- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Aynısını sormaya gelmiştimEşimizle nasıl olacak?
Seviyeli beraberlik böyle mi oluyorduEşimizle nasıl olacak?
Eşim ispanak almış hemde iki bağ, sebzeleri balkona poşetleri çıkarıp leğenlere koydum,yarina kadr dursun yarin iyice yıkayıp doğrayıp buzluğa atmayi düşünüyorm hafta ici yaparsam çıkarırım diye düşündüm
Profesorler bile anlasamiyorken burada yazilanlar normal. Ic sesini dinle o sekil karar ver.Dün açıklandı şehirlerdeki rakamlar. Belki güncel değil, bir önceki güne ait olabilir bilmiyorum. Beğenmemişin de yazdığım saçma sapan şeyi. Silemedim ben de sonra. Psikolojim pek iyi değil. Kedim de kaçtı epey zor anlar yaşadık. Zaten eşim ben çok kaygı yaşıyorum diye bana sürekli kızıyor. Burayı bir süre takip etmeyi bırakayım diyorum ama bilmiyorum bırakabilir miyim. Bana moral kaynağı idi burası ama artık çok çaresiz hissediyorum kendimi ve yoruldum. Çok bilgi kirliliği var (burası için demiyorum) sosyal medyada, onların bir kısmı da burada da paylaşılıyor çok doğal olarak. Sorun o değil de ben sanırım artık tükendim. devam edemiyeceğim artık. Sadece uyumak istiyorum.
Kesin uçacak fiyatlarYa şimdi maske zorunlu oldu ya bulamayan ne yapacak?
E zaten uçuktu.Kesin uçacak fiyatlar
maske bulabilsek takacağız. Ben bulamıyorumToplu yerlerde maske zorunluluğu geldi
Geçen gün fahiş fiyatla maske, eldiven kolonya vs satan bir sürü işyerine ceza kestiler. Şikayet ederiz biz deKesin uçacak fiyatlar
Eşim dün gitti bugün hastayım modunda geziyor sürekli ateşine bakıyor gittiği iki yer var zaten. Market pazar bugün olmuş daha pazara gitmem diyoPazarda markette maske zorunlu..
Cok geçmiş olsun sizlere de.
Burada dolaşan bir bilgiyi sormak istedim, fransa hükümeti de bağış kampanyası başlattı mi?
Türkiye de tepki çeken bağış kampanyasını savunma argumani mi merak ettim.
Eşim akşam eczaneye sormuştu, 4 TL, 30 TL, 50 TL demiş. Yarın da aynı fiyata vermek zorunda bizeGeçen gün fahiş fiyatla maske, eldiven kolonya vs satan bir sürü işyerine ceza kestiler. Şikayet ederiz biz de
Ne maskeymis arkadas. istanbulda bir kisi 16 kisiye bulastiriyorken Çin de 2.6 kişi diye. Hmmm dusunelim neden?Toplu yerlerde maske zorunluluğu geldi
Aynen öyle inşallah bunun için de bi kolaylık sağlanırmaske bulabilsek takacağız. Ben bulamıyorum
Bu vatandaşa sağlanan bir kolaylık, ne mutlu.Hayir maalesef daha oyle bisey yok suanlik calisma zorunlulugu olanlar calismak zorunda sadece faturalar askiya alindi
Marmaris e gidenleri gördüm ağzım açık kaldı. Ne kadar kaldırır oluşacak yayılımı orası yazık günah değil mi ya. Yazık...Keşke özel araç girişlerini 4-5 gün önce kapatsalardı. Yazlık beldelere binlerce kişi geldi bile ne yazık ki.
Bence sizi alırlar.Yarın sabah doktor kontrolü var İstanbul'da ve İstanbul'a giriş çıkış kapatıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?