Bugün 11 mi 12 bin mi ne oldu, İstanbul'da 4000 kişi daha eklenmiş.baktım şimdi 2 nisan yani dünün rakamı.
Evet, maalesef henüz hiçbir şey görmedik, lütfen diğer ülkelerdeki gidişata bakın, covid19'un bir başlama noktası var, bir pig noktası var bir de yavaşlama noktası var, biz ne yazık ki henüz pig noktasına ulaşmadık, 2 ila 4 haftaya kadar hızlı bir yayılım, vaka sayısı ve her gün ölümlerin fazla olduğunu göreceğiz, dün ölen sayısı 74 kişiydi sanırım, bugün 69 kişi, her gün ölen sayısı artıyorfazlasını da görebiliriz psikolojik olarak nasıl hazır olacağız bilemiyorum ama lütfen herkes sakinliğini korumaya çalışsın.
Haberleri yok çünkü. Baya azaldı ama yaşlıların dışarı çıkma oranı. Geçen haftaya göre çok daha iyi.Masallah 65 yas ustune ceza geldi daha cok cikiyorlar ulkemiz de de neye engel konulsa herkes o tarafa gidiyorinsanlar cok garip
Öğretmenlerimden birinin son 16 gündür evden hiç çıkmayan ve ev halkından başka kimseyle temas etmeyen 60 yaşındaki babası rahatsızlanınca hastaneye gitmişler,
test yapılmış ne yazık ki sonuç pozitif.
Hastanın Genel durumu iyi ancak psikolojisi kötüymüş.
Öğretmenim üç gün önce ailece hepimiz ishal olduk muhtemelen biz de hastaydık hafif geçirdiğimiz için anlamadık yediğimiz bir şey dokundu zannettik diyor.
Ailece evde karantinadalar, ilçe sağlık müdürlüğünden her gün düzenli olarak arayıp sağlık durumlarını kontrol ediyorlarmış.
İnşallah iyileşir moralim bozuldu duyunca.
O 8000 li sayı dünden önceki gündü sankiHa onu bende anlamadım.
Anlayan biri yazar.
1 Nisan sayısıymış o bana nedense dün gibi gelmişti
Yok 1 Nisan sayısı, bakan akşam saatlerinde açıkladığı için gazeteler haliyle 2 Nisanda haber yaptı.buldun mu?
ben netten baktım 2 nisan sayısı diyor gazetelerde.
Yok 1 Nisan sayısı, bakan akşam saatlerinde açıkladığı için gazeteler haliyle 2 Nisanda haber yaptı.
Kizlar sokaga cikma yasagi Cok ise yarar saniyorsunuz simdi bile gonluyle evde kalmayan piknige giden insan sokaga cikma yasagini dinliycek saniyorsunuz herkes kendi kendini korumayi bilmeli fransa da sokaga cikma yasagi var ama bir gunde 450 olu var ne kadar gec yasak o kadar iyi
1 nisana da bakar mısınızbaktım şimdi 2 nisan yani dünün rakamı.
Evet ve fransanin durumu uctuFransa da mi yaşıyorsunuz?
Dün açıklandı şehirlerdeki rakamlar. Belki güncel değil, bir önceki güne ait olabilir bilmiyorum. Beğenmemişin de yazdığım saçma sapan şeyi. Silemedim ben de sonra. Psikolojim pek iyi değil. Kedim de kaçtı epey zor anlar yaşadık. Zaten eşim ben çok kaygı yaşıyorum diye bana sürekli kızıyor. Burayı bir süre takip etmeyi bırakayım diyorum ama bilmiyorum bırakabilir miyim. Bana moral kaynağı idi burası ama artık çok çaresiz hissediyorum kendimi ve yoruldum. Çok bilgi kirliliği var (burası için demiyorum) sosyal medyada, onların bir kısmı da burada da paylaşılıyor çok doğal olarak. Sorun o değil de ben sanırım artık tükendim. devam edemiyeceğim artık. Sadece uyumak istiyorum.Aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?