bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yeni akit sen adamı onure etmeye mi çalışıyorsun ? Gerizekalı muhabir ! aklı sıra onure edecek !

Sağlık Bakanı açıklama yapıyor ATV'de dizi var. Yapılan açıklama Türkiye'nin kaderi dizinin zamanı mı şimdi ?
Ben de hep haber kanalı açık oluyor ben izlerken hiç bakmadım bile diğer kanallara aslında durdurulmalı bu diziler falan insanların kafasına kafasına sokulmali yapilmasi gerekenler !!!

Ben de hep haber kanalı açık oluyor ben izlerken hiç bakmadım bile diğer kanallara aslında durdurulmalı bu diziler falan insanların kafasına kafasına sokulmali yapilmasi gerekenler !!!

Arkadaşı aradım izle diye. Bakan açıklama yapmıyor ki dizi var dedi ! Baktım hangi kanal ATV imiş

Aslında bütün kanalların o an ne yayınlanıyor durdurup ortak yayına bağlanması gerekiyor. Bütün kanalların sağlık bakanının açıklamasını göstermesini isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…