Hepsi eve yollanmış vaziyette kötüleşirseler hastaneye gelin denmiş.
Sanmiyorum canim ama insallah öyledir. Bizde oglumla bu kıs gecirdik domuz gribi. Doktorumuz h1n1 dedi kanda bakip. Domuz gribinin mutasyona ugramis hali oldugundan ilk ciktigi kadar etkili degilmis. Yani kış gribi+domuz gribi+kus gribinin birlesimi dedi doktorumuz. Belirtiler
Ishal
20 gün süren öksürük
Yüksek ateş
Yogun halsizlik
Baş agrisi (kafam kalkmiyordu)
Vucut eklem agrisi
Burun akintisi (yemyesil)
Yogun balgam
Titreme sıtma gibi.
Bogazlarda faranjit
Ben 36 yasindayim hic böyle birsey yasamamistim. Oglum 3 kutu ben 2 kutu antibiyotik ictik. oglumun atesi 40 lara cikti ilaclarla düsüremedik.
Hastane ve sağlık calısanı sayısını yükseltmesi lazım zaten. Sadece hepsini toplu yere koyma. O kadar yataklı hastane yapmamak lazım.Benim önceliğim virüsün HIZLI şekilde yayılmasının önüne geçmek.
Hastane ortamlarının virüsü yaymak açısından hızlı olduğunu bende kabul ediyorum ama öyle bomva vs artık kalmadı.
bombaların yapamadığını gözle görünmeyenlerin yapabildiğini gördük. Top tüfek bomba savaşları geri de kaldı bunu kabullenelim.
Her ne kadar yayılım fazla desek te ben hastane taraftarıyım, en azından techizat olarak hazırlar...
var mı B planı ? bence yok hatta Türkiye'yi bir kenara bırakın dünyada yok
acaba şuan boşuna mı evlerdeyiz ya
Aksini söylediğimi nereden çıkarıyorsunuz?doğrusu budur eğer ayakta geçiriyorlar ise hastanede neden yatak işgal edecekler ?
Sağlık kampları yapılsa karantinalı kaçı oraya gider ? açık konuşalım hiç biri !
pek ine yapılmasını bekliyorsunuz ?
Allah yardımcıları olsun hepsinin .Yok hemşire ayrı sayılırız en son siz köye mi gitseniz dedi
Eyyup sabru sitesinde hergün 10 da satışa açıyor. Bence alacaksınız 1 gün önce üyelik oluşturun sonra saat 10 da alin 1 tane alabiliyorsunuz 1 lt olandan 400 ml den 2 adet, 1 litre 24 tl +10.99 kargo ücreti.Ya kolonya şişesinin tıpası çıkmış bilmiyorum ne ara,az önce elime azıcık dökeyim dedim şişenin yarısi üstüme döküldü..zaten zor bulmuştum gitti kolonya..gitti gül gibi 80 derece limon kolonyam gitti..
Allah ne büyük hiç kolonya için bu kadar dertlenecegim aklıma gelmezdi. Herşeyin kıymetini bilmek lazimmis
Eleştirin ama ...
Bizi de site yönetimi olarak bir yenilik yaptığımızda çok eleştiryorlardı çıldırıyordum.
Eleştiri eğer yerine yapıcı bir öneri varsa eleştiridir, aksi takdirde dikkate dahi almam...
O olmadı bu olmadı, şu olmaz bu olmaz ! Yahu birde sen fikrini söyle tamam o olmaz da oluru ne ? Olurunu bilmiyor !
Çalışmak zorunda kalan kısıma ben de bir şey diyemem, çalışmak zorundalar başka türlü geçinemezler ama idari izinli sayılanlar, çalışmayanlar, 65 yaş altındaki emekli kesim evlerinde durmalıydı.sanırım ülkenin yarısı ölmeden anlamayak geri kalan yarısı durumun vehametini..
para kazanmak zorunda kalanlara elim kolum bağlı. ama güya büyük şehirden kaçmak için tatil beldelerine gidenler, köyüne ana babasını ziyarete gidenler aklımın alamadığı bir uçta.
Sizin yapıcı eleştirilerinizi alalım , ortaya yuvarlak laflar edip eleştileri eleştiriyorsunuz. Sizin öneriniz nedir? Beğendikleriniz beğenmedikleriniz nedir?
Hem sizin şahsi olarak eleştirileri dikkate almamanız önemli değil, siyaseti erk ve karar verici konumda değilsiniz. Herkes gibi aklınıza yatanları yazıyorsunuz; bazıları için yazdıklarınız beğeni unsuru olabilir diğerleri için olmaz.
Bu adam şarlatanın önde gideni... Allah aşkına magazin ikonu bir dallamanın mesajını mı dikkate alıyorsunuz ?
Hadi Türkiye'de vardı Avrupa peki ? orada da mı sakladılar ? bulamadılar ? uyudular ?
yapmayın Allah aşkına, böyle geri zekalı herifleri takip edipte adamları adam yerine koymayın.
Bence bir İstanbul'da sokaklar gerçekten boş. Çok seviniyorum bunu gördükçe, gerçekten ciddiye aldılar insanlar bunu burada. Küçük şehirlerde durum nedir var mı yazacak olan arkadaşlar.
Bence bir İstanbul'da sokaklar gerçekten boş. Çok seviniyorum bunu gördükçe, gerçekten ciddiye aldılar insanlar bunu burada. Küçük şehirlerde durum nedir var mı yazacak olan arkadaşlar.
geçmiş olsun canım. Ben de çevremde 1 ay hastalanıp ne antibiotik içerse içsin iyileşemeyenlere şahit oldum bu kış. Hatta görüştüm bile hasta arkadaşımla bana bulaşmadı.
acaba boşu boşuna mı evlerdeyiz şuan eğer öyle ise sonrasında çekeceğimiz sıkıntılardan kimm sorumlu olacak ya
Küçük bir ilçedeyim bi kaç vatandaş dışında burada da durum daha iyiBence bir İstanbul'da sokaklar gerçekten boş. Çok seviniyorum bunu gördükçe, gerçekten ciddiye aldılar insanlar bunu burada. Küçük şehirlerde durum nedir var mı yazacak olan arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?