- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Umarim telafi edilecek bir durumdur.Yarın sabah doktor kontrolü var İstanbul'da ve İstanbul'a giriş çıkış kapatıldı.
Zaman zaman aynı psikolojiye giriyorum bende ama bitmeyecek bir sorun değil Allah’ın izniyleDün açıklandı şehirlerdeki rakamlar. Belki güncel değil, bir önceki güne ait olabilir bilmiyorum. Beğenmemişin de yazdığım saçma sapan şeyi. Silemedim ben de sonra. Psikolojim pek iyi değil. Kedim de kaçtı epey zor anlar yaşadık. Zaten eşim ben çok kaygı yaşıyorum diye bana sürekli kızıyor. Burayı bir süre takip etmeyi bırakayım diyorum ama bilmiyorum bırakabilir miyim. Bana moral kaynağı idi burası ama artık çok çaresiz hissediyorum kendimi ve yoruldum. Çok bilgi kirliliği var (burası için demiyorum) sosyal medyada, onların bir kısmı da burada da paylaşılıyor çok doğal olarak. Sorun o değil de ben sanırım artık tükendim. devam edemiyeceğim artık. Sadece uyumak istiyorum.
Bence sizi alırlar.
Bende bunun için izin verilebilir. Çünkü büyük ihtimalle sizin doktor kontrol randevunuz yasaktan önce alınmış bir karardır.Yarın sabah doktor kontrolü var İstanbul'da ve İstanbul'a giriş çıkış kapatıldı.
AYnen öyle sürekli savunduğun bir durumdu mesajlarında farkettiğim kadarı ileNe maskeymis arkadas. Bir de neden diye soruyorlar. istanbulda bir kisi 16 kisiye bulastiriyorken Çin de 2.6 kişi diye. Hmmm acaba neden?
Onlar hep maske taktılar diye olabilir mi?
Amerika almanyanin siparis verdigi maskelere el koymus ..ne pis bu amerika yaa...
KesinlikleOtobüsle birlikte araba ile olan ulaşımda engellenmeliydi zaten giden gitti
Eczaneden ya da medikalcilerden. Bir tanesi bes TL.AYnen öyle sürekli savunduğun bir durumdu mesajlarında farkettiğim kadarı ile
Her şey tamam da maskeyi nereden bulacaz ki şimdi
Biraz İstanbul boşaldı geçen günkü tablodan korkan kaçtıOtobüsle birlikte araba ile olan ulaşımda engellenmeliydi zaten giden gitti
Cunku bizde kararlar taksitle alinir...Otobüsle birlikte araba ile olan ulaşımda engellenmeliydi zaten giden gitti
Hastaneler zaten yetersiz yazlık beldelerde. Bu sefer büyük ilçelere, il merkezlerine transfer edilecekler, oralar da şişecek. Muğla'da Bodrum, Datça, Marmaris, Fethiye, Akyaka vs bir sürü yazlık belde var ama sadece hiçbirinin kapasitesi yerel halka bile yetmez.Marmaris e gidenleri gördüm ağzım açık kaldı. Ne kadar kaldırır oluşacak yayılımı orası yazık günah değil mi ya. Yazık...
Beni sayma, ben gidemedim.. Kaldım İstanbul'da.Otobüsle birlikte araba ile olan ulaşımda engellenmeliydi zaten giden gitti
Valla o kadar haklısın ki tamamen katılıyorum bu fikire))Ben ya meydana koyup yakacagim,ya da gecirmez sekilde cerceveletip ibretlik torunlarima birakacagim,
2 senaryom var:/
Bir daha Cin kadar uzakta da hastalik baslasa,tum hazirliklarini yapsinlar,o bilinc olussun ve farkindaliklari olsun,cozumu icin ellerinden geleni yapsinlar onceden...
Korona muzesi olusturulmali bence,o bomboş sokaklar,maskeli insanlarin resimleri,cagri mesajlari hersey sergilensin,bizim ruhumuza centik atti bu gunler,burada kalmasin:/
Hastaneler zaten yetersiz yazlık beldelerde. Bu sefer büyük ilçelere, il merkezlerine transfer edilecekler, oralar da şişecek. Muğla'da Bodrum, Datça, Marmaris, Fethiye, Akyaka vs bir sürü yazlık belde var ama sadece hiçbirinin kapasitesi yerel halka bile yetmez.
Çok düşüncesizler gerçekten.
Bir daha ki sefere bizlere de sokağa çıkma yasağı olacak o vakitCunku bizde kararlar taksitle alinir...
Bir de arkadaşlar farkındaysanız maske tek kullanımlık bir ürün. Yani 1 tane alayım hergün aynı maskeyi takayım diye bir olay yok. Maske fiyatları daha ilk vakanın görüldüğü günde itibaren uçuşa geçmişti. Benim annemin işyeri maske üretimi yapıyor, sevgilimde aynı şekilde toplu olarak aldı. Peki durumu olmayanlar ne yapacak. Basit bir maskenin tanesi 5 TL. Bir kişinin 1 haftalık maske kullanım fiyatı 35 TL. Nasıl olacak anlamadım.. O zaman sağlık ocaklarında falan maske dağıtılması ya da aynı ilaçlardaki gibi sigorta üzerinden maske almamız gerekiyor. Başka türlü yetişemez millet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?