- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Evet gerçekten güzel konuşuyor haklı da ama çalışanlar ne olacak, buna hala bir çözüm yok maalesef.Saglik bakani cok guzel bisey Dedi negatif cikanlar bile kendini poZitif gibi izole etsn Dedi ya bence herkes kendini poZitif saysa. Ve o sekilde davransa super olur. Inanin cok guzel konustu
İçişleri Bakanlığının genelde yayınlaması lazım önce. Ki ben yasak olacak gibi anlamadım 60 yaş ve üstü de çıkmasın diye öneride bulundu sanki.Artık 60 yaş üstüne yasak çıkmak..
Evet ne kadar el yikarsa yikasin maske taksınYani ne yapabiliriz ki Allah aşkına.
Ben günlerdir çıkmıyorum okey.
Sen günlerdir çıkmıyorsun okey.
Ama annem çıkıyor.
Ama eşin çıkıyor.
Onların bize bulaştırma ihtimali var. Ha dışarıdan virüs kapmışım ha annemden kardeşimden. Ne farkı var?
Kendi ohalinizi ilan edeceksiniz artık...Yani ne yapabiliriz ki Allah aşkına.
Ama annem çıkıyor.
Ama eşin çıkıyor.
Onların bize bulaştırma ihtimali var. Ha dışarıdan virüs kapmışım ha annemden kardeşimden. Ne farkı var?
İstanbul 'da yaşıyorum ve karı koca çalışıyoruz. Daha da söyleyecek bir şey yok maalesef.Yani ne yapabiliriz ki Allah aşkına.
Ama annem çıkıyor.
Ama eşin çıkıyor.
Resmiyet kazanır inşallah o zaman.. Gerçi kim dinliyor ki yasağı değil mi? Gördüğüm sadece uyarı alıyorlar. Keseceksin herkese para cezasını aslında..İçişleri Bakanlığının genelde yayınlaması lazım önce. Ki ben yasak olacak gibi anlamadım 60 yaş ve üstü de çıkmasın diye öneride bulundu sanki.
Bizim sorunumuz bulaş bence bulaş o yuzden 60 yaş üstü gerçekçi gelmiyor banaİçişleri Bakanlığının genelde yayınlaması lazım önce. Ki ben yasak olacak gibi anlamadım 60 yaş ve üstü de çıkmasın diye öneride bulundu sanki.
Ya maske nereden temin ediyorsunuz?Evet ne kadar el yikarsa yikasin maske taksın
Sonuçta benim ki duş almak zorunda iş yerindeicine giren virüs u dezenfektanla temizleyemiyor sonuçta
İnan yorum yapmak istemiyorum, çok kötü bu durum. Onlar ne yaparsa yapsın, biz ne kadar dışarı çıkmazsak çıkmayalım dışarı çıkan eşimiz, ebeveynlerimiz var. Bilemiyorum. Ne olucak inan bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Evet ne kadar el yikarsa yikasin maske taksın
Sonuçta benim ki duş almak zorunda iş yerindeicine giren virüs u dezenfektanla temizleyemiyor sonuçta
Benim eşim madenci iş yeri normal şartlarda her gün temin etmek zorunda zaten ama evde yok malesefYa maske nereden temin ediyorsunuz?
Çok üzülüyorum, keşke bir çaresi olsaydı.İstanbul 'da yaşıyorum ve karı koca çalışıyoruz. Daha da söyleyecek bir şey yok maalesef. ☹
Annem dışarı çıkarken nasıl ilan edebiliriz ki?Kendi ohalinizi ilan edeceksiniz artık...
Bizde de yok bilmiyorum ne yapacağız dışarı çıkmak zorunda kalınca..Benim eşim madenci iş yeri normal şartlarda her gün temin etmek zorunda zaten ama evde yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?