bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Teşekkür ederim. Cesaretimi toplayınca deneyeceğim :)

Bence hep beraber leslie ye başlayalım. Walk Walk Walk... Yoksa göbek alıp başını gidecek, yeşil çay, tarçınlı limonlu su kesmiyor zira...

Ben sabah 20 aksam 20 dakika yürüyüş bandinda yüruyorum. Ama biraz önce turta yedim.

Ben paketli gidalari balkona koyup 1 gece bekletiyorum. Sirkeli bezle siliyorum. Camasir suyu cok fazla . Camasir suyunu gida maddelerine yaklastirma bile. Virusten kurtulsan karacigerin kalmaz

ikinci yarısı ilk yarısından daha kötü olacak malesef
Bende tam tersi olur diye umut ediyordumBi sorum daha olacak 3. Dünya savaşı çıkacak mı sizce bu yıl ikinci yarısında neler olacak bu hastalıktan tamamen kurtulacak miyiz? Çok sordum kusura bakmayın Fatih Altaylı nin programını biraz izledim ama ikinci yarısı ile ilgili çok şey söylemediler

Canim bu tip şeyleri ancak bizi yaratan bilir. O ol der olur.

Ben paketli gidalari balkona koyup 1 gece bekletiyorum. Sirkeli bezle siliyorum. Camasir suyu cok fazla . Camasir suyunu gida maddelerine yaklastirma bile. Virusten kurtulsan karacigerin kalmaz
Ya ben dışlarını siliyorum ama sizde ayni suyu mu kullanıyorsunuz

Arkadaslar,gaybi bilen ancak Allahtir.
Onun verdiği beladan yine onun rahmetine siginacagiz.
O diledigini var eder,diledigini uzerimizden kaldirir,yok eder.
Ama bizler dua edecegiz,"Allahim,yarattiklarinin serrinden sana siginirim" duasinin orijinalini bakabilirsiniz netten,buraya yazmayayim...

Bu dönemde spor yapıcaz, yiyip yiyip mutlu da olucaz, keyif de lazım ama dimi

Aynen. Biraz önce esimle oglum uzayli dansi acmis oynuyorlardi. Hadi ben kitap okuyorumda esim sevmiyor okumayi. Zaman geciremiyorlar.

Dünyanın ne halt ettiği beni ilgilendirmez
Hiç bir ülkenin de hayranı değilim
Beni yaşadığım yer ve orada olanlar ilgilendirir
Bakandan kimse bir şeyin garantisini istemedi başta hepimiz güzel işler yaptığını ve güven verdiğini söyledik zaten şu an öyle değil. Sorulan bazı sorular karşısında yetersiz ve net değil sadece benim değil bir çok insanın görüşü bu yönde

sokağa çıkma yasağı konamadığı için çok büyük bir baskı altında kalıyor ve ne diyeceğini bilemiyor bence.
çözümün bu olduğunu biliyor ama bunu yaptırma gücü yok.
henüz pik dönemine ulaşmadık, o dönemde açıklamaları nasıl olacak merak ediyorum bende.

Yani vatandaş olarak iş adamlarına gelen kitlerin yaptırımı ne oldu
İnternette millet test kiti satıyor nasıl satıyor
Israrla belirtildiği halde özel hastaneler neden hala ücret alıyor gibi sorulara net cevaplar istiyorum ama yok
Bakanın şahsına bir garezim yok, bilakis doktor olduğu için çokta sempati duyuyorum ama bazı şeyler yanlış gidiyor elindedir değildir bilemem, bu salgın durumunda kurumları temsil eden o tabi ki cevaplar bekleyeceğiz bu neden tuhaf geliyor ki insanlara

bana tuhaf gelmiyor. zira bu süreçte insanlara en iyi gelecek şey şeffalık. iyi kötü her ne ise bilmek hepimizin sonuna kadar hakkı.
bu üzerinden politika güdülecek bir durum değil. siyasi bir yaklaşımla insanların idare edilebileceği bir süreç hiç değil.

Biz insan sevmeyi takdir etmeyi ya da eleştirmeyi bilmiyoruz millet olarak özelliğimiz bu. Birinin hem sevdiğimiz hem sevmediğimiz davranışları olamıyor ya nefret edeceğiz ya da tapacağız aksi mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…