- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Ya ben de şaşırdım ne yapacağımı. Ben de salatalığı kolonya ile sildim, dedim "ne yapıyorum ben?" sonra kabuğunu soydum ama. Şimdi bu meyve ve sebzeleri ne yapacağız? açıkta satılıyorlar, insanlar mıncıklıyor. Migrosta vs bunlar hazır poşetlenmiş halde satılıyor ama onları da poşete birileri koyuyor, eldivenli mutlaka ama nereden bileceğiz burnunu mu elledi, enfekte mi o kişi? Ben sabunlu su ile yıkayıp sonra iyice duruluyorum ama ne yapacağız başka biz bunları? sadece duru su ile yıkamak yeter mi? Virüs suda yaşıyor mu? aklımda deli sorular.Bugün burada okudum sanırım aldığı elmayı kolonya ile yıkayan birini...
Av. dr bilim insanı siyasetçi nihat doğan , adam her yerde maşAllah diyelim de nazarimiz değmesinBen nihat dogani sürekli sansasyonel aciklamalarda görüyorum. Onun disinda kimdir ?nedir ?ne işe yarar ? bu ülke icin ne yapmistir ? hic aklim almiyor. Birde her durumda bir fikri var. sanırsın bilim adamı . Birde bagira bagira konusmuyormu kollarini açarak
A) doktor
B) avukat
C) siyasetçi
D) bilim adami
E)HİÇ BİRİ ************
f ) mazlumların, ezilenlerin sözcüsü
g ) Seda Sayanın eski aşkı
h ) din adamı
i ) sörvayvır nihat
j ) son 5 seçeneğin hepsi : )
Ben nihat dogani sürekli sansasyonel aciklamalarda görüyorum. Onun disinda kimdir ?nedir ?ne işe yarar ? bu ülke icin ne yapmistir ? hic aklim almiyor. Birde her durumda bir fikri var. sanırsın bilim adamı . Birde bagira bagira konusmuyormu kollarini açarak
A) doktor
B) avukat
C) siyasetçi
D) bilim adami
E)HİÇ BİRİ ************
Kimseye tanımadan yani şahsen tanımadan önyargılı olmam ama bahsi geçen bu şahıs ve Dr. Erolf ) mazlumların, ezilenlerin sözcüsü
g ) Seda Sayanın eski aşkı
h ) din adamı
i ) sörvayvır nihat
j ) son 5 seçeneğin hepsi : )
Dünya bir şey yapamıyor bayildigimiz batının acizligini gördük kayıp sayıları ortada bakanın beceriksizligiyle ilgisi ne ya da bakan becereksiz mi, bunlar yalan dolan mi çok gereksiz soylemler bunlar stresten yazdiginizi düşünüyorum. İmkanlar dogrultusunda bunlar yaşanıyor Bakan ne desin neyin garantisini versin .Haberler ölenler kalanlar, tartışmalar, tutarsız bilgiler... artık dinlemiyorum hiç birini, başlarda çok samimi ve becerikli bulduğum sağlık bakanı ve bilim kurulu da güvenimi yitirdi, her şey yalan dolan, Allah’a emanetiz, dua topiği falan açmak lazım, elde duadan başka bir şey yok
Hazır gıda sanayi bizi kesecek ama doğru söylüyorsun cam, plastik, karton vs vs hazır gıda içinde mutlaka koruyucu maddeler oluyor o yüzden ambalajın önemi yok.
Bizde ev yapımı salça var, hazır salçayla arasında dağlar kadar fark, keza zeytinyağ candır tabii o da sizler gibi kendi zeytininden üretip tüketilebilen bir zeytinyağına sahipseniz.
inanilir gibi degil..
Ay millet kafayi yedi kaçmış mi oldular getirdiler mi? Bence bunada yasak olsaydi burda rahatca gezecekler sanirimTekirdagdaki arkadaslar cok dikkatli olsun. Istanbul tekirdag yolu tamamen kapanmis milimle ilerliyor araçlar .insanlar yazliklara akin ediyormus.
Ya ben de şaşırdım ne yapacağımı. Ben de salatalığı kolonya ile sildim, dedim "ne yapıyorum ben?" sonra kabuğunu soydum ama. Şimdi bu meyve ve sebzeleri ne yapacağız? açıkta satılıyorlar, insanlar mıncıklıyor. Migrosta vs bunlar hazır poşetlenmiş halde satılıyor ama onları da poşete birileri koyuyor, eldivenli mutlaka ama nereden bileceğiz burnunu mu elledi, enfekte mi o kişi? Ben sabunlu su ile yıkayıp sonra iyice duruluyorum ama ne yapacağız başka biz bunları? sadece duru su ile yıkamak yeter mi? Virüs suda yaşıyor mu? aklımda deli sorular.
Ev yapımı salçayı tadınca zaten diğerleri neymiş ki diyorsunuz:))) Doğal gıda bulmakta zorlanmıyoruz şanslıyız çok şükür, zaten buralarda her yer tarla zeytinlik inek koyun keçi sütü bulmak çok kolay, daha önce de paketli ürünleri pek tüketmezdik, gazlı içecekmiş, fast foodmuş evden içeri girmez, meyve çaylarını dahi evde kendimiz yapıyoruz, elden geldiğince işte hamur işidir vb mideye indirdiğimizde oluyor ama o kadar da olsun artık diyoruzBende bu yil evde yaptim salcami . Bizim marketten aldigimiz salca degil.icinde domates olan bulamacmis inanki.sadece renk veriyor. Zeytinyaginida ayvaliktan bir tanidiktan aliyorum. Ben herseyin yöreselini yerinden aliyorum. Allahtan her yöreden tanidik var.
NeymisGüzel haberler de geliyor biraz da bunlara odaklanalım
Ev yapımı salçayı tadınca zaten diğerleri neymiş ki diyorsunuz:))) Doğal gıda bulmakta zorlanmıyoruz şanslıyız çok şükür, zaten buralarda her yer tarla zeytinlik inek koyun keçi sütü bulmak çok kolay, daha önce de paketli ürünleri pek tüketmezdik, gazlı içecekmiş, fast foodmuş evden içeri girmez, meyve çaylarını dahi evde kendimiz yapıyoruz, elden geldiğince işte hamur işidir vb mideye indirdiğimizde oluyor ama o kadar da olsun artık diyoruz
Ş.k market 'cepteş.k' uygulaması ile online ödemeli- adrese teslim alışveriş başlatmış Arkadaşlar, bilginize.
Migr.s sanal market ve g.t.r kullanıyordum buna da bir bakayım diye AppStore'dan indirdim.
Yarildim gülmektenNohut gaz üreten bir gıda olduğu için bozulmaya yüz tuttuğundan o hale gelmiş olabilir.Endişelenmeyin henüz o kadar delirmedik tabi ki şimdilik dolabı açtığınızda makarna size merhaba derse endişelenmeye başlayabiliriz
Ay millet kafayi yedi kaçmış mi oldular getirdiler mi? Bence bunada yasak olsaydi burda rahatca gezecekler sanirim
Oleblrdn ya kolonya icmek yemek oldurur ya napiyorsunuz Allah askinaaYa ben de şaşırdım ne yapacağımı. Ben de salatalığı kolonya ile sildim, dedim "ne yapıyorum ben?" sonra kabuğunu soydum ama. Şimdi bu meyve ve sebzeleri ne yapacağız? açıkta satılıyorlar, insanlar mıncıklıyor. Migrosta vs bunlar hazır poşetlenmiş halde satılıyor ama onları da poşete birileri koyuyor, eldivenli mutlaka ama nereden bileceğiz burnunu mu elledi, enfekte mi o kişi? Ben sabunlu su ile yıkayıp sonra iyice duruluyorum ama ne yapacağız başka biz bunları? sadece duru su ile yıkamak yeter mi? Virüs suda yaşıyor mu? aklımda deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?