evet cinde olenlerin yuzde 63 erkekdi yanlis hatirlamiyorsam neden erkekleri daha cok etkiliyor acaba ilgincErkeklerde kadınlara göre daha sık görülüyormuş
425Yapıyor toplam 406 vefat sayısı oldu
Evet yanlış yazmışım
Sabah programında bi doktor kadınların bağışıklık sistemi erkeklere göre daha iyi demişti ne kadar doğru bilmemevet cinde olenlerin yuzde 63 erkekdi yanlis hatirlamiyorsam neden erkekleri daha cok etkiliyor acaba ilginc
20 değil ama 18 olabilir, çalışmayan grup için.Sanki 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı olucak gibi bir söylenti var
Böyle şeyler duyunca çok fena oluyorum. Demek ki ne kadar dikkat edilse de olabiliyorHiç bir yere çıkmamış beyfendi.
Evde de yakın temas kurmamışlar anne babalarıyla yaşları 60 civarında diye.
Son 12 gündür evden hiç kimse çıkmadı Hocam diyor öğretmenim.
Şaşkınlık içindeyiz.
Belki market veya su siparişlerinden geçmiş olabilir.
Offf Mune benim de alisveris yapmam gerek.Çok geçmiş olsun, inşaallah hepsi sağlıkla atlatırlar, bu virüsün kuluçka dönemi 2 ila 14 gün arası deniyor ama bazı vakalarda kuluçka süresi 21 güne kadar çıkabiliyormuş, bünyeden bünyeye değişiyor hastalıklara tepkimiz.
Market alışverişine kim gittiyse o da taşıyıcılık yapmış olabilir, zira dün alışveriş için dışarı çıktığımda bir marketin kasiyerinin covid19 olduğunu öğrendim, market kapatılmış ve dezenfekte edilmiş, tüm çalışanlara test yapılmış, kaçında test pozitif çıktı bilmiyorum ama kasiyerin pozitif olduğu kesin, ailesinin testleri de pozitif, ailesinden birinin durumu ağırmış
İmkanı olanlar lütfen market alışverişlerinde jet kasaları kullansın, hem taşıyıcıysanız market çalışanlarına bulaştırmazsınız hem de çalışanlardan biri taşıyıcıysa size bulaşmaz, buradaki vaka maalesef il dışından gelen birinin taşıyıcılığıyla görüldü.
Lafı uzattım ama rica ediyorum herkes yaşadığı şehirde kalsın, 1 ayda Bodrum'a gelen sayısı 100 binin üzerinde.
Kadınlarda östrojen hormonu ve diğer hormanlarin etkisi olduğu söyleniyorSabah programında bi doktor kadınların bağışıklık sistemi erkeklere göre daha iyi demişti ne kadar doğru bilmem
Haberlerde ben de izledim biraz önce aynı haberiKaynak nedir? Nerede diyor kim diyor? bakın benim psikolojim hiç iyi değil. Bir bigi veriyorsunuz. Kaynağını da verin lütfen yoksa ben burayı takip etmeyi bırakacağım. Artık hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım. Sağlıklı şeyler değil.
Vaka 2786 diyorVaka:20921
Vefat:425
Kaynak nedir? Nerede diyor kim diyor? bakın benim psikolojim hiç iyi değil. Bir bigi veriyorsunuz. Kaynağını da verin lütfen yoksa ben burayı takip etmeyi bırakacağım. Artık hiç hoş olmayan şeyler düşünmeye başladım. Sağlıklı şeyler değil.
Daha once cocuklardan bulasmistir ogretmene ,oda amcaya bulastirmistir,kulucka doneminden sonra cikmistir amcada belirtiler.Böyle şeyler duyunca çok fena oluyorum. Demek ki ne kadar dikkat edilse de olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?