- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Para cezasi olunca cikmaz saniyorsûnuz ben sadece burdan ornek veriyorum 135 euro para cezasi ucuncude 6 ay hapis cezasi var ama calistigim yerde gunde 1000 insanla karsilasiyorum ayrica saniyorsunuz karantina da olunca herseyi birakip calisanlar eve giriyo ulkenin cogu hala isinde gucunde yani turkiye suan bir nevi karantinada gibi bisey keyfi cikmak isteyen ceza felan dinlemiyor islah olmayan egitilmeyen insanlari ne yaparsan yap duzeltemiyorsun yoksa dediginiza katiliyorum ama ulkenin calismaya da ihtiyaci var durum buGezmenin derdinde olup, sorumsuzca sağda solda dolaşan insanlar için değil, çıkmak istemediği halde mecbur olduğu, çalışmak zorunda olduğu için çıkan insanlar için istiyoruz. Hem bi para cezası koyun bakalım çıkıyorlar mı çıkmıyorlar. Yasakla gönüllülük bir mi allah aşkına?
Inşallah iyi olur.Öğretmenlerimden birinin son 16 gündür evden hiç çıkmayan ve ev halkından başka kimseyle temas etmeyen 60 yaşındaki babası rahatsızlanınca hastaneye gitmişler,
test yapılmış ne yazık ki sonuç pozitif.
Hastanın Genel durumu iyi ancak psikolojisi kötüymüş.
Öğretmenim üç gün önce ailece hepimiz ishal olduk muhtemelen biz de hastaydık hafif geçirdiğimiz için anlamadık yediğimiz bir şey dokundu zannettik diyor.
Ailece evde karantinadalar, ilçe sağlık müdürlüğünden her gün düzenli olarak arayıp sağlık durumlarını kontrol ediyorlarmış.
İnşallah iyileşir moralim bozuldu duyunca.
8 bin ilk açıklandığında değil miydi? O da 31 mart mı 1 nisan mı neydi galiba..hayır toplamı demiyorum.
şu anda alt yazı geçiyor ist 12 bin..
dün 8 bindi.
arada 4 bin var aşağı yukarı. 2786 yeni vaka ise nasıl oluyor bu
Eşinin çok da fazla dikkat etmeyeceğini düşünüyorsan senin gitmen daha iyi olur, elleri sık sık yıkamak önemli, bu konuda Dünya Sağlık Örgütü de kişisel hijyen, insanların yakın temastan kaçınmaları gerektiğini söylüyor ama sık sık el yıkamak cildin yağ dengesini bozduğundan ellerin mutlaka nemlendirilmesi gerektiğini söylüyorlar zira hem sabunların hem dezenfektanların çok kullanılması cilt problemlerine de yol açıyor.Offf Mune benim de alisveris yapmam gerek.
Esim diyor birkac gun dur bakalim ben giderim,fakat ona guvenmiyorum bu konuda.
Tipik "bisey olmaz yaa" kafasina sahip klasik erkekti koronaya kadar.
Simdi gorece ciddilesti ama ne kadar bilemem.
Eve virus getirmekten korkuyorum,ne kadar dikkat etsem de es gectigimiz bir sey olabilir.
Uzmanlar da sagolsun birinin ak dedigine digeri kara diyor.
Kimi diyor elleri sık sık yikayin,havlulari ayirin,digeri diyor abartmayin,suyu da israf etmeyin,valla durum ayni bu emoji:confused"
Aynen öyle8 bin ilk açıklandığında değil miydi? O da 31 mart mı 1 nisan mı neydi galiba..
Para cezasi olunca cikmaz saniyorsûnuz ben sadece burdan ornek veriyorum 135 euro para cezasi ucuncude 6 ay hapis cezasi var ama calistigim yerde gunde 1000 insanla karsilasiyorum ayrica saniyorsunuz karantina da olunca herseyi birakip calisanlar eve giriyo ulkenin cogu hala isinde gucunde yani turkiye suan bir nevi karantinada gibi bisey keyfi cikmak isteyen ceza felan dinlemiyor islah olmayan egitilmeyen insanlari ne yaparsan yap duzeltemiyorsun yoksa dediginiza katiliyorum ama ulkenin calismaya da ihtiyaci var durum bu
Bakanın ilk açıkladığı oran bu aradan 2 gün geçti8852 imiş dün. Bravo güzel yakaladınız. Tutmuyor sayı.
Ya sorumsuz insanlar yine yasağı delecek buna katılıyorum ama, bi şey olmaz diye cahilce çıkan da çok. Sabah izledim bi kanalda muhabir soruyor neden çıktınız, adam evde canım sıkıldı iş yok güç yok diyorPara cezasi olunca cikmaz saniyorsûnuz ben sadece burdan ornek veriyorum 135 euro para cezasi ucuncude 6 ay hapis cezasi var ama calistigim yerde gunde 1000 insanla karsilasiyorum ayrica saniyorsunuz karantina da olunca herseyi birakip calisanlar eve giriyo ulkenin cogu hala isinde gucunde yani turkiye suan bir nevi karantinada gibi bisey keyfi cikmak isteyen ceza felan dinlemiyor islah olmayan egitilmeyen insanlari ne yaparsan yap duzeltemiyorsun yoksa dediginiza katiliyorum ama ulkenin calismaya da ihtiyaci var durum bu
Doğru ben de fark ettim şimdi. Karantinada günleri de karıştırır oldukBakanın ilk açıkladığı oran bu aradan 2 gün geçti
Sağol
Bu arada kedim bulundu ama eşim sokakta giydiği ayakkabıları ile bahçede ve balkonda gezdi kediyi bulmak için. Ben çok yoruldum.
Evet, maalesef henüz hiçbir şey görmedik, lütfen diğer ülkelerdeki gidişata bakın, covid19'un bir başlama noktası var, bir pig noktası var bir de yavaşlama noktası var, biz ne yazık ki henüz pig noktasına ulaşmadık, 2 ila 4 haftaya kadar hızlı bir yayılım, vaka sayısı ve her gün ölümlerin fazla olduğunu göreceğiz, dün ölen sayısı 74 kişiydi sanırım, bugün 69 kişi, her gün ölen sayısı artıyorBakan salgının başındayız dedi
8 bin ilk açıklandığında değil miydi? O da 31 mart mı 1 nisan mı neydi galiba..
zaten sokaga cikma yasagi geldiginde devlet vatandasin maddi gereksinimlerini belli olcude karsilamak zorunda kaliyor. vatandas da canina susamadi herhalde bos sokakta dukkan acsa ne acmasa ne? bizim ulkemizde ilan edilmeme sebebi ekonomik. fransa ile kiyaslamayin.
Bakanın ilk açıkladığı oran bu aradan 2 gün geçti
Ya sorumsuz insanlar yine yasağı delecek buna katılıyorum ama, bi şey olmaz diye cahilce çıkan da çok. Sabah izledim bi kanalda muhabir soruyor neden çıktınız, adam evde canım sıkıldı iş yok güç yok diyoryasak denirse biraz caydırıcı olur en azından 500 kişi çıkıyorsa 300 ü evde oturur diye düşünüyorum.
1 Nisan sayısıymış o bana nedense dün gibi gelmiştionu bilmiyorum ilk açıklandığındamıydı dün 8 bin deniliyordu ama ilk açıklanan sayımıydı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?