bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Adrese ait fatura, yani daire, dükkan neyse. Her sayaça ayrı fatura kesiliyor ya o şekilde. Zaten o iadeler asla para olarak iade edilmiyor, hatalı fatura kesildiğinde sonraki faturalardan mahsup ediliyor o da edilirse. Dağıtım şirketlerinin yapmaya çalıştığı tam soygun umarım EPDK buna karar çıkartmaz.

Arkadaslar illerin vaka sayisini gösteren site varmi. Sadece ilk 10 var
İşte tüm illerin tam vaka sayıları:
Kırklareli 35
Edirne 89
Tekirdağ 101
İstanbul 8.852
Kocaeli 410
Sakarya 207
Yalova 46
Çanakkale 24
Balıkesir 87
Bursa 135
Bilecik 5
Kütahya 5
Eskişehir 83
Düzce 21
Bolu 6
Bartın 8
Zonguldak 112
Karabük 10
Kastamonu 13
Çankırı 13
Sinop 31
Çorum 29
Amasya 24
Samsun 112
Yozgat 13
Kırıkkale 22
Ankara 712
Kırşehir 4
Nevşehir 18
Kayseri 109
Aksaray 4
Afyonkarahisar 11
Uşak 38
Manisa 65
Isparta 268
Konya 584
Niğde 3
Adana 197
Karaman 12
Mersin 9
Antalya 95
Muğla 43
Aydın 12
Denizli 81
İzmir 853
Osmaniye 31
Gaziantep 37
Kilis 16
Hatay 22
Şanlıurfa 33
Kahramanmarış 15
Adıyaman 26
Malatya 49
Sivas 67
Erzincan 17
Tunceli 6
Bingöl 8
Muş 11
Elazığ 9
Diyarbakır 26
Batman 2
Mardin 34
Şırnak 1
Hakkari 2
Van 26
Bitlis 22
Siirt 32
Ağrı 29
Erzurum 86
Bayburt 18
Giresun 61
Ordu 73
Trabzon 74
Rize 88
Artvin 15
Ardahan 5
Kars 25
Iğdır 25

Aboneye ait fatura.

Başka devletler halkının faturalarını ödüyor destek olmak için bizimkiler nasıl daha çok yolabilirizin hesabını yapıyor.

Çok net birşey söyleyeyim mi? Ben bu şekilde 1 kuruş fatura ödemem. Kesmeye adam gönderirse göndersin kessin bakalım sayacımı. Okumaya personel göndermeyen bakalım kesmeye gönderecek mi?

Sayacım dönsün dursun, okuma personeli yolladığında sayacı okur faturayı çıkartır ancak öyle öderim.

Abone değil mi ? Ben öyle anladım.

Sayaç okuma bedelini alacaklar mı bakalım.

Ne yardımı bu? 2 hafta önce ben de mecburen gittim pttye, tek şubeye indirmişler ve içeri 5er 5er alıyorlardı ama dışarıda millet yine dipdibe..
Önceden belediyelerden yardım alan ailelere 1000 TL'lik ödeme yapılacak.
İnanılmaz kalabalık oluşturmuş insanlar İnanılır gibi değil

Her sayaçta bir abonelik var zaten. Sayacın geçmiş faturalarında kıyas yapılacak.

E anlamsızmış.
Ben kiracıyım .
Benden önce bu ev satılık olduğu için 1 yıla yakın bos kalmış. Yada iş yerim benden önce hukuk bürosu, haftada 50 saat çalışıyormuş, ben 24 saat çalışıyorum.
Belki bu süreçten sonra kapatacagim, iade faturama da yansıyamaz.
Bunu onaylamazlar artık ya o kadar da değil.

EPDK çalışma yapıyormuş, umarım böyle bir karar alınmaz

İade etseler bile enflasyon diye bir şey var bu ülkede. Şimdinin 50-100 lirası iade ettikleri zaman ne olacak kim bilir.

İade etseler bile enflasyon diye bir şey var bu ülkede. Şimdinin 50-100 lirası iade ettikleri zaman ne olacak kim bilir.

Sayaç uzerinden kullanım miktarını talep ederiz. 10m3 ise 10 m3.
Tabiki etmeyiz.. bunlar bunu inanlar, biz kuzu kuzu öderiz, sonra da nasıl olsa ödediniz, hayrınıza sayın derler.

Sayaç uzerinden kullanım miktarını talep ederiz. 10m3 ise 10 m3.
Tabiki etmeyiz.. bunlar bunu inanlar, biz kuzu kuzu öderiz, sonra da nasıl olsa ödediniz, hayrınıza sayın derler.
Sinirlerime hakim olamıyorum. Zaten dün de bazı kamu kurumlarının personeline mesaj gönderip bağış kampanyasına para bağışlamalarını istedikleri haberleri okudum. Hayır bir de burda zenginlerden istiyorlar siz niye üstünüze alınıyorsunuz diyorlardı. Zengin günahını verir mi be?

Valla madem öyle istesinler özelleştirdigi işin kaymağını yiyen elektrik şirketinden.
Desin ki vatandaşımdan 3 ay para almayacaksın.

Valla madem öyle istesinler özelleştirdigi işin kaymağını yiyen elektrik şirketinden.
Desin ki vatandaşımdan 3 ay para almayacaksın.
İster mi allah aşkına? Özelleştirmelerin halka fayda sağladığı görüldü mü hiç şimdiye kadar? İhaleyi alan şirket servetine servet katıyor genelde. Meselaa şu geçiş garantisi verilen köprüler için pandemi mücbir sebep olarak kabul edilip garanti altının parasını almayacağız dediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…