O dogru olsaydı umrecılerde olmazdı vakaların yarısı onlardan bulastı.Kovid-19 daha Turkiye'ye gelmemisken,
"Onlar taharetlenmiyor, o yuzden hastalik kapiyorlar, biz taharetleniyoruz, 5 vakit abdest alıyoruz, bize bisey olmaz" diyen buyuk bir kalabalik vardi, onlar simdi nerde?
Kendilerinden haber alan var mi
Bunlardan biri benim patronKovid-19 daha Turkiye'ye gelmemisken,
"Onlar taharetlenmiyor, o yuzden hastalik kapiyorlar, biz taharetleniyoruz, 5 vakit abdest alıyoruz, bize bisey olmaz" diyen buyuk bir kalabalik vardi, onlar simdi nerde?
Kendilerinden haber alan var mi
ilk defa havaların kötü gitmesine seviniyorum. bizim burda hava açınca çocuklar hoooop basket veya futbola.
anaları babaları bişey demiyo mu merak ediyorum
Ben yagmurlu havayi severim. Ama bu aralar hep yagmurlu gitmesi yararimiza olacak gibi.
Bizim de sokagin basinda park var. 3 yasinda oglum var hava almaya balkona cikariyorum bazen ve parktan cocuk sesi eksik olmuyor. Gercekten de ciddiye almayan cok.
Haner sitelerinde var diye biliyorumArkadaslar illerin vaka sayisini gösteren site varmi. Sadece ilk 10 var
Yahu bu nasıl bir saçmalıktır? Kullanmadığımız şeyin parasını mı vereceğiz peşin peşin? İade kim bilir ne zaman yapılır. Olacak iş değil.Elektrik ve doğalgaz faturasında artık yeni dönem- Haberler - Enerji Haberleri
Son dakika haberi... Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlere bir yenisi daha ekleniyor. Elektrik ve doğal gaz faturalarının okunmasında, Batı ülkelerinde olduğu gibi yeni bir sisteme geçilecek. Buna göre salgının yayılmasını önlemek için (gaz ve elektrik) şehiriçi dağıtım şirketi...www.haberturk.com
Dağıtım şirketleri de başlamış halkı nasıl soyup soğana çevireceklerini düşünmeye. Sayaçları okumaya görevli gelmeyecek, geçen yılların ortalaması alınıp kafadan fatura kesilecek, durumlar düzelince bakılacak fazla ise iade az ise tahsilat yapılacak. Çoğu iş yeri kapanmışken içeride kullanım yokken geçmiş yıllara göre her ay fatura kesilecek yani.
Yahu bu nasıl bir saçmalıktır? Kullanmadığımız şeyin parasını mı vereceğiz peşin peşin? İade kim bilir ne zaman yapılır. Olacak iş değil.
Peki diyelim kiracıyız bu sene taşındık, faturalar da ev sahibinini üstüne. Bir önceki kiracısının ortalaması benim ortalamamın 2 katıysa onu mu ödeyeceğim? Ay bu ülkede delirmemek mümkün değil.
Son dakika... Prof. Dr. Feriha Öz koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti - CNN Türk Haberler Son Dakika
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Dünyaca ünlü Türk patolog Prof. Dr. Feriha Öz yeni tip koronavirüs nedeniyle 87 yaşında hayatını kaybetti. ...www.cnnturk.com
Bir hocamızı daha kaybettik
Nasıl olsa yaşlılar etkileniyor diye düsünmeyin.
Her biri öğrenci yetiştiriyor. Geleceği yetiştiriyor.
Başımız sağolsun.
Evet biz kiracıyız hatta düğünümüz ertelendiği için evin içine girmiyoruz bile geçen sene oturan adamın faturasını ben neden ödeyimYahu bu nasıl bir saçmalıktır? Kullanmadığımız şeyin parasını mı vereceğiz peşin peşin? İade kim bilir ne zaman yapılır. Olacak iş değil.
Peki diyelim kiracıyız bu sene taşındık, faturalar da ev sahibinini üstüne. Bir önceki kiracısının ortalaması benim ortalamamın 2 katıysa onu mu ödeyeceğim? Ay bu ülkede delirmemek mümkün değil.
Evet biz kiracıyız hatta düğünümüz ertelendiği için evin içine girmiyoruz bile geçen sene oturan adamın faturasını ben neden ödeyim
Başka devletler halkının faturalarını ödüyor destek olmak için bizimkiler nasıl daha çok yolabilirizin hesabını yapıyor.Umarım şu hiçbir şeye ses çıkartmayan halkımız artık sesini çıkartır da böyle bir uygulama yapılmaz. Resmen soygun bu.
Anlamadığım için soruyorumUmarım şu hiçbir şeye ses çıkartmayan halkımız artık sesini çıkartır da böyle bir uygulama yapılmaz. Resmen soygun bu.
Ne yardımı bu? 2 hafta önce ben de mecburen gittim pttye, tek şubeye indirmişler ve içeri 5er 5er alıyorlardı ama dışarıda millet yine dipdibe..Yardım almak için PTT ye gelenlerhastalığı nasıl daha hızlı yayabiliriz diye düşünmüşler heralde. Birçok şehirde benzer görüntüler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?