- 8 Nisan 2017
- 57.306
- 308.051
- 698
Valla dışarda görüyorum ıslak mendil yada kağıt peceteyi sarıyor herkes ağzına burnuna ne kadar işe yarar bilmiyorumBizde de yok bilmiyorum ne yapacağız dışarı çıkmak zorunda kalınca..
Bilmem bi yolunu bulan bize de söylesinAnnem dışarı çıkarken nasıl ilan edebiliriz ki?
Ya da minik Meleklerim in eşi çıkarken, nasıl şahsi ohal ilan edebilir? Nasıl yapılacak yani.
Noldu ki abiATV sen ne şerefsiz bir kanalsın !
Kuruluş Osman var, haberler yokNoldu ki abi
Ay ıslak mendile hepten yapışır ki.. Çaresiz kalınca ama kağıt mendille falan kapatacağız mecburen sanırım.Valla dışarda görüyorum ıslak mendil yada kağıt peceteyi sarıyor herkes ağzına burnuna ne kadar işe yarar bilmiyorum
Noldu ki abi
Ben de hep haber kanalı açık oluyor ben izlerken hiç bakmadım bile diğer kanallara aslında durdurulmalı bu diziler falan insanların kafasına kafasına sokulmali yapilmasi gerekenler !!!Sağlık Bakanı açıklama yapıyor ATV'de dizi var. Yapılan açıklama Türkiye'nin kaderi dizinin zamanı mı şimdi ?
O değil de diğer şehirlerdekiler daha rahat davranacaklar.Hiç istemiyordum şehirlerin açıklanmasını. Şimdi belki vaka sayısı çok yüksek şehirlerden memleketlerine gitmek isteyecek bir sürü insan olacak
Ben de hep haber kanalı açık oluyor ben izlerken hiç bakmadım bile diğer kanallara aslında durdurulmalı bu diziler falan insanların kafasına kafasına sokulmali yapilmasi gerekenler !!!
Aslında bütün kanalların o an ne yayınlanıyor durdurup ortak yayına bağlanması gerekiyor. Bütün kanalların sağlık bakanının açıklamasını göstermesini isterdim.Ben de hep haber kanalı açık oluyor ben izlerken hiç bakmadım bile diğer kanallara aslında durdurulmalı bu diziler falan insanların kafasına kafasına sokulmali yapilmasi gerekenler !!!
Çıkışlar yasaklandı ama özel araçlar için de yasak gelmeliHiç istemiyordum şehirlerin açıklanmasını. Şimdi belki vaka sayısı çok yüksek şehirlerden memleketlerine gitmek isteyecek bir sürü insan olacak
Ölüm oranı olarak
Çıkışlar yasaklandı ama özel araçlar için de yasak gelmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?