bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hepsi eve yollanmış vaziyette kötüleşirseler hastaneye gelin denmiş.

doğrusu budur eğer ayakta geçiriyorlar ise hastanede neden yatak işgal edecekler ?

Sağlık kampları yapılsa karantinalı kaçı oraya gider ? açık konuşalım hiç biri !

pek ine yapılmasını bekliyorsunuz ?

Eleştirin ama ...

Bizi de site yönetimi olarak bir yenilik yaptığımızda çok eleştiryorlardı çıldırıyordum.

Eleştiri eğer yerine yapıcı bir öneri varsa eleştiridir, aksi takdirde dikkate dahi almam...

O olmadı bu olmadı, şu olmaz bu olmaz ! Yahu birde sen fikrini söyle tamam o olmaz da oluru ne ? Olurunu bilmiyor !

geçmiş olsun canım. Ben de çevremde 1 ay hastalanıp ne antibiotik içerse içsin iyileşemeyenlere şahit oldum bu kış. Hatta görüştüm bile hasta arkadaşımla bana bulaşmadı.
acaba boşu boşuna mı evlerdeyiz şuan eğer öyle ise sonrasında çekeceğimiz sıkıntılardan kimm sorumlu olacak ya

Hastane ve sağlık calısanı sayısını yükseltmesi lazım zaten. Sadece hepsini toplu yere koyma. O kadar yataklı hastane yapmamak lazım.
Bomba riski hep vardır, yanı başımızda suriye güzel örnek.
Biyolojik silah geliştirmek riskli elde patlama potansiyeli var küreselleşme yüzünden ve dünya ekonomik olarak bu kadar birbirine bağımlı iken. ama da ileride ne olur bilinmez. Ama genetik olarak homojen toplumlar daha riskli ( türkiye bu grupta değil, gökkuşağı gibi buranın genetiği).

İlk aşama bence sokağa çıkma yasağı ve gerekli ekonomik tedbirler ( kira yardımı, elektrik su doğalgaz faturası vs almama ya da öteleme falan flilan) . Bulaşıyı en aza indirecek her tedbir önemli.

acaba şuan boşuna mı evlerdeyiz ya

Bu adam şarlatanın önde gideni... Allah aşkına magazin ikonu bir dallamanın mesajını mı dikkate alıyorsunuz ?

Hadi Türkiye'de vardı Avrupa peki ? orada da mı sakladılar ? bulamadılar ? uyudular ?

yapmayın Allah aşkına, böyle geri zekalı herifleri takip edipte adamları adam yerine koymayın.

Aksini söylediğimi nereden çıkarıyorsunuz?

Eyyup sabru sitesinde hergün 10 da satışa açıyor. Bence alacaksınız 1 gün önce üyelik oluşturun sonra saat 10 da alin 1 tane alabiliyorsunuz 1 lt olandan 400 ml den 2 adet, 1 litre 24 tl +10.99 kargo ücreti.

Sizin yapıcı eleştirilerinizi alalım , ortaya yuvarlak laflar edip eleştileri eleştiriyorsunuz. Sizin öneriniz nedir? Beğendikleriniz beğenmedikleriniz nedir?

Hem sizin şahsi olarak eleştirileri dikkate almamanız önemli değil, siyaseti erk ve karar verici konumda değilsiniz. Herkes gibi aklınıza yatanları yazıyorsunuz; bazıları için yazdıklarınız beğeni unsuru olabilir diğerleri için olmaz.

Çalışmak zorunda kalan kısıma ben de bir şey diyemem, çalışmak zorundalar başka türlü geçinemezler ama idari izinli sayılanlar, çalışmayanlar, 65 yaş altındaki emekli kesim evlerinde durmalıydı.
Sokağa çıkma yasağı gelsin dedik, aslında resmî bir yasak yok lakin gayriresmi yasaklama var, her yerde aynıdır sanırım burada zaruri ihtiyaçlar dışında sokağa çıkılmaması gerektiği uyarıları yapılıyor jandarma tarafından olsun, cami hoparlöründen anonslar şeklinde olsun, bazı insanlar birbirini ikaz da ediyor ama uymuyorlar ne yazık ki.

Sokağa çıkınca virüs mü var dedirtiyor mis gibi güneşli güzel bir hava ama var işte ve kendimizi ve birbirimizi korumak için alınan önlemleri kulak ardı edersek daha da yayılacak.

Sayılarda neye takılmalısınız biliyor musunuz ?

Corona Virus Türkiye Taburcu Sayısı : 105
Corona Virus Türkiye Kayıp Sayısı : 131

buna ! burada sıkıntı ne peki ?

Taburcu sayısı kayıp sayısından az bu esas sizi rahatsız etmeli. Yoksa 100.000 vaka var rakamı değil

Türkiye de olumlu şeyler var biraz da ondan bahsedelim

Çok ciddi yoğun bakım yatağı var. Oran çok yüksek, umarım asla kullanmak zorunda kalmayız. Ama hasta yatak sayımız çok iyi. Umarım mevsim değişimi gerçekten bu virüsü yavaşlatır da korkulan olmaz.

Bence bir İstanbul'da sokaklar gerçekten boş. Çok seviniyorum bunu gördükçe, gerçekten ciddiye aldılar insanlar bunu burada. Küçük şehirlerde durum nedir var mı yazacak olan arkadaşlar.

siz neden üzerinize alındınız ki ? hayırdır ?

böyle alınacaksanız buradan uzaklaşın lütfen, aklıma yatmayanı yazıp alternatif fikir şu olmalı diyorum sizin gibi yandık bittik öldük bomba atarlarsa ölürürüz modunda değilim...

açıkçası sizin eleştirilerinizi üzerime de alınmadım fikirler sizin fikirleriniz benim yazdıklarımı da siz üzerinize alınmayın. bu mesajım hariç çünkü bu sefer mesajınızı alıntıladım.

öyle de geçenlerde de ev partisi yapanları da bu adam paylaşmıştı. Ki gerçekti .Orda bulunanların kendi hesaplarına girip canlı yayınlarını gördüm. Doğru şeyleri de paylaşıyor sonuçta.
Ki öyle olmasa bile insan bir ihtimal veriyor yani. Belki de avrupada vs de oldu bu geçmeyen gripler , ölümler. O zaman açıklayamadıklarından tanısını koyamadılar. Olabilir yani neden olmasın? İnsanoğlu sonuçta herşeyi keşfederek öğrendi. Keşfetmeden önce isim koyamadı ki .

Bence bir İstanbul'da sokaklar gerçekten boş. Çok seviniyorum bunu gördükçe, gerçekten ciddiye aldılar insanlar bunu burada. Küçük şehirlerde durum nedir var mı yazacak olan arkadaşlar.

ben çoook küçücük bir şehirdeyim. Ciddiyet maksimum seviyede diyebilirim.

Ben de oturduğum yer için kaç gündür insanlar bilinçlendi evde oturuyorlar artık demiştim ama, meğer hava kapalı diyeymiş. Bugün güneş çıktı yine sokak çocuk dolu, insan dolu. İstanbuldayım ben de.

Bu arada oğlum 25 ocakta disardaydik çocuk iyidi, markte uğradık oğlum başını koyacak yer bulamıyor basim agriyor,diyor gözleri birden kızardı eve geldik ates 38.8 -39 a cikti. Biz ates düşürücü verdik ,öksürüyorda halsiz yürürken zorlanıyor. 2 gün hafta sonuydu bekledik cocuk doktoru yoktu çünkü acillerde, 2 gun atesi tam düşüremedik hep atlet kulotla kalmasına ragmen 38.6-38.8 di ,ilacla en fazla 1 saat düşüyordu. 27 ocakta götürdük , cigerlerine inmis bronşit gibi dedi ama öncesinde belirti yoktu. Hasteneye yatis verdi, domuz gribi testi yaptı ama oysa bile cok çabuk cigere inmiş dedi. Akcger röntgeni cekildi. Domuz gribi negatif cikti , serum verildi, her ihtimale karsi domuz gribinde kullanilan ilaca baslandi. Cok fazla serum , hava tedavisi uygulandi. Ertesi gün ciktik cunku hastanede zaten yer yoktu ozel hastane daha iyi denildi.havayi evde verdik ,5 gun sonra kontrole gittiğinde iyi dedi. Simdi herkes coranaydi belki diyor ama bize geçmedi. En azindan hadi bize geçmedi tedavi eden doktor, hemşire kimseye gecmedi. Kan alınırken 45 dk mücadele etti aldırmamak icin ağladi, bağırdı ağızından tükürükler çıkmıştır. Sadece hersey birden oldu.ne burun akıntısı oldu ne bisey öksürükte balgam seside yoktu ama ciğerilerinden gelen ses iyi değilmiş. Simdi siteye girip taniya bakmak istiyoruz ama giris olmuyor

Varsin bosuna evde durmus olalim tedbirden cana zarar gelmez. Hem oyle bir sey olsa tüm dünya ekonomik anlamda zor durumda. Hemde ozamanda günde 800 900 kisi ölurdü

Küçük bir ilçedeyim bi kaç vatandaş dışında burada da durum daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…