Teşekkür ederim. Cesaretimi toplayınca deneyeceğim :)Hem diyafram hem göğüs nefesini alıp, 10 20 saniye tutup, yavaş yavaş vererek, birkaç tekrar yapıyorum.
Hava verdiğimde soluğum kesilir, hemen hızlı hızlı alma ihtiyacı duyarsam ciğerlerimde bir sıkıntı olduğunu gösterir.
Yılın yarısını bronşit geçirdiğim için, böyle bir yöntem bulmuştum, kapasite ölçüyorum
Gerçekten birçok ciğere inen hastalıklarda söylediğim şeyi yapamaz, sanki koşmuşcanına nefes ihtiyacı duyarsınız.
Allah hepimize sağlık versin
Bence hep beraber leslie ye başlayalım. Walk Walk Walk... Yoksa göbek alıp başını gidecek, yeşil çay, tarçınlı limonlu su kesmiyor zira...
Ya ben aldığımız paketli gidalari disi paketliyse camair sulu suyla siliyorum balkonda sonra orda bekletiyorum birkac gun bir kovaya çamaşır suyuyla su yapıyorum her yaptigimda bezi yıkıyorum acaba o su tek kullanimlik mi olmalı yani ayni suyla birkac sey siliyorum bez yıkayarak
Bende tam tersi olur diye umut ediyordumikinci yarısı ilk yarısından daha kötü olacak malesef
Bende tam tersi olur diye umut ediyordumBi sorum daha olacak 3. Dünya savaşı çıkacak mı sizce bu yıl ikinci yarısında neler olacak bu hastalıktan tamamen kurtulacak miyiz? Çok sordum kusura bakmayın Fatih Altaylı nin programını biraz izledim ama ikinci yarısı ile ilgili çok şey söylemediler
Ya ben dışlarını siliyorum ama sizde ayni suyu mu kullanıyorsunuzBen paketli gidalari balkona koyup 1 gece bekletiyorum. Sirkeli bezle siliyorum. Camasir suyu cok fazla . Camasir suyunu gida maddelerine yaklastirma bile. Virusten kurtulsan karacigerin kalmaz
Oh oh,agzindan bal damliyorikinci yarısı ilk yarısından daha kötü olacak malesef
Ya ben dışlarını siliyorum ama sizde ayni suyu mu kullanıyorsunuz
Bu dönemde spor yapıcaz, yiyip yiyip mutlu da olucaz, keyif de lazım ama dimiBen sabah 20 aksam 20 dakika yürüyüş bandinda yüruyorum. Ama biraz önce turta yedim.
Bu dönemde spor yapıcaz, yiyip yiyip mutlu da olucaz, keyif de lazım ama dimi
Dünya bir şey yapamıyor bayildigimiz batının acizligini gördük kayıp sayıları ortada bakanın beceriksizligiyle ilgisi ne ya da bakan becereksiz mi, bunlar yalan dolan mi çok gereksiz soylemler bunlar stresten yazdiginizi düşünüyorum. İmkanlar dogrultusunda bunlar yaşanıyor Bakan ne desin neyin garantisini versin .
Oh oh,agzindan bal damliyor
Sevkim artti,hayata dort elle sarildim şu anda
Dünyanın ne halt ettiği beni ilgilendirmez
Hiç bir ülkenin de hayranı değilim
Beni yaşadığım yer ve orada olanlar ilgilendirir
Bakandan kimse bir şeyin garantisini istemedi başta hepimiz güzel işler yaptığını ve güven verdiğini söyledik zaten şu an öyle değil. Sorulan bazı sorular karşısında yetersiz ve net değil sadece benim değil bir çok insanın görüşü bu yönde
Çocuklar evde hareketsiz kaldı, en çok onlara üzülüyorum. Evde oynuyorlar tabi ama nereye kadar.Aynen. Biraz önce esimle oglum uzayli dansi acmis oynuyorlardi. Hadi ben kitap okuyorumda esim sevmiyor okumayi. Zaman geciremiyorlar.
sokağa çıkma yasağı konamadığı için çok büyük bir baskı altında kalıyor ve ne diyeceğini bilemiyor bence.
çözümün bu olduğunu biliyor ama bunu yaptırma gücü yok.
henüz pik dönemine ulaşmadık, o dönemde açıklamaları nasıl olacak merak ediyorum bende.
Aşkolsun, zombileri unutmuşsunvalla ben artık uzaylıları bekliyorum. hatta kapıya gelsinler, corona var alamam içeri diye trip bile atarım
bana tuhaf gelmiyor. zira bu süreçte insanlara en iyi gelecek şey şeffalık. iyi kötü her ne ise bilmek hepimizin sonuna kadar hakkı.Yani vatandaş olarak iş adamlarına gelen kitlerin yaptırımı ne oldu
İnternette millet test kiti satıyor nasıl satıyor
Israrla belirtildiği halde özel hastaneler neden hala ücret alıyor gibi sorulara net cevaplar istiyorum ama yok
Bakanın şahsına bir garezim yok, bilakis doktor olduğu için çokta sempati duyuyorum ama bazı şeyler yanlış gidiyor elindedir değildir bilemem, bu salgın durumunda kurumları temsil eden o tabi ki cevaplar bekleyeceğiz bu neden tuhaf geliyor ki insanlara
Yani vatandaş olarak iş adamlarına gelen kitlerin yaptırımı ne oldu
İnternette millet test kiti satıyor nasıl satıyor
Israrla belirtildiği halde özel hastaneler neden hala ücret alıyor gibi sorulara net cevaplar istiyorum ama yok
Bakanın şahsına bir garezim yok, bilakis doktor olduğu için çokta sempati duyuyorum ama bazı şeyler yanlış gidiyor elindedir değildir bilemem, bu salgın durumunda kurumları temsil eden o tabi ki cevaplar bekleyeceğiz bu neden tuhaf geliyor ki insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?