bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hiç istemiyordum şehirlerin açıklanmasını. Şimdi belki vaka sayısı çok yüksek şehirlerden memleketlerine gitmek isteyecek bir sürü insan olacak
zaten giden gitti bizimkilerde hep koye kactilar sivasa
simdi koyler karantinaya aliniyor
olacaktan ve olecekten kacilmaz bizim insanimiz bunu anlamasi.
ne geregi vardi gittiler ordaki belirli yas ustunde koyunde yasayan insanlarida riske soktular hic anlamadim.
bende gitmek istiyordum koye sonra ordakilere kiyamadim vaz gectim ama giden gitti tabi

Bakan koruyacaklarını söyledi herhangi bir eksiklikte hemen her yeri aşın bizi arayın tarzı bir şey dedi
Ama benım korkum kovid taşıyıcısı olup hastaneye gelenler

ya hastaneye çok gelip de kovid kapmış ama farkında olmayanlar

Ukraynada bir kadın köyüne virüs bulaştırmış, karantinaya uymamış, kendi tedavi olmuş iyiymiş ama köyde hastanede yatan çokmuş, kadını tehdit ediyorlarmış,evini yıkacağız vs diye. Yalvararak özür dilemiş beni öldürün ama çocuklarıma torunlarıma dokunmayın diye. Kaç kişiye sebep olmuş özür dilese ne yazar artık.

Asemptomatikler beni de çok korkutuyor. Oluru var mı bilmiyorum ama bence karantinaya alınamıyorsa da en azından dışarı maskesiz çıkmayı yasaklamalılar. Ciddiyim en azından bir derece etkisi olur. Asemptomatik hasta olan da çevreye bulaştırmaz. Maske fiyatları da karaborsaya düşmemeli tabi seri maske üretimi olmalı bunun için.

hasta olmayan takmasın dıyorlar daha.. beheey...

Olması gereken şuydu bana göre; Türkiye de ilk vaka görüldüğü gün 11 mart tı. o tarihten itibaren 15 gün sokağa çıkma yasağı uygulansaydı şimdiye kadar hem yasak biterdi hemde virüs biterdi.

Ben sağlık bakanının emeklerine üzülüyorum sadece.

Çapa dahiliyenin hocası.
Videosu vardı hasta yataginda, iyiyim merak etmeyin, tedavim devam ediyor diye.

Takip ettiğim bir doktor şimdi fotoğraf paylaşmış üniversite de hocamız diye. Etrafında asistanları. Çok eski bir fotoğraf. Kimsenin tanı koyamadığı hastalara tanı koyardı öğrenciler asistanlar ağzı açık ona bakardı diye yazmış. İnanılmaz üzüldüm alt üst oldum. Allah rahmet etsin

Haklisin baska dicek biswy yok.

Bu ulke ınsanı yasakta bıle bırbırıne oturmaya gıder emın daha cok bulastırırdı. Çözüm yok enfekte olacak herkes bence dıyelım kontrol altına bıle alsalar kapılar ucuslar acılacak tekrar gelecek ası ılac bulunmadan bıtmeyecek

hasta olmayan takmasın dıyorlar daha.. beheey...

Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Muhtemelen sağlık çalışanlarının stoklarına saldırmasınlar diye söylendi bu başlarda. Ama buna artık devletin bir el atması gerekiyor, seri maske üretimine geçmeli ve kimse maskesiz sokağa çıkmamalı. Özellikle kalabalık ortamlarda, toplu taşımada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…