- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Sigaradan dolayi en cok erkekler iciyorevet cinde olenlerin yuzde 63 erkekdi yanlis hatirlamiyorsam neden erkekleri daha cok etkiliyor acaba ilginc
Çocuklar sokakta, böyle yaptırım olsa iyi olur.20 değil ama 18 olabilir, çalışmayan grup için.
Toplam vaka ve toplam vefat sayısını söyledim ben.Vaka 2786 diyor
tedavi sekliyle ilgili soylediklerine sasirdim ya
Dün 18binlerdeydi.ist dün kaç kişiydi hatırlayan var mı?
sekiz bin li değilmiydi?
bugün 12.823 diyor. e bugünkü pozitif sayısı 2.786 ise nasıl oluyor bu.
Gezmenin derdinde olup, sorumsuzca sağda solda dolaşan insanlar için değil, çıkmak istemediği halde mecbur olduğu, çalışmak zorunda olduğu için çıkan insanlar için istiyoruz. Hem bi para cezası koyun bakalım çıkıyorlar mı çıkmıyorlar mı. Yasakla gönüllülük bir mi allah aşkına?Kizlar sokaga cikma yasagi Cok ise yarar saniyorsunuz simdi bile gonluyle evde kalmayan piknige giden insan sokaga cikma yasagini dinliycek saniyorsunuz herkes kendi kendini korumayi bilmeli fransa da sokaga cikma yasagi var ama bir gunde 450 olu var ne kadar gec yasak o kadar iyi
Toplamı 20921 işte.Vaka 2786 diyor
8852 imiş dün. Bravo güzel yakaladınız. Tutmuyor sayı.ist dün kaç kişiydi hatırlayan var mı?
sekiz bin li değilmiydi?
bugün 12.823 diyor. e bugünkü pozitif sayısı 2.786 ise nasıl oluyor bu.
Yani eve gelen suyla, marketten alınanlarla bile oluyosa boşa uğraşıyorum demektir. Damacanayı domestosla yıkıyorum nerdeyse plastikte çok kalıyomuş diyeDaha once cocuklardan bulasmistir ogretmene ,oda amcaya bulastirmistir,kulucka doneminden sonra cikmistir amcada belirtiler.
Ben ya meydana koyup yakacagim,ya da gecirmez sekilde cerceveletip ibretlik torunlarima birakacagim,Haha ay harikasınız ikinizde))
Bende amazondan sipariş verdim de nisanın 18 i gibi gelecekmiş bakalım
Ama işimiz bitince maskeleri para çantası yapmak güzel fikirmiş valla bugünlerin acısını çıkartır gibi takar kolumuza alışverişe cikariz
Dün 18binlerdeydi.
2786 yeni vaka var. Toplam vaka 20921 oldu.
Ha onu bende anlamadım.hayır toplamı demiyorum.
şu anda alt yazı geçiyor ist 12 bin..
dün 8 bindi.
arada 4 bin var aşağı yukarı. 2786 yeni vaka ise nasıl oluyor bu
1.04 te istanbul da 8bin küsürdühayır toplamı demiyorum.
şu anda alt yazı geçiyor ist 12 bin..
dün 8 bindi.
arada 4 bin var aşağı yukarı. 2786 yeni vaka ise nasıl oluyor bu
8852 imiş dün. Bravo güzel yakaladınız. Tutmuyor sayı.
SağolKanald haberde izledim. Çin 49 güne çıktı demiş. Maalesef adını sanını bilmediğim bir kadın Türk doktor kuluçka için 20 gün bu 37 güne kadar da çıkabiliyor dedi.
Kedim yine kaçtı. Bezdim artık
bunlar hepsi virüs lobisinin işleri12823-8852=3971
sadece ist bu kadar artmış
2786 ya nasıl inanalım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?