bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Saglik bakani cok guzel bisey Dedi negatif cikanlar bile kendini poZitif gibi izole etsn Dedi ya bence herkes kendini poZitif saysa. Ve o sekilde davransa super olur. Inanin cok guzel konustu
Evet gerçekten güzel konuşuyor haklı da ama çalışanlar ne olacak, buna hala bir çözüm yok maalesef.

Evet ne kadar el yikarsa yikasin maske taksın

Sonuçta benim ki duş almak zorunda iş yerinde icine giren virüs u dezenfektanla temizleyemiyor sonuçta

Kendi ohalinizi ilan edeceksiniz artık...

İstanbul 'da yaşıyorum ve karı koca çalışıyoruz. Daha da söyleyecek bir şey yok maalesef.

Bir video izledim orda bir uzman burnunuzu temizleyin virsu burnunuza giridignde sumkurerek onu temizleyin diyordu el yıkamak da çare ama burnunuzu da sık sık temizleyin diyordu

İçişleri Bakanlığının genelde yayınlaması lazım önce. Ki ben yasak olacak gibi anlamadım 60 yaş ve üstü de çıkmasın diye öneride bulundu sanki.
Resmiyet kazanır inşallah o zaman.. Gerçi kim dinliyor ki yasağı değil mi? Gördüğüm sadece uyarı alıyorlar. Keseceksin herkese para cezasını aslında..

riskli hastaliklari bulamadim sitede bilen varsa yazabilirmi

Evet ne kadar el yikarsa yikasin maske taksın

Sonuçta benim ki duş almak zorunda iş yerinde icine giren virüs u dezenfektanla temizleyemiyor sonuçta
İnan yorum yapmak istemiyorum, çok kötü bu durum. Onlar ne yaparsa yapsın, biz ne kadar dışarı çıkmazsak çıkmayalım dışarı çıkan eşimiz, ebeveynlerimiz var. Bilemiyorum. Ne olucak inan bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu ölüm haberi saati en etkilendiğim saat oluyor. Çok duygusallaşıyorum. Ölümlerde Artış devam ediyor. Çok çok üzücü. Ölenlerin yakınlarına sabır diliyorum. Bugün kaybettiğimiz kardeşlerimiz. Böyle acı çekerek ölmenizi hiç istemezdim. Dilerim ki , bu dünyanın acılarından uzak daha iyi biryere gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…