bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Ispanak kadar bereketsiz sebze yok.
Profesorler bile anlasamiyorken burada yazilanlar normal. Ic sesini dinle o sekil karar ver.

Pazarda markette maske zorunlu..
Eşim dün gitti bugün hastayım modunda geziyor sürekli ateşine bakıyor gittiği iki yer var zaten. Market pazar bugün olmuş daha pazara gitmem diyo dokunmadan satıcılar eldiven ile vermiş bu çok güzel. Maske de olunca daha iyi olur.

Cok geçmiş olsun sizlere de.
Burada dolaşan bir bilgiyi sormak istedim, fransa hükümeti de bağış kampanyası başlattı mi?
Türkiye de tepki çeken bağış kampanyasını savunma argumani mi merak ettim.

Hayir maalesef daha oyle bisey yok suanlik calisma zorunlulugu olanlar calismak zorunda sadece faturalar askiya alindi

Hayir maalesef daha oyle bisey yok suanlik calisma zorunlulugu olanlar calismak zorunda sadece faturalar askiya alindi
Bu vatandaşa sağlanan bir kolaylık, ne mutlu.
Devlet süreci iyileştirmek için vatandaştan herhangi bir şey talep etmedi, doğru anladıysam.
Teşekkür ederim cevap için

Yarın sabah doktor kontrolü var İstanbul'da ve İstanbul'a giriş çıkış kapatıldı.

Keşke özel araç girişlerini 4-5 gün önce kapatsalardı. Yazlık beldelere binlerce kişi geldi bile ne yazık ki.
Marmaris e gidenleri gördüm ağzım açık kaldı. Ne kadar kaldırır oluşacak yayılımı orası yazık günah değil mi ya. Yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…