bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın sevgili dostlar; bugün burada oldukça kapalı ve yağmurlu bir hava var. Ne yaptımsa rengi yakalayamadım ama güneş bu sabah ufuk çizgisini gümüşe boyamış. Bugün de moralimizi yüksek tutmak dileği ile size geçen bahardan kalan bir gün doğumu ve mavi gökyüzünde süzülen martılar gönderiyorum. Sevgilerimle.

Rize de 14 gun kuralına uyulmadı malasef sehir dışından gelenler gezdi dısarı cıktı listede rize yukarlar da ben evdeyim ama eşim çalışan

Cindeki 1 vakadan ta buralara yayildigini dusunursek yasadigimiz yerde az vaka olmasi bir sey ifade etmiyor aslinda. Ama iste anlayana.

dün bir arkadaşım anlattı, oturduğu blokta birkaç yaşlı teyzeye yardımcı olacağını söylemiş. markete çıkarken kapısını çalmış birinin, bir baktım hepsi orda dedi. kısır günü yaptık gelsene demişler

Keşke burada dedikleri doğru çıksa

Eklentiler

• 20200402_083701.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 117

Boylelerine yardim falan etmezdim sahsen. Kendi sagliklari ile beraber benimkini de tehlikeye atiyorlar neticede. Inanilir gibi degil. Boyle zamanda kisir gunu.

Keşke burada dedikleri doğru çıksa

Dun ben de esime soylemistim. Cin'de 81bin kusur vakanin 76bin kusurunun iyilestigini goruyoruz istatistiklerde. Ilacsiz olarak bu mumkun mu? Biz daha simdiden bu kadar kayip verdik. Italya (yas ortalamasi yuksekliginden de olsa) kiriliyor. Ilacsiz olduguna inanmıyorum ben.

Boylelerine yardim falan etmezdim sahsen. Kendi sagliklari ile beraber benimkini de tehlikeye atiyorlar neticede. Inanilir gibi degil. Boyle zamanda kisir gunu.

o da yardım etmeme kararı aldı üzülerek. gerçekten enteresan bir milletiz. dişimizi sıkıp 3 hafta evde oturmak varken süreyi sonsuzluğa uzatmak için elinden geleni yapanlar var.

Bu saatten sonra insanlar bilincsizce cikarkrn saglik calisanlarini dusunsun. Cocuklarini dokunamaayn saglik calisanlarini gercekten artik kiziyorm bilincsizce davrananlara 601saglik calisanina bulasmis bu cok fazla cook esim de saglikci Suan icinpir pir kendini dusunmyrz cocugunu bizi dusunyr gercekten sgalik calisanlarina Dua edin onlar icin bir cocuk sevindirn

o da yardım etmeme kararı aldı üzülerek. gerçekten enteresan bir milletiz. dişimizi sıkıp 3 hafta evde oturmak varken süreyi sonsuzluğa uzatmak için elinden geleni yapanlar var.

Zaten boyle devam ederse biz bu sureci kisa zamanda atlatamayiz. 2 hafta icinde dususe gecer diyenler var ama ben 2 ayda dususe gecse sukredicem.

sağlık çalışanlarına bulaşmasını engellemenin en önemli yollarından biri de koruyu donanımlarının temin edilmesi. ben halen yeterli donanımın olduğuna inanmıyorum malesef.
sokağa çıkma yasağı çok önemli ama ne yazık ki yeterli değil. yeterince korunamayan bir tek sağlık çalışanı da diğer tüm çalışanlar için risk demektir.

Zaten boyle devam ederse biz bu sureci kisa zamanda atlatamayiz. 2 hafta icinde dususe gecer diyenler var ama ben 2 ayda dususe gecse sukredicem.

7 nisan'a dek çok kritik diyorlar. en azından bu hafta insanlar biraz anlasalar da evlerinde otursalar, sağlık personellerine yeterli donanım verilse, şeffaflık daha fazla olsa.

Bizim burada gecen gunlerde watsapda ses yazisi olarak yayilmisti bu.ne kadar dogrudur bilemem ama Azerbaycan,Gurcustan,Rusya gibi zamaninda sovyetler birligine dahil olmus ulkelerde senelerdir zorunlu olarak bu aşi yapiliyor.yani annelerimize de yapildi bize de cocuklarimiza da yapilmaya devam ediyor.olum sayisi malum bu ulkelerde cok az.ama ne kadar dogrudur bilemiyorum tabi

yabanci bir adamin cin videosunu izledim kurduklari sistemde kimin nereden gectigi hersey kayit altina aliniyor eger virus ihtimali saptanirsa gectigi yerdeki herkese mesaj gidiyor kendinizi karantina altina alin diye herkes disarida eski hayatlarina donmeye baslamislar gorunuyordu avmler de yemek bolumleri acik ama orda yemiyorlar sadece paket yapmaya izin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…