bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Peki, bilmemiz neyi değiştirir?
Velev ki şubatta geldi, sonuçta evinde kendi kendine ölen biliyor muyuz, hayır.
Varsa bile bizi etkiler mi, hayır.
Martın ortasından beri hepimiz çok dikkat ediyoruz ve habersiz kapmış olsaydık, şuan çıkardı.
Çıkmadığına göre önleme devam.
Sayılarla işimiz yok, 1 vaka ve 1 ölüm olduktan sonra hiçbir şey değerli değil.
Korunacağız, bu kadar.

bana göre bu süreçte tabiri caizse kefeni yırtanlar bağışıklığı sağlam olanlar ve geç yakalananlar yani tedbirli olanlar olacak.
açıkçası ben ara ara yemek düzenini çok bozan biriydim. salgın haberi gelince bir uyanma oldu, ocaktan beri olabildiğince dikkat ediyorum.
ülkece evde yemek pişirme kültürü, sebze ve meyve alışkanlığımızın olması bence de bizi kurtaracak şeylerden.
şimdi bile sağlıklı beslenmeye geçmek bence birşeydir. bu konuda da insanların en az hijyen kadar bilinçlendirilmesi önemli bence.
elbette yemek yerleri eve sipariş düzeni ile devam etsin, onlar da para kazansın ama buna güvenip sürekli fast food a yönelmekte en nihayetinde zarar verecektir.

Sadece ihtimalden bahsettim

Arkadaşım, bilemeyiz cevabını, biz yine evde kalalım. Başka türlü bu bela bitmez.

Bence de. Bu bir de nihat dogan akilsizi

Bazı ülkeler hazır gıda ve fast food yüzünden obeziteyle mücadele ediyor biliyorsunuz, hiçbiri sağlıklı değil, ara ara tüketilebilir ama devamlı tüketim hem obezite, hem diyabet, kolestrol vb sıkıntılara yol açıyor, ki bilirsiniz doktorlar kadınlara kemik erimesi, menopoz sonrası bazı sağlık sorunları yaşamamaları için bir beslenme planına da uymaları gerektiğini söylerler, kalp hastasıysanız uymanız gereken bir diyet var, diyabetseniz keza öyle.
Kişisel hijyen, uyku düzeni, sağlıklı ve dengeli beslenme, doğal gıda tüketimine azami özen, spor zaten ister sağlıklı olun ister basit bir sağlık sorunu yaşayın bize tavsiye edilen şeylerdir.

AMBALAJA GİRMİŞ, plastik veya cam hiç farketmez hiç bir ürün tüketilmemelidir.

Ne obezite için, ne tip 2 diyabet ne de başka beslenme sebepli rahatsızlıklar için.

AMBALAJA giren ürünün bakın altını çiziyorum CAM DAHİ OLSA bu ambalaj, asla tüketilmemesi taraftarıyım.

Cam kavanozda aldığınız salçanın teneke de satılan salçadan daha sağlıklı olduğunu mu düşüyorsunuz ? ASLA

Mesajı browni kurabiyeyi fırına sürmenin akabinde okuyorum ve kek tariflerine bakacağım

Bundan şu sonuç çıkmasın ; Evde salça yaptım bunu Cam kavanoza koydum bu sağlıksızdır !

hayır kendi yaptığınız ürünler için demiyorum.

hazır aldığınız ürünlerden bahsediyorum.

Biri de benım eşim

o da ayrı bir mal !

bizde mal diye sığıra denir : )

Ben nihat dogani sürekli sansasyonel aciklamalarda görüyorum. Onun disinda kimdir ?nedir ?ne işe yarar ? bu ülke icin ne yapmistir ? hic aklim almiyor. Birde her durumda bir fikri var. sanırsın bilim adamı . Birde bagira bagira konusmuyormu kollarini açarak
A) doktor
B) avukat
C) siyasetçi
D) bilim adami
E)HİÇ BİRİ ************

inanilir gibi degil..

Neresi değil anlamadım ben.
Söylediklerinin birçoğu zaten yazılıp söyleniyordu dünyada.Rusya,Çin,AB'nin yıkılacak olması,ABD'nin güç kaybetmesi,dengelerin değişeceği zaten çok açık değil miydi ? Bu dengeler değişirken bize bir şey olmayacak mı sandık,belki salgın değil ama ekonominin değişeceği belli zaten,bu Çin olmaz başkası olur,ABD karşısına rakip çıkarmamak için her şeyi deniyor şu an.

Hazır gıda sanayi bizi kesecek ama doğru söylüyorsun cam, plastik, karton vs vs hazır gıda içinde mutlaka koruyucu maddeler oluyor o yüzden ambalajın önemi yok.
Bizde ev yapımı salça var, hazır salçayla arasında dağlar kadar fark, keza zeytinyağ candır tabii o da sizler gibi kendi zeytininden üretip tüketilebilen bir zeytinyağına sahipseniz.

f ) mazlumların, ezilenlerin sözcüsü
g ) Seda Sayanın eski aşkı
h ) din adamı
i ) sörvayvır nihat
j ) son 5 seçeneğin hepsi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…