- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.636
- 548
- 40
inanilir gibi degil..
Tabiki de virüs. Sonucta virus bulasmasa ölmeyecek daha. Baska türlü lanse etmek cok ayip, resmen kandirmacaOrgan yetmezliğini , kalp yetmezligini, solumum yetmezliğini de tetikliyen yine o virus. O yuzden kronik hastaliklari olanlar daha dikkatli olsun diyorlar.
Proseduru bilmiyorum ama bana gore ana neden virustur.
Allah sağlığınızı daim etsin. Bir şey merak ettim, nefes testi nasıl oluyor?El yıkamayı akıl edebilen bir sistem, kendisine zarar veren bu asparagas haberleri de süzgecinden geçirebilir diye düşünüyorum.
Ve gerçekten en önemlisi psikoloji.
Dün söylemiştim bizim tecrit konumuzda
Gerçekten hastayım, deli gibi öksürüyorum, ağrılarım var.
Birkaç dakika kadar ‘acaba’ mı dedim, online sitesine girdim testi yaptım, çok çok düşük dedi, nefes testi uyguladım kendime ciğer kapasitemi ölçtüm ve hayır, korona olması muhtemel değil, hayatıma devam ettim.
Sistem güzel işliyor, akılla kullanmasını bilene.
eczanede bitmiş C vitaminleri.ingiltere covid hastalarına günde 1000 mg c vitamini uygulayarak başarı elde etti. tedavinin %100ü olamaz ama bağışıklığı güçlendirerek destekleyici olabilir.
eczanede bitmiş C vitaminleri.
Astrolog musunuznickim sebebiyle yanıt vericem :)
anlattıkları senelerdir astrologların kendi bakış açılarıyla, sosyal bilimcilerin kendi bakış açılarıyla anlattıkları çok beklenen şeyler.
jüpiter-satürn kavuşumu kova burcunda olduğunda hava mutasyonu denen yeni bir dönem başlayacak ki bu dönem önümüzdeki yaklaşık 200 yılın nasıl olacağını gösterecek.
kova insanlık için birşeyler yapmak ve özgürleşmek anlamına geldiğinden tam da bugünlerde konuştuğumuz gibi kapitalist düzen yıkılıp yerine insan odaklı daha farklı bir sistem gelecek.
yazdım mı durmam, ben susayım :)
elbette astrolojiye inanmıyor da olabilirsiniz, sadece kendi adıma astrolojik açıdan beklenenlerle olanların örtüştüğünü belirtmek istedim..
Astrolog musunuz
Bu sene ile ilgili ongorunuz var mıdır çok merak ettimadayı diyelim. eğitimlerim devam ediyor. henüz sertifikamı almadım.
Ama aslında şimdi şu an sağlıklı düşünmeye ihtiyacımız var, silkelenmek lazım, uyanıyoruz covid uyuyoruz covid, akılları dağıtıp tamam salgın var ama önlemimi aldım deyip moralimizi düzeltecek bir şeyler yapmalıyız, herkesin kafasını dağıtıp kendini iyi hissettiği bir şeyler vardır.
Bu sene ile ilgili ongorunuz var mıdır çok merak ettim
Geberdim yorumuna abeybu da birinci sınıf şarlatan !
Amerikanın haritada yıldızlarına bakmış !
şimdi bir çoğunuz bana kızacak ama ülkerlerin falına mı bakılır ?
yapmayın Allah aşkına
Astronomi bir bilimdir, astroloji ise şarlatanlıktır.
bukişiselfikrimdir.net
neymiş neymiş ? jupiter, uranüs, mars oğlağın üzerindeymiş ! bu da amerikayı etkilecekmiş.
Ama aslında şimdi şu an sağlıklı düşünmeye ihtiyacımız var, silkelenmek lazım, uyanıyoruz covid uyuyoruz covid, akılları dağıtıp tamam salgın var ama önlemimi aldım deyip moralimizi düzeltecek bir şeyler yapmalıyız, herkesin kafasını dağıtıp kendini iyi hissettiği bir şeyler vardır.
Hapi yuttunuzDinçeri sıkı takip ederim ben. Bu sene de oğlakların yılı olacak diyordu bende oğlağım . Oğlakların yılı böyleyse
TV den biri böyle açıklamalar yaptığında eşim ya kasedi çıkar ya dizisi der...sırf gündeme gelmek için yapıyorlar. Bu konuda ne dediğini okumadım bile, zaman kaybı olarak görüyorum çünkü. Ben magazin yıldızlarını bırakalı çok oldu, gereksiz gündem işgali... Ee ama haberciler de haber gerek ama dimi :)Ben nihat dogani sürekli sansasyonel aciklamalarda görüyorum. Onun disinda kimdir ?nedir ?ne işe yarar ? bu ülke icin ne yapmistir ? hic aklim almiyor. Birde her durumda bir fikri var. sanırsın bilim adamı . Birde bagira bagira konusmuyormu kollarini açarak
A) doktor
B) avukat
C) siyasetçi
D) bilim adami
E)HİÇ BİRİ ************
Hem diyafram hem göğüs nefesini alıp, 10 20 saniye tutup, yavaş yavaş vererek, birkaç tekrar yapıyorum.Allah sağlığınızı daim etsin. Bir şey merak ettim, nefes testi nasıl oluyor?
Buldum varmış PDF i : İnsanın anlam arayışı ( 167 Sayfa )Aynen , su anda gulmeye ihtiyacimiz var.Arada mizah da gerek .Menemene gelirsek :) valahi luks bir kahvalti cesidi oldu artik .Ancak pazar gunleri kendimizi odullendirebiliriz .
Onerdiginiz kitabi da okumaya calisacagim pdf si varsa . Bu bos zamanlarda en cok severek yapilan kitap okumak zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?