zaten giden gitti bizimkilerde hep koye kactilar sivasaHiç istemiyordum şehirlerin açıklanmasını. Şimdi belki vaka sayısı çok yüksek şehirlerden memleketlerine gitmek isteyecek bir sürü insan olacak
Eşim polis yol uygulaması yapıyorlar ve inanilmaz derecede özel araçlar geçiyormuş cogu da yazliklarina gidiyorlarmis,bu saatten sonra daha çok olacakÖzel araç serbestken görün bakın yarın başlar kuyruklar
Bakan koruyacaklarını söyledi herhangi bir eksiklikte hemen her yeri aşın bizi arayın tarzı bir şey dediYa bari sadece İstanbul'da karantina ilan edilse. Diğerlerine ciddi fark atmış.
Sağlık çalışanlarını korumamız lazım, bize bakacak sağlıkçı bulamazsak hepimiz biteriz. Onları korumak çok çok çok önemli. Bu kadar söyleyeyim.
İş işten geçmiş olur bu geceden itibaren yasaklanmalıSeyahat kısıtlaması yoğunlaştırılacakmış ilerleyen günşerde..
Bakan koruyacaklarını söyledi herhangi bir eksiklikte hemen her yeri aşın bizi arayın tarzı bir şey dedi
Ama benım korkum kovid taşıyıcısı olup hastaneye gelenler
ya hastaneye çok gelip de kovid kapmış ama farkında olmayanlar
Ne diyor ne diyor bak deli olacam lütfen bizi bilgilendirİç işleri bakanı CNN Türk te canlı yayında
hasta olmayan takmasın dıyorlar daha.. beheey...Asemptomatikler beni de çok korkutuyor. Oluru var mı bilmiyorum ama bence karantinaya alınamıyorsa da en azından dışarı maskesiz çıkmayı yasaklamalılar. Ciddiyim en azından bir derece etkisi olur. Asemptomatik hasta olan da çevreye bulaştırmaz. Maske fiyatları da karaborsaya düşmemeli tabi seri maske üretimi olmalı bunun için.
Atkı saran çok gördüm hava da serin olabilir belki ama koruyuculuk kısmını bilmiyorumAy ıslak mendile hepten yapışır ki.. Çaresiz kalınca ama kağıt mendille falan kapatacağız mecburen sanırım.
Çapa dahiliyenin hocası.
Videosu vardı hasta yataginda, iyiyim merak etmeyin, tedavim devam ediyor diye.
Haklisin baska dicek biswy yok.Olması gereken şuydu bana göre; Türkiye de ilk vaka görüldüğü gün 11 mart tı. o tarihten itibaren 15 gün sokağa çıkma yasağı uygulansaydı şimdiye kadar hem yasak biterdi hemde virüs biterdi.
Ben sağlık bakanının emeklerine üzülüyorum sadece.
Aynen. Ve de şu an en çok yorulan, çalışan, uğraşan bakan.Yukarıda ki ankette oyumu değiştirdim. Bu adam bilgi verdi mi güzel veriyor hakkını yemek istemiyorum.
Burda da öyle atkı sarıyor bir kısım eşarp bağlayanlar da ağzını örtecek şekilde bağlıyorAtkı saran çok gördüm hava da serin olabilir belki ama koruyuculuk kısmını bilmiyorum
Bu ulke ınsanı yasakta bıle bırbırıne oturmaya gıder emın daha cok bulastırırdı. Çözüm yok enfekte olacak herkes bence dıyelım kontrol altına bıle alsalar kapılar ucuslar acılacak tekrar gelecek ası ılac bulunmadan bıtmeyecekOlması gereken şuydu bana göre; Türkiye de ilk vaka görüldüğü gün 11 mart tı. o tarihten itibaren 15 gün sokağa çıkma yasağı uygulansaydı şimdiye kadar hem yasak biterdi hemde virüs biterdi.
Ben sağlık bakanının emeklerine üzülüyorum sadece.
hasta olmayan takmasın dıyorlar daha.. beheey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?