bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tekirdagdaki arkadaslar cok dikkatli olsun. Istanbul tekirdag yolu tamamen kapanmis milimle ilerliyor araçlar .insanlar yazliklara akin ediyormus.

Bugün burada okudum sanırım aldığı elmayı kolonya ile yıkayan birini...
Ya ben de şaşırdım ne yapacağımı. Ben de salatalığı kolonya ile sildim, dedim "ne yapıyorum ben?" sonra kabuğunu soydum ama. Şimdi bu meyve ve sebzeleri ne yapacağız? açıkta satılıyorlar, insanlar mıncıklıyor. Migrosta vs bunlar hazır poşetlenmiş halde satılıyor ama onları da poşete birileri koyuyor, eldivenli mutlaka ama nereden bileceğiz burnunu mu elledi, enfekte mi o kişi? Ben sabunlu su ile yıkayıp sonra iyice duruluyorum ama ne yapacağız başka biz bunları? sadece duru su ile yıkamak yeter mi? Virüs suda yaşıyor mu? aklımda deli sorular.

Av. dr bilim insanı siyasetçi nihat doğan , adam her yerde maşAllah diyelim de nazarimiz değmesin

f ) mazlumların, ezilenlerin sözcüsü
g ) Seda Sayanın eski aşkı
h ) din adamı
i ) sörvayvır nihat
j ) son 5 seçeneğin hepsi : )

Ya bir ara tv ye cıkıp seda sayana ; o benim kadinim. Erkekligin kitabinda bir erkek kadinina kısa etek giydirmez diye cikmisti. Resmen felc gelmisti bana

f ) mazlumların, ezilenlerin sözcüsü
g ) Seda Sayanın eski aşkı
h ) din adamı
i ) sörvayvır nihat
j ) son 5 seçeneğin hepsi : )
Kimseye tanımadan yani şahsen tanımadan önyargılı olmam ama bahsi geçen bu şahıs ve Dr. Erol
Nihat efendi Özgecan paylaşımıyla gıcık etti, Dr. Erol'da gevşek halleriyle. Bakın adam demiyorum İnsan dediğin azıcık ne dediğini nasıl konuştuğunu bilecek, ağzını yaya yaya konuşmayacak

Dünya bir şey yapamıyor bayildigimiz batının acizligini gördük kayıp sayıları ortada bakanın beceriksizligiyle ilgisi ne ya da bakan becereksiz mi, bunlar yalan dolan mi çok gereksiz soylemler bunlar stresten yazdiginizi düşünüyorum. İmkanlar dogrultusunda bunlar yaşanıyor Bakan ne desin neyin garantisini versin .

Bende bu yil evde yaptim salcami . Bizim marketten aldigimiz salca degil.icinde domates olan bulamacmis inanki.sadece renk veriyor. Zeytinyaginida ayvaliktan bir tanidiktan aliyorum. Ben herseyin yöreselini yerinden aliyorum. Allahtan her yöreden tanidik var.

inanilir gibi degil..

bu da birinci sınıf şarlatan !

Amerikanın haritada yıldızlarına bakmış !

şimdi bir çoğunuz bana kızacak ama ülkerlerin falına mı bakılır ?

yapmayın Allah aşkına

Astronomi bir bilimdir, astroloji ise şarlatanlıktır.

bukişiselfikrimdir.net

neymiş neymiş ? jupiter, uranüs, mars oğlağın üzerindeymiş ! bu da amerikayı etkilecekmiş.

Tekirdagdaki arkadaslar cok dikkatli olsun. Istanbul tekirdag yolu tamamen kapanmis milimle ilerliyor araçlar .insanlar yazliklara akin ediyormus.
Ay millet kafayi yedi kaçmış mi oldular getirdiler mi? Bence bunada yasak olsaydi burda rahatca gezecekler sanirim

Biz alışverişi yapıp sebzeleri eve getirip, sirkeli suda bekletip sonra güzelce yıkayıp öyle tüketiyoruz. Bu süreçte elimizi yıkamadan yüzümüze asla götürmüyoruz, paketli gıdaları ben balkona koyuyorum hava zaten serin, lazım olanları sirkeli sudan geçirip kullanıyorum diğerlerini bekletmiş oluyorum zaten. Yani bütün bu aşamalardan sonra virüs ısrarla ölmeyip vücudumuza girmeye karar verirse ben ona birşey diyemem, hoşgeldin tebrik ediyorum diyebilirim ancak başka çaremiz yok çünkü. Çok tehlikeli kolonyayı saf alkolü gıda maddelerinin temizliğinde kullanmak coronadan olmazsa bunlardan başımıza gelecek olan gelir.

Ev yapımı salçayı tadınca zaten diğerleri neymiş ki diyorsunuz:))) Doğal gıda bulmakta zorlanmıyoruz şanslıyız çok şükür, zaten buralarda her yer tarla zeytinlik inek koyun keçi sütü bulmak çok kolay, daha önce de paketli ürünleri pek tüketmezdik, gazlı içecekmiş, fast foodmuş evden içeri girmez, meyve çaylarını dahi evde kendimiz yapıyoruz, elden geldiğince işte hamur işidir vb mideye indirdiğimizde oluyor ama o kadar da olsun artık diyoruz

Izmirli arkadaslar varmi. Tövbe yarabbi. Konak meydanlari dolu. Millet güvercinlere yem atiyor. Bebek arabalariyla geziyorlar. Ben izmir halkini diger sehirlere göre bilincli sanirdim . kör cahil bu sokaktakiler. Insallah kurallara uyan hemserilerinin gunahina girmezler. Adamlar ellerini arkaya baglamis agizlarinda sakiz carsi gezmesi yapiyorlar. Eger izmir bu konuda patlama yasarsa hic şasmam.

Bende ayniyim paketli gida cok cok nadir aliyorum. Oglum 1 paket cikolatayi bitiremez. Insanlar bu ne bicim cocuk der. Bizde kuru fasulyemize kadar kendimiz yapariz. Bu karantinadan yeme icme olarak etkilenmedim o yüzden. Sadece sütcümüz gelmiyor kutu süt aldim oglum insallah icer.

Ş.k market 'cepteş.k' uygulaması ile online ödemeli- adrese teslim alışveriş başlatmış Arkadaşlar, bilginize.
Migr.s sanal market ve g.t.r kullanıyordum buna da bir bakayım diye AppStore'dan indirdim.

Aaa insallah burdada olur. Cok guzel bir haber

Cumhurbaşkanı toplantıdan sonra ulusa sesleniş yapacakmış ne anlatacak acaba

Oleblrdn ya kolonya icmek yemek oldurur ya napiyorsunuz Allah askinaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…