bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Zaman zaman aynı psikolojiye giriyorum bende ama bitmeyecek bir sorun değil Allah’ın izniyle
Bu günleri de ne günlerdi diyerek konuşacağız
Sizin yazılarınız attığınız fotoğraflar kendi adıma bana iyi geliyor mesajlarınızı sürekli görmek isterim
Beğenmediğimiz yazılarımız da muhakkak ki olacak insanız sonuçta zaman zaman fikir ayrılıkları da yaşayacağız

Ne maskeymis arkadas. Bir de neden diye soruyorlar. istanbulda bir kisi 16 kisiye bulastiriyorken Çin de 2.6 kişi diye. Hmmm acaba neden?

Onlar hep maske taktılar diye olabilir mi?
AYnen öyle sürekli savunduğun bir durumdu mesajlarında farkettiğim kadarı ile
Her şey tamam da maskeyi nereden bulacaz ki şimdi

Benim bir akrabam işe İstanbul dan Kocaeli'ne gidiyordu. Onu kapsar mı acaba? Yoksa işsiz mi kalacak?

Bir de arkadaşlar farkındaysanız maske tek kullanımlık bir ürün. Yani 1 tane alayım hergün aynı maskeyi takayım diye bir olay yok. Maske fiyatları daha ilk vakanın görüldüğü günde itibaren uçuşa geçmişti. Benim annemin işyeri maske üretimi yapıyor, sevgilimde aynı şekilde toplu olarak aldı. Peki durumu olmayanlar ne yapacak. Basit bir maskenin tanesi 5 TL. Bir kişinin 1 haftalık maske kullanım fiyatı 35 TL. Nasıl olacak anlamadım.. O zaman sağlık ocaklarında falan maske dağıtılması ya da aynı ilaçlardaki gibi sigorta üzerinden maske almamız gerekiyor. Başka türlü yetişemez millet.

Marmaris e gidenleri gördüm ağzım açık kaldı. Ne kadar kaldırır oluşacak yayılımı orası yazık günah değil mi ya. Yazık...
Hastaneler zaten yetersiz yazlık beldelerde. Bu sefer büyük ilçelere, il merkezlerine transfer edilecekler, oralar da şişecek. Muğla'da Bodrum, Datça, Marmaris, Fethiye, Akyaka vs bir sürü yazlık belde var ama sadece hiçbirinin kapasitesi yerel halka bile yetmez.

Çok düşüncesizler gerçekten.

Valla o kadar haklısın ki tamamen katılıyorum bu fikire))
Bu günler tarihe geçmeli bundan sonrasi icin bari faydamız olsun..
Ben kendime bir mağara bulup duvarlarına maskeli insanların resmini çizeceğim mesela
Civittim aniden pardon

aynen, hatta duruma göre gün içinde birden fazla maske de takılması gerekebilir. birden kez kalabalık ortamlara girilecekse mesela.

mesela marketten çıktın diyelim orda taktığın maske çöp. 2 sokak uzaktaki bir yere girmen gerekti hooop yeni maske. keşke evlere devlet dağıtabilse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…