yahu adam kendi açıkladı. hele istanbula girişte hiç bir ölçüm yok ama kilometerlerce kuyruk var.
Asla durduran kontrol eden yok sadece 3 şerit bire iniyor o kadar.
Çinin rakamlarının bir önemi yok bence artık. Şu an tüm dünyada yeterince veri var. Hala inatla yaşlı ve kronik hastalar demeyi doğru bulmuyorum.Belki de Çin rakamlarda ve istatistiklerde durust davranmadi. Cunku oradan alinan verilere gore karar verildi ilk etapta.
Cinli bir is adami cikip krematoryumlarin cansiz bedenleri yakmak icin 24 saat duraksiz calistigini soylemisti. Cok urpermistim...
Eşimin ailesi farklı bir ilde 2 aydır, sağlık problemi için gittiler şimdi geri dönmeleri gerekiyor evleri burada normalde. Bugün izin ve bilet almak için başvurdular havalimanına ama son 15 gün içerisinde gelmişse izin veriyorlarmış ve gerekçe ölüm ya da polis, asker, sağlık çalışanı değilse izin vermiyorlarmış. Ama eğer kendi arabanız varsa burada arabayla gidebilirsiniz demişler. Ne farkı var ki virüs taşıyan kendi arabasıyla taşımayacak mı?
yorum yapmasam olur mu ?
Evet “3 saat bekledi diye kızıyorlar gitme o zaman” gibi bi şey söyledi. Ben de izledim.Bu arada dün içişleri bakanı denen şahıs insanlara bu İstanbul çıkışında ki eziyetin sebebini Ahmet Hakan'a katılıp yumurtladı.
İnsanları seyahat etmekten soğutmak için böyle bir işlem yapılıyormuş. Bu sebeple 1 tane sağlık memuru varmış.
2.5-3 saat sırf bunun için o kuyrukta kalmışız...
Çinin rakamlarının bir önemi yok bence artık. Şu an tüm dünyada yeterince veri var. Hala inatla yaşlı ve kronik hastalar demeyi doğru bulmuyorum.
Evet “3 saat bekledi diye kızıyorlar gitme o zaman” gibi bi şey söyledi. Ben de izledim.
Çünkü insanlar şehirlerarası işe gidip geliyorlar. Tamamen yasaklayamazlar.Ya gerçekten ben anlamadığım için soruyorum. Seyahat etmek yasak arkadaşım, ölüm kalım dışında hiçbir yere gitmenize izin vermiyoruz demek neden bu kadar zor? Uçak yolculukları için yapıyorlar bunu bildiğim kadarıyla araba yolculuğu için neden yapmıyorlar?
Bana hiç inandırıcı gelmiyor 80bin hastanın 75binin iyileşmiş olması umarım doğrudur.Çin asla kriterim olmadı
Çin krizi fırsata çevirdi
Çin şu anda dünyaya maske, bilim adamı ve solunum cihazı satıyor
Sattığı ürünlerden de ciddi kalitesizlik sebebi ile geri dönüş aldığı bilgisi var.
Aynısını bizim burda da var. Sadece yolu daraltıyorlar ateş ölçümü vs yok. Şaka gibi.abla ben doktora gittim sabah yarım saat giderken bekledim ve ilk kuyrukta hiç bir kontrol yoktu
eve dönerken de 2.5 - 3 saat bekledim.
ben doktora gitmek zorundayım böyle keyfi bir uygulama görmedim !
Sadece iyi yolculuklar demek için yolu daraltmış gibiler.Aynısını bizim burda da var. Sadece yolu daraltıyorlar ateş ölçümü vs yok. Şaka gibi.
Bugune kadar görülen salgın hastalıklardan hangisi herkese bulaşmış?yahu öleceksiniz !
ananız ölecek, babanız ölecek, belki kocanız, belki siz öleceksiniz !
virüsün nereden geldiği bu kadar mı önemli ?
şaka gibi geliyor bazılarınıza ama hepiniz enfekte olacaksınız !
bu mesajımı okuyan herkes enfekte olacak...
bu mesajımı okuyanlardan bazıları ölecek bazılarının tanıdıkları ölecek
siz hala bunu Netflix'te film mi sanıyorsunuz ?
bir uyanın kendinize gelin ümre veya değil bir şekilde bulaştı önemli olan bundan sonra neler yapılmalı !
amacınız üzüm yemek mi ? yoksa bağcıyı dövmek mi ?
Yok Bakan Soylu söyledi dün şehirlerarası seyahatten caydırmak içinmiş.Sadece iyi yolculuklar demek için yolu daraltmış gibiler.
O da bir anne babanın evladi değil sanki.çocuk hayattan bezmiş...
düşünün İstanbul'dan Anadolu'ya günde kaç bin araç gidiyor ve sadece 1 kişi ....
Ben bir alaka kuramadım arasında. Gitmeyi kafasına koyan adam çevirme yapıyollağ ben gitmiyim mi diyecekYok Bakan Soylu söyledi dün şehirlerarası seyahatten caydırmak içinmiş.
Her yakalanan ölmüyor ki. Siz ölmeyecekseniz ne zaman kaparsanız kapın evet ölmezsiniz ama bunu herkes aynı anda kaparsa siz belki de bunu bakımsız atlatamayacak birinin yerini aldığınız için o kişi ölür. Yani bencilce düşünmemek lazım. Evde kalıyorsak yalnızca kendimiz için değil diğerlerini de düşündüğümüz için kalıyoruz.Bugune kadar görülen salgın hastalıklardan hangisi herkese bulaşmış?
Bu herkese bulaşacak söylemine katılmıyorum.
Bu mantıkla O zaman, sokağa çıkma yasağı istemesin kimse , hayata aynen devam edelim.
Amaç virüsü gec kapıp sağlık sistemini cokertmemek kısmına da katılmıyorum. Kesin tedavi olmadıkça zaten ne zaman kaparsan kap ölünür.olay vücuduna kalmış.
Burada deli gibi kendimizi korumaya çalışırken, kimse çıkıp da amacım virüsü gec kapmak demesin
Herkes gayet de hiç kapmamanin gayretinde.
Mantık dedi.Olur ama biri yorum yapsın allah askina benim mantığım almıyor.
Virüs kapan herkes ölmüyor.Bugune kadar görülen salgın hastalıklardan hangisi herkese bulaşmış?
Bu herkese bulaşacak söylemine katılmıyorum.
Bu mantıkla O zaman, sokağa çıkma yasağı istemesin kimse , hayata aynen devam edelim.
Amaç virüsü gec kapıp sağlık sistemini cokertmemek kısmına da katılmıyorum. Kesin tedavi olmadıkça zaten ne zaman kaparsan kap ölünür.olay vücuduna kalmış.
Burada deli gibi kendimizi korumaya çalışırken, kimse çıkıp da amacım virüsü gec kapmak demesin
Herkes gayet de hiç kapmamanin gayretinde.
Umreciler kadar taş düşsün başınıza demek geliyor içimden de demiyorum.
Amerika'da 10 gün içinde en az 200 bin insan ölecek, TÜrkiye'de ki sayıyı kestiremiyorlar bile diyorum.
Neden takıldınız ümrecilere ?
yarısı ümrecilerden geldiyse yarısı da başkalarından geldi ?
suçlu mu arıyorsunuz ?
adam gitmiş ümreye ! oradayken bu olay olmuş suçu ne ?
gelmiş karantinaya almışlar 14 gün karantina da klamış.
kaçmak isteyenler olmuş ! neden hepsine mal ediyorsunuz bunu ?
Yurtdışıdnan gelen hoppala ablayı otobüsten alıp başak yere götürmediler mi ?
kafalar işte kafalar bunun Umre ile bilmem ne ile alakası yok !
Ümreciler kadar taş düşsün başınıza emi ....
ne umreymiş arkadaş 2 gün sonra ölüp gidecek hala umre de umre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?