bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
inanilir gibi degil..

nickim sebebiyle yanıt vericem :)
anlattıkları senelerdir astrologların kendi bakış açılarıyla, sosyal bilimcilerin kendi bakış açılarıyla anlattıkları çok beklenen şeyler.
jüpiter-satürn kavuşumu kova burcunda olduğunda hava mutasyonu denen yeni bir dönem başlayacak ki bu dönem önümüzdeki yaklaşık 200 yılın nasıl olacağını gösterecek.
kova insanlık için birşeyler yapmak ve özgürleşmek anlamına geldiğinden tam da bugünlerde konuştuğumuz gibi kapitalist düzen yıkılıp yerine insan odaklı daha farklı bir sistem gelecek.

yazdım mı durmam, ben susayım :)

elbette astrolojiye inanmıyor da olabilirsiniz, sadece kendi adıma astrolojik açıdan beklenenlerle olanların örtüştüğünü belirtmek istedim..

Organ yetmezliğini , kalp yetmezligini, solumum yetmezliğini de tetikliyen yine o virus. O yuzden kronik hastaliklari olanlar daha dikkatli olsun diyorlar.

Proseduru bilmiyorum ama bana gore ana neden virustur.
Tabiki de virüs. Sonucta virus bulasmasa ölmeyecek daha. Baska türlü lanse etmek cok ayip, resmen kandirmaca

Allah sağlığınızı daim etsin. Bir şey merak ettim, nefes testi nasıl oluyor?

Astrolog musunuz

eczanede bitmiş C vitaminleri.

Tövbe. Ben 15 gun once ciktigimda almistim ogluma. Demir ilaciyla veriyordum. 2 seferlik kaldi. Ama suda eriten var ogluma yeter. Biz multivitamin kullaniyoruz esimle onun icinde var yeter herhalde

Valla biz ailecek evde olmayı seven insanlarız. Eşim de ben de evde daha mutluyuz o yüzden bu karantina bizi çok kötü etkilemedi. Bütün gün oturup salgından da bahsetmiyoruz. Eşim zaten panik biri o yüzden hiç okuyup kendisini strese sokmuyor. Öğrenmek istediklerini bana soruyor ben onun için araştırıyorum internet yalan yanlış haber dolu, iyice paniğe sürüklenmemek için takip etmiyor. Bence herkes kendisini neyin rahatlattığını bilmeli ona göre davranmalı

Geberdim yorumuna abey herkes soruyo instada nolcak diye

aslında tam da iş koşturmasından okunamayan kitapları okuma, izlenemeyen filmleri izleme, belki evdeki kıyafetleri günü geldiğinde ihtiyaç sahiplerine vermek için ayıklama zamanı.

TV den biri böyle açıklamalar yaptığında eşim ya kasedi çıkar ya dizisi der...sırf gündeme gelmek için yapıyorlar. Bu konuda ne dediğini okumadım bile, zaman kaybı olarak görüyorum çünkü. Ben magazin yıldızlarını bırakalı çok oldu, gereksiz gündem işgali... Ee ama haberciler de haber gerek ama dimi :)

Allah sağlığınızı daim etsin. Bir şey merak ettim, nefes testi nasıl oluyor?
Hem diyafram hem göğüs nefesini alıp, 10 20 saniye tutup, yavaş yavaş vererek, birkaç tekrar yapıyorum.
Hava verdiğimde soluğum kesilir, hemen hızlı hızlı alma ihtiyacı duyarsam ciğerlerimde bir sıkıntı olduğunu gösterir.
Yılın yarısını bronşit geçirdiğim için, böyle bir yöntem bulmuştum, kapasite ölçüyorum
Gerçekten birçok ciğere inen hastalıklarda söylediğim şeyi yapamaz, sanki koşmuşcanına nefes ihtiyacı duyarsınız.
Allah hepimize sağlık versin

Buldum varmış PDF i : İnsanın anlam arayışı ( 167 Sayfa )
Ancak uyarmam lazım, hiç iç açıcı bir kitap değil, oldukça ağır, insan darma duman oluyor okurken ama benim hayata bakış açımı tümden değiştirdi, müthiş bir kitap.

Ya ben aldığımız paketli gidalari disi paketliyse camair sulu suyla siliyorum balkonda sonra orda bekletiyorum birkac gun bir kovaya çamaşır suyuyla su yapıyorum her yaptigimda bezi yıkıyorum acaba o su tek kullanimlik mi olmalı yani ayni suyla birkac sey siliyorum bez yıkayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…