bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

galiba kendimizi psikolojik olarak hazırlamak yerine akışta kalmayı öğrenmemiz gerekiyor. bir sürü noktada elimiz kolumuz bağlı beklemekten ve olanları izlemekten başka bir şey yapamıyoruz.
çok üzücü ve zor zor. dünyanın sonu gelmiş gibi ama değil de sanki.
herkes elinden gelen tedbiri alıp devamını seyretmek zorunda galiba artık. çünkü kontrolden çıkan bir noktadayız.

Masallah 65 yas ustune ceza geldi daha cok cikiyorlar ulkemiz de de neye engel konulsa herkes o tarafa gidiyor insanlar cok garip
Haberleri yok çünkü. Baya azaldı ama yaşlıların dışarı çıkma oranı. Geçen haftaya göre çok daha iyi.

Hiç temas olmadan nasıl kapsın? Muhtemelen ev halkından birinin teması oldu, asemptomatik ya da hafif gösterdi ve bulaştırdı maalesef. Geçmiş olsun. Medyanın yoğun algı dezenformasyonunun aksine her kapan ölmüyor. Atlatır umarım en kısa sürede.

Şu an çinde son durum ne? Gerçekten bitti mi orada her şey?
Çin bile olsa tek bi ülkede bitmiş olsa bana biraz umut olacak. İtalya için bile hala pik noktası değil diyolar, deliricemm

Fransa da mi yaşıyorsunuz?

Dün açıklandı şehirlerdeki rakamlar. Belki güncel değil, bir önceki güne ait olabilir bilmiyorum. Beğenmemişin de yazdığım saçma sapan şeyi. Silemedim ben de sonra. Psikolojim pek iyi değil. Kedim de kaçtı epey zor anlar yaşadık. Zaten eşim ben çok kaygı yaşıyorum diye bana sürekli kızıyor. Burayı bir süre takip etmeyi bırakayım diyorum ama bilmiyorum bırakabilir miyim. Bana moral kaynağı idi burası ama artık çok çaresiz hissediyorum kendimi ve yoruldum. Çok bilgi kirliliği var (burası için demiyorum) sosyal medyada, onların bir kısmı da burada da paylaşılıyor çok doğal olarak. Sorun o değil de ben sanırım artık tükendim. devam edemiyeceğim artık. Sadece uyumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…