerdeyiz ya

Sanmiyorum canim ama insallah öyledir. Bizde oglumla bu kıs gecirdik domuz gribi. Doktorumuz h1n1 dedi kanda bakip. Domuz gribinin mutasyona ugramis hali oldugundan ilk ciktigi kadar etkili degilmis. Yani kış gribi+domuz gribi+kus gribinin birlesimi dedi doktorumuz. Belirtiler

Ishal
20 gün süren öksürük
Yüksek ateş
Yogun halsizlik
Baş agrisi (kafam kalkmiyordu)
Vucut eklem agrisi
Burun akintisi (yemyesil)
Yogun balgam
Titreme sıtma gibi.
Bogazlarda faranjit
Ben 36 yasindayim hic böyle birsey yasamamistim. Oglum 3 kutu ben 2 kutu antibiyotik ictik. oglumun atesi 40 lara cikti ilaclarla düsüremedik.

Ben yazın ağustos ayında Fransa’ya gitmiştim orada hastalandım Ağustos’un basından Eylül basına kadar 1 ay yatak dösek yaz güneşinde hastaydım. Hayatımda hiç o kadar uzun hasta olmamıştım. 2 kutu antibiyotik içtim. Çok kötüydü simdi haberlerden sonra acaba diyorum resmen ama Corona olsa yanımdaki kişilere de Bulaşırdı sanırım

sanırım ülkenin yarısı ölmeden anlamayak geri kalan yarısı durumun vehametini..
para kazanmak zorunda kalanlara elim kolum bağlı. ama güya büyük şehirden kaçmak için tatil beldelerine gidenler, köyüne ana babasını ziyarete gidenler aklımın alamadığı bir uçta.

Ya kolonya şişesinin tıpası çıkmış bilmiyorum ne ara,az önce elime azıcık dökeyim dedim şişenin yarısi üstüme döküldü..zaten zor bulmuştum gitti kolonya..gitti gül gibi 80 derece limon kolonyam gitti..
Allah ne büyük hiç kolonya için bu kadar dertlenecegim aklıma gelmezdi. Herşeyin kıymetini bilmek lazimmis

Allah Allah :) hep aynı şekilde ölçüyorum daha önce 36 6 larda çıkıyordu

Tanıdık 10 tane covid var çevremde. Hepsi eve yollanmış vaziyette kötüleşirseler hastaneye gelin denmiş. Bunların yaklaşık 5 tanesi evde ya çalışmıyor emekliler ya da ev kadınları!

Ama eşleri ve çocukları çalışmak zorunda. “Evde kal” demek ekonomik tedbirler olmadan altı boş çağrı. Ev kadını ve eşi çalışıyor işçi, ne yapacaklar, çalışana bulaşan virüs gelip evdekilere de bulaşacak. Verdiğim örneklerden ikisi 60larında oğullarıyla yaşıyorlar! Virüs calışan oğuldan gelmiş bunlara bulaşmış, sonra onlara bakan kronik akciğer hastası gelinlerine de bulaşmış. Acilen önlem almaları lazım.

Bilincli insanlarin cogu evde. Calismak zorunda olanlar haric geri kalanlar gercekten kapasitesi dusuk insanlar. Yani ne desen anlamayacak tipler. Ille bir yakinlari ölecek oyle

Benim önceliğim virüsün HIZLI şekilde yayılmasının önüne geçmek.
Hastane ortamlarının virüsü yaymak açısından hızlı olduğunu bende kabul ediyorum ama öyle bomva vs artık kalmadı.
bombaların yapamadığını gözle görünmeyenlerin yapabildiğini gördük. Top tüfek bomba savaşları geri de kaldı bunu kabullenelim.
Her ne kadar yayılım fazla desek te ben hastane taraftarıyım, en azından techizat olarak hazırlar...

var mı B planı ? bence yok hatta Türkiye'yi bir kenara bırakın dünyada yok

Ya sende mi ya..siteye girince bizi sakin kalmaya ikna eden aklî basında bir üyemiz var neyseki diyordum senide mi kaybettik şimdi?))) Benim bildiğim nohutlar konuşmaz çünkü..bilmediklerim varsa demek))
Şaka bir yana geçende benim bozulan kuru fasulyeden öyle ses çıkıyordu tislayip duruyordu hep. Normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…