bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kizlar sokaga cikma yasagi Cok ise yarar saniyorsunuz simdi bile gonluyle evde kalmayan piknige giden insan sokaga cikma yasagini dinliycek saniyorsunuz herkes kendi kendini korumayi bilmeli fransa da sokaga cikma yasagi var ama bir gunde 450 olu var ne kadar gec yasak o kadar iyi

ist dün kaç kişiydi hatırlayan var mı?
sekiz bin li değilmiydi?
bugün 12.823 diyor. e bugünkü pozitif sayısı 2.786 ise nasıl oluyor bu.

ist dün kaç kişiydi hatırlayan var mı?
sekiz bin li değilmiydi?
bugün 12.823 diyor. e bugünkü pozitif sayısı 2.786 ise nasıl oluyor bu.
Dün 18binlerdeydi.
2786 yeni vaka var. Toplam vaka 20921 oldu.

Gezmenin derdinde olup, sorumsuzca sağda solda dolaşan insanlar için değil, çıkmak istemediği halde mecbur olduğu, çalışmak zorunda olduğu için çıkan insanlar için istiyoruz. Hem bi para cezası koyun bakalım çıkıyorlar mı çıkmıyorlar mı. Yasakla gönüllülük bir mi allah aşkına?

Daha once cocuklardan bulasmistir ogretmene ,oda amcaya bulastirmistir,kulucka doneminden sonra cikmistir amcada belirtiler.
Yani eve gelen suyla, marketten alınanlarla bile oluyosa boşa uğraşıyorum demektir. Damacanayı domestosla yıkıyorum nerdeyse plastikte çok kalıyomuş diye

Ben ya meydana koyup yakacagim,ya da gecirmez sekilde cerceveletip ibretlik torunlarima birakacagim,
2 senaryom var:/

Bir daha Cin kadar uzakta da hastalik baslasa,tum hazirliklarini yapsinlar,o bilinc olussun ve farkindaliklari olsun,cozumu icin ellerinden geleni yapsinlar onceden...

Korona muzesi olusturulmali bence,o bomboş sokaklar,maskeli insanlarin resimleri,cagri mesajlari hersey sergilensin,bizim ruhumuza centik atti bu gunler,burada kalmasin:/

Kanald haberde izledim. Çin 49 güne çıktı demiş. Maalesef adını sanını bilmediğim bir kadın Türk doktor kuluçka için 20 gün bu 37 güne kadar da çıkabiliyor dedi.
Sağol

Kedim yine kaçtı. Bezdim artık

Bu arada kedim bulundu ama eşim sokakta giydiği ayakkabıları ile bahçede ve balkonda gezdi kediyi bulmak için. Ben çok yoruldum.

Herkese merhaba,
Bizde bu salgından dolayı iyice endişeleniyoruz artık. Kayınvalidem 65 yaşında ve bir de sigara kullanıyor, yüksek risk grubunda yani, alt alta dairelerde oturuyoruz ve sık sık muhatap oluyoruz dolayısıyla. Mümkün olduğu kadar korunmak için evimizden çıkmıyoruz ama alışveriş vs nedenlerle çıkmak zorunda kalabiliyoruz. Durum iyice ciddiye bindiği için dışarı çıkarken maske kullanmaya karar verdik. Her ne kadar maske kullanımı ile ilgili farklı öneriler kafamızı karıştırsa da en sonunda kullanmanın daha mantıklı olduğuna karar verdik. Çünkü Kamu Spotunda 14 gün kuralını anlatırken karantinadaki kişinin veya hasta kişinin odasına girerken maske takınız diyor, bu da şu anlama geliyor, dışarıda kimin hasta olduğunu bilmiyoruz, hasta bir kişiyle karşılaşırsak virüs bulaşabilir, dolayısıyla maske takmak normal olarak mantıklı hale geliyor. Maske araştırıyorum. N95 olanları sağlık sektöründe çalışanların kullanmasının daha doğru olduğu önerildiği için düşünmedim. Diğerlerinden o kadar çok var ki bir süre sonra kafam karıştı. Aşağıdakilerden birini almayı düşünüyorum. Sizin bir tecrübeniz veya fikriniz var mı bu konuda?

1) https://www.hepsiburada.com/form-ma...askesi-10-lu-p-HBV00000SI1QO?magaza=undefined
2) 3 Katli Tam Korumali Fi̇li̇treli̇ Yerli̇ Üreti̇m Maske 1 Adet - n11.com
3) 1 Adet 3 Katlı Telalı Koruyucu Cerrahi Ağız Maskesi Ce Sertifikal - n11.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…